17.

2.3K 95 2
                                    

Асансьорът се отвори и се отдръпнахме един от друг поемайки си въздух. Преплете пръстите ни и излязохме от асансьора. Стигнахме до врата на която пишеше "Президентски апартамент" и погледнах Джей.
-Ти..
-Понеже си принцеса и..- отключи апартамента, след което влязохме. Вътре всичко беше украсено с рози и свещи.- Всичко трябва да е като в приказките, само дето аз не съм принц.
-Ти си лош, но пък секси- казах и се изчервих.
-Значи ме смяташ за секси?- и ме придърпа към себе си.
-Да. Много секси мъж.
-Аз пък си имам много секси жена.
-Така ли?
-Да. Моята малка жена- и ме целуна нежно- Която обичам повече от всичко.
-И аз те обичам.- казах и го целунах пак, а ръцете ми започнаха да свалят сакото му. Свалих го и то падна на пода, след което тръгнахме към леглото. Легнах без да прекъсваме целувката. Докоснах копчетата на ризата му и ги откопчах, след което я свалих от него разкривайки перфектното му тяло. Прекъсна целувката ни и се насочи към вратът ми, а пръстите му свалиха презрамката на роклята ми.Устните му докоснаха мястото където до преди малко лежеше презрамката на роклята ми, а аз настръснах и пулсът ми се ускори.
-Роклята- прошепна тихо и ръката му се плъзна по гърбът ми и свали ципа, след което ме съблече. -Моята красавица- прошепна и дари с нежна целувка устните ми.
-Само твоя- прошепнах и спуснах ръцете си по тялото му стигайки до панталона му. Откопчах колана, а после и ципа, след което той се събу и остана по боксерки. Надвеси се над мен и ми се усмихна, а пръстите му се заиграха с кичур от косата ми.
-Знаеш ли кое е пълно щастие?
-Кое- попитах тихо.
-Пълно щастие е когато съм с теб.- и ме целуна нежно, а телата ни се притиснаха едно в друго. Устните му се отделиха от моите и докоснаха вратът ми. Захапа леко кожата ми и изстенах тихо, а той се усмихна.
-Само моя- прошепна тихо и спусна устните си по гърдата ми.- Всичко е само мое- и откопча сутиенът ми.
Н.Г.Т.
Улиците бяха празни. Минаваше полунощ. В Лондон бе настъпило от онази красива тишина за която поетите пишат. Хармонията бе обзела всичко. Сградата беше висока и се извисяваше над всичко. Някъде там из последните етажи имаше двама влюбени за които точно в този момент не съществуваше нищо друго освен те самите. Момичето се намираше под тялото на мъжът и гърдите и се спускаха неравномерно. Устните му обхождаха всеки милиметър от кожата и, което я караше да диша учестено. Дългите пръсти на мъжът се спуснаха по плоският корем на момичето и докоснаха единственият плат който бе останал на тялото и. Издърпа го бавно, като пръстите му минаваха през бедрата и. Остави я гола пред него. Беше единственият който я бе виждал така. Тя беше неговото изящество. Мъжът се върна към лицето и и я целуна нежно, а малките пръсти на момичето се плъзнаха по кожата му и стигнаха до боксерките. Хвана ластика им и ги плъзна по краката му. Той я погледна и я целуна отново, бавно и нежно, раздалечи бедрата и и се намести между тях. Ръцете на момичето докосннаха гърбъг му и го придърпа плътно към себе си, а след миг се сляха.
Г.Т.Бела
-Обичам те- прошепна и ме целуна отново, а после излезе от мен. Легна на леглото и ме придърпа върху гърдите си. Отпуснах се върху него и заспах...
Слънчевите лъчи нахлуваха в стаята и отворих очи. Голямото легло бе празно, а вратата леко открехната. Станах и облякох ризата му и бикините си, след което отидох в другата стая, където го видях да чете вестник и да пие кафе. Беше с гръб към мен и седеше на
фотьоила.
-Добро утро- казах и плъзнах ръце по гърдите му.
-Добро утро, малката ми- каза, хвана ме за ръката, накара ме да заобиколя фотьоила, след което ме придърпа в скута си.-Как спа?
-Чудесно.
-Ризата ти седи добре.
-Обичам да нося дрехите ти.
-А аз обичам да те виждам с тях.
-Джей, какво ще правим днес?
-Първо ще закусим, ще се обадя на Мия да приготви сладкото ни бебе, ще минем да го вземем и ще се разходим някъде-обясни ми докато движеше ръката си по бедрото ми.
-Къде ще обядваме?
-В нашия ресторант, искаш ли?
-Бяхме там онзи ден, заведи ме другаде.- измрънкках като дете
-Добре...ще те заведа на едно много красиво място.
-Къде?
-В гората. Кога ще се оженим?
-Не знам. Няма да имаме много гости, така че може да подпишем и после да отидем на яхтата.-предложих
-Ще вземем Люки и Мия.
-Да.- и се сгуших в него.
-Трябва да закусиш.
-Няма палачинки- нацупих си
-Утре ще ти направя, а сега хапни нещо друго.- каза и дръпна количката с храна.
-Хотелът ми харесва.
-Искаш ли да го купя?
-Какво?- попитах го с усмивка.
-Ако ти харесва ще ти го купя и ще го управляваш от вкъщи,
-Но....
-Трябва да свикваш малката ми. Ще ти купя целият свят ако пожелаеш, ти само ми кажи.- каза и ме целуна, а аз се сгуших в него.
-Обичам те, Джей.
-И аз те обичам, повече от всичко...

For more, please vote!!!!☆☆☆

UnexpectedWhere stories live. Discover now