Мъжете и.........любовта

1.1K 36 5
                                    

Накратко заглавието само по себе си представя две съвсемм различни неща неспособни да се обединят в едно, като черното и бялото, лошото и доброто. Както на всички им стана ясно, аз от своя страна не вярвам ама изобщо в любовта, повече бих повярвала че ще ни нападнат извънземните или че ще дойде краят на света. Любовта в днешноо време е във толкова извъртян вид, че акоо питаш човек който е живял преди половин век или имаш възможност да се върнеш няколко века назад и да говориш с някой тогавашен човек, той ще ти каже, че това което днешните хора наричат "любов", всъщност ама изобщо не е любов. Днешното е консумация между мъж и жена, или както е модерно да се нарича"приятели с привилегии". Ама чакайте, сексът днес е по-евтин дори от дъвката или вафлата за 20стотинки. Толкова е евтин, толкова, че понякога се чувствам погнусена от така наречените хора.

Наскоро, един съвсем непознат(поредния мъжки индивид), намерил ме в социалните мрежи ме попита съвсем директно (Е, сега не ми казвай, че не ти се прави). Първите 5 секунди препроччеттох съобщението няколко пъти, с надеждата, че съм объркала нещо или не съм разбрала, но уви. Та...за днешните мъже единственото което ги интересува е...сексът, само секс. Грешка...това дори не са мъже, а индивиди мислещи с пишките си. Но по-лошото е, че има жени които мислят по съвсем същия начин. Сексът днес е най-евтиното-дори бих казала БЕЗПЛАТНО предлагащо се нещо.

Любовта според уикипедия е- чувство на привързаност, грижа, привличане, симпатия (симпатията е благосклонност и насърчителност в отношението към другия), в някои случаи произлизащо или съпътствано и от сексуалното привличане. Най-общо това е потребността човек да бъде всеотдаен към друг човек. Любовта е дълбоко, неизразимо чувство, което се споделя от близки, влюбени и такива, които имат интимни отношения.

НО според мъжката аудитория, това е да сспиш с някого, защото........господи те дори не знаят защо. Защото, тя имала як задник и слаби крака. Колко от тях смеят да се събудят до момичето от снощи и да ѝ направят закуска без да си тръгнат набързичко. Колко от тях ще я запознаят с родителите си и ще си позволят да водят НОРМАЛЕН РАЗГОВОР включващ обикновенни неща. Колко от тях ще си позволят да я изведат на ПЪРВА СРЕЩИ, преди да са вкарали в леглото си. После жените били трудни. Не бе, не сме трудни, вие просто търсите лесното.

Казваат, чакай и ще дойде някой, който ще промени мнението ти. ХАХА мнението ми е толкова категорично, че по-вероятно е си осиновя извънземно, отколкото да позволя на някого да промени мнението ми.

В край на сметка, все повече се убеждавам, че любов вече няма, а просто някакъв вид отношения съдържащи секс и някакво подобие на любов.

Искам да аразбера и вашето мнение по този въпрос, а и също така отговарям на въпроси ако имате към мен!!!!!

UnexpectedWhere stories live. Discover now