Hoofdstuk 13

692 27 6
                                    

*POV Harry

*TUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT*. Ik staar als verdoofd naar het scherm waarop de hartslag van Céline te zien is. Er staat één horizontale streep. Ik kan het niet bevatten, dit kan toch geen waar zijn hé. Céline kan toch niet sterven , nee dat kan niet,dat mag niet. We hebben ze nodig... ik heb ze nodig... " Doe iets!", schreeuw ik naar Tim. Ik weet dat het supergrof klinkt en ik weet dat hij haar al aan het helpen is, maar het gaat niet snel genoeg. Die *tuuuuuuuuuuut* moet stoppen, het moeten weer apparte geluidjes worden, ik moet haar borstkast weer omhoog zien gaan. "Laat haar los, dan kan ik haar beter helpen", zegt Tim gehaast. Ik knik en laat Céline's hand los. Tim moet haar kunnen helpen, hij moet! Hij geeft haar een hartmassage en het lijkt niet te lukken. Ondertussen lopen de tranen over mijn wangen en staar ik naar Céline's gezicht. Ik heb nog nooit zo naar iemand gekeken, ik heb nog nooit zoiets voor iemand gevoeld. Néé Hary, néé , je kan niet verliefd op haar zijn. Weetje nog wat de vorige keer gebeurd is... nee je mag echt niet verliefd worden. Het is vast gewoon door al dit gedoe dat ik me zo voel. Tim heeft ondertussen zo'n strijkijzers uitgehaald ( A/N: jullie weten vast wel wat ik bedoel, maar ik weet niet hoe dat noemt, sorry ) en hij zet ze op haar lichaam. "Laat het bed los", zegt hij. Ik knik en er gaat een schok door Céline's lichaam. Er verandert niets en Tim verhoogt de sterkte van het toestel. "Los", zegt hij weer en opnieuw gaat er een schok door Céline's lichaam. Weer verandert er niets en Tim kijkt me bezorgd aan. "Ik kan dit maar drie keer doen anders zijn de gevolgen sowieso te groot en heeft Céline geen overlevingskansen meer." "Doe het dan nog een laatste keer", smeek ik. Tim knikt en zet het toestel nu op de hoogste graad. " Los" en opnieuw gaat er een schok door Céline. Deze keer is het een grotere schok en ik staar nu gespannen naar het scherm. Er verandert niets. Er is nog altijd een ééntonige horizontale streep. De tranen beginnen nu nog sneller over mijn wangen te glijden en mijn blik wordt troebel. "Harry", roept Tim. Ik schud mijn hoofd en staar naar mijn handen. " Harry, kijk het heeft gewerkt." Wacht , wat? Ik kijk naar het scherm en zie weer kleine bergjes verschijnen. " Tuut...tuut...tuut..." "Wacht ze...ze...ze leeft nog?", vraag ik. Tim knikt superblij en ik lach. "Dankjewel!" Daarna richt ik me weer tot Céline en ik neem haar hand. " Doe me dit nooit meer aan, je bent zo sterk Céline. Je moet hieruit komen, doe het voor ons. We hebben je nodig, Niall, Louis,Liam , Zayn en ik...... ik heb je nodig Céline." Zo blijf ik zitten tot we arriveren in het ziekenhuis.

*POV Niall

De bel gaat en ik loop naar de deur. "Kimmie", fluister ik als ik mijn superknappe vriendin zie staan. "Nialler, gaat het een beetje?", vraagt ze bezorgd en ik schud mijn hoofd. Nee het gaat niet, natuurlijk gaat het niet. We moeten hier zitten wachten op nieuws over Céline en het ziet er echt niet goed uit. " Straks gaat ze dood Kim", fluister ik. "Hé, dat gaat ze niet. Ze is zo jong, ze is supersterk Niall, ze zou jullie nooit in de steek laten." Ik kijk Kim aan en ik knik. "Jullie zouden zo'n goeie vriendinnen geweest zijn", fluister ik in haar haren. Kim omhelst me terug en kijkt dan omhoog in mijn ogen. " Natuurlijk gaan we supergoeie vriendinnen worden. Ze lijkt me een superleuk meisje!" Ik glimlach en ben blij dat Kim bij me is. Ze kan me altijd zo goed opvrolijken en alhoewel ik nu nog steeds enorm bezorgd ben, voel ik me geruster met Kim bij me. "Waar is Harry?", vraagt Kim als we de kamer binnenlopen en alleen Liam, Louis en Zayn er zitten. " Mee met Céline", antwoordt Liam. " Hij houdt nu al van haar hé", zegt Kim. De jongens knikken. " Ja, maar ik weet niet of hij dat zal willen. Hij is bang dat...", ik maak mijn zin niet af. Ik kan mijn zin niet afmaken want Zayn is erbij.  " Door mij geloofd hij niet meer in liefde hé", fluistert Zayn. Ik haal mijn schouders op. Ik ben niet klaar voor dit gesprek, niet nu. "Je moet met Harry praten Zayn, maar nu moeten we aan Céline denken, niet aan het verleden", zegt Kim. Ik geeft Kim een knuffel en glimlach. Ze weet altijd precies wat ze moet doen om moeilijke onderwerpen nog even aan de kant te schuiven en te wachten tot het juiste moment. "Dankje schatje", fluister ik in haar haren. "Waarvoor?" " Voor alles. Je bent er altijd voor me als ik je nodig heb. Ik hou van je Kimmie." " Ik hou ook van jou Nialler".

HEEJ, DIT WAS MIJN NIEUWE STUKJE. IN HET VOLGENDE STUKJE KOMT LOLA OOK VOOR, SABIEN KOMT OOK BIJNA VOOR IN HET VERHAAL, IK DENK BINNEN 2 OF 3 HOOFDSTUKJES. IK WEET HET : EINDELIJK!

EN JE KOMT ER TE WETEN WAAROM HARRY NIET MEER IN WARE LIEFDE GELOOFT... WAT ZOU ZAYN GEDAAN HEBBEN? KOMT HET ALLEMAAL GOED MET CELINE?

HOPELIJK VONDEN JULLIE HET EEN LEUK STUKJE! JULLIE ZIJN SUPER!

LIEFS CELINE X

Can I tell ?( 1D fanfiction)Where stories live. Discover now