⚡4.Bölüm-⚡

31 17 4
                                    

Merhaba canlarım
Hepinizi özledim vallahi 💖💖💖
Yeni bölümümle karşınızdayım. Bölüm çok güzel oldu.
İçime sindi bunun için günlerdir uğraşıyorum.
İyi okumalar

Bide yıldzı doldurmayı unutmayın!!!
😘😘😘hepinizi çok seviyorum.
 
Ruhumun en derinine işleyen umulmadık acı gözyaşlarımla beraber kendini salmıştı.Belki de sadece yaşadığımız yaşayacağımız tek hiissiyat acı olacaktı. Belki de mutluluğu hak etmiyorduk.Oysaki çok istemiştik.

Gördüğüm kanlı yüzle iliklerime soğuk işlerken esen rüzgarın iniltileriyle kuruyan gözyaşlarımla kızarmış mavi bir çift göze bakıyordum. Hayret dolu bakışlarla bakarken sessiz ortamı çığ gibi bozan ağlamaklı kelimelerle irkildim.

"Lütfen affet beni özür dilerim yemin ederim ki ben yapmak istemedim böyle bir şeyi, ne olur affet bi daha asla böyle bir şey olmayacak. Bir daha asla karşına çıkmayacağım."

Titrek sesiyle ağzından çıkan kelimeler çoğaldıkça onun kim olduğunu ve neyden bahsettiğini anlamak zorlaşıyordu.
Gördüğüm manzaranın etkisi buz gibi  bedenime işlerken ağzımı yavaşça araladım.

Sen de kimsin? Niye bu haldesin? Neyden bahsediyorsun?

-B.. b. en ddün seninle telefonda konuşan k.. ki.. şiyim.Ben adi  şerefsiz herifin tekiyim. Ne olur affet beni.

Duyduğum cümlelerden  sonra sinirlerim tavan olmuştu. Sinirle çatılan kaşlarım ince bir kavis şeklini almış gözlerim öfkeyle sarmalanmıştı.

Neden yaptın? Ben sana bir kötülük mü ettim?

Bedenim tir tir titrerken o kadar acıyordum ki ona bana söylediği her kelime için ona defalarca vurmak istiyordum.Haykırmak istiyordum.Ama sadece dişlerimi gücüm yettiği kadar sıkıyordum ona zarar vermek istiyordum ama zaten acınacak bir haldeydi.Ona zarar verememem kendıme zarar vereceğim anlamına geliyordu.
Uzun olan tırnaklarıma boynumdaki etime geçirdim ve yaralarıma bir yenisini ekledim.Kesilen yerin acısıyla inledim.

-Se....se.da seda benim yapmamı  söyledi ona olan ilgimi kullanarak beni ikna etti.Biliyorum çok kötü bir şey yaptım ama onu her şeye rağmen seviyorum. Her ne kadar beni sevmemesi acıtsada kalbimi alıkoyamıyorum kendimi ondan.Özür dilerim. Özür dilerim çok çok özür dilerim.

Duyduğum isimle gözlerim büyüdü. Beynim yanmış bütün algılarını kaybetmişti sanki.Omuzlarım yer çekimine dayanamamış çökmüştü. Seda bana niye böyle bir şey yapmak istesin ki. Nedeni neydi ki.Daha sonra gözlerimi karşımdaki kişiye yönelttim.

Kanla kaplanmış yüzünde akıttığı gözyaşları yara olan yerleri acıtıyor ve o bunu hiç umursamıyordu. Demekki gerçekten de aşıktı.Ona değer veriyordu. Ben hiç aşkı tatmamıştım.Onun hislerini anlayamazdım.Belki  de aşk sevdiği için her şeyi göze almaktır. Onun için nefes alabilmektir.Şahit olduğum bu manzara benim aşkı tadacağımı daha da imkansızlaştırıyor ve korkutuyordu. Belki de ben karşımdakinin yaşadığı duyguları hiç yaşayamayacaktım.Yaşamak istemiyordum da.

O kadar içten ve masumdu ki bana söylediği sözleri silmiştim kafamdan. Suçlu olan o değildi bir başkasıydı onu bir araç olarak kullanmıştı sadece ve o  suçlu olan kişi bunun hesabını çok güzel ödeyecekti,ödetecektim.

Karşımdakine olan nefretim, acıma duygusu ile yer değiştirmişti.Yere çökmüştü ona yardım ederek ayağa kaldırdım.

Sana kızmıyorum artık çünkü senin suçun yok. Sen sadece seviyorsun.Ama yanlış birisini.

Gözyaşlarnı yavaşça acıyla sildi.Gözleri kıpkırmızı olmuştu.Ayakta duracak takati yoktu onu alıp bankta oturttum.Biraz sakinleştikten sonra sözlerine devam etti.

-Evet biliyorum onu sevmemem lazımdı. Ama gelde şu kalbime söz geçir
Her ne kadar beni sevmediğini bilsemde, beni kullandığını bilsemde bana söyleyeceği tek sözüyle ömrümü ömrüne veririm.

-Bu nasıl bir duygu nasıl seni sevmediği halde hala ona karsı sevgı beslıyorsun? Nasıl da onun için her şey yapabiliyorsun? Nasıl?

-Aşki anlatamam,anlatsam anlamazsın da zaten, yaşadığında beni anlıcaksın. Emin ol anlıcaksın.
- Kim yaptı bunu sana?

-Sana söyleyemem.Yoksa bana çok kötü şeyler yaparlar. Hak ediyorum aslında ama her neyse
-Korkma! Söyle bana kim yapti. Tamam bak ben kimseye söylediğini söylemicem.
-Yapamam

Yavaşça ayağa kalkıp gitmeye koyuldu ona ısrar etsemde soruma cevap vermedi.Arkasında cevapsız sorular bırakıp gitti arkasına bile dönmeden.İsmini bile bilmediğim birinin bana bıraktığı acıları ruhuma hapsederek uzaklaştım ordan.Biraz kırgın biraz üzgün bir o kadar da öfkeli.

***************

Kapıyı açıp eve girmemle çocuk seslerini duyup çıkmam bir oldu takii kapının arasına konulan ayağa kadar.Annem tek kaşını kaldırmış
Nereye kızım?
-Offf anne ya
Hadi kızım hadi gir içeri kaçışın yok

Off ya büyük dayımın iki haylaz oğlu cenk ile berk bize gelmişti. Geçen geldiklerinde bütün odamı altını üstüne çevirmiş renkli kalemlerle duvarları boyamışlardı bende bir hafta boyunca odamı temizleyene kadar gebermiştim resmen.

Yengem aysuna  hoşgeldin der demez odama koştum.O iki bücürün korkusundan odamın kapısını kilitlemem lazımdı.Odama giderken yüzüme çarpan  oyuncakla sinirlendim.

Oyuncağı alıp kafamı kaldırmamla karşımda sırıtan bücürleri gördüm. "Sizi gidi haylaz veletler oyuncak ha benim yüzüme, siz görürsünüz"
Onları yakalamaya çalıştım tabii yakalayamadım.

Bende onlardan hemen kurtulup odama geçtim yarın yirmili yaşlardaki mimar olan Mustafa  dayımın kızının doğmasına bir ay kalmıştı ve bebek partisi vermeye karar vermişlerdi.Hazırlanmam gerekiyordu.
Aslında bebek partisine daha önce hiç katılmamıştım ve ne giyeceğimi bilmiyordum.

Telefonumu alıp Elif'i görüntülü aradım.O bu işleri çok iyi bilir.Telefonu açtığında çilekleri midesine indirıyordu."Ooo Elif hanım bakıyorum da beni unutmuşsunuz  artık"
Ben seni hiç unuturmuyum ya fıstık. Benle sen fındıkla çikolata gibiyiz fındıksız çikolata olur mu hiç. "

Onla biraz takıldıktan sonra asıl meseleyi konuşmuş ve bana ne giyeceğimle ilgili A dan Z ye her şeyi söylemişti.Bende kıyafetlerimi şimdiden hazırlamış aysun yengemle sohbet ediyorduk.

Her ne kadar ona karşı mütevazi olmaya çalışsamda Aysun yengeyi çok sevmiyordum çünkü şimdiye kadar ben ve annme karşı hep kötü konuşur ve bizi çekemezdi.Bizi sevmemesini yadırgamıyordum çünkü hayatta herkesin bizi sevmesi olanaksızdı her ne kadar iyi
olursak olalım.


Kapının çalmasıyla "ben açarım" diyip kapıyı açtım kapıyı açmamla karşmda gördüğüm muhteşem simayla sevinç çığlıkları atıp boynuna sarıldım. İşte bu benim babamdan sonraki   biricik aşkım olan küçük dayımdı."Prensesim biraz daha  prensini sıkarsan herhalde kemikleri kırılıcak."
"Ah tatlı prensim üzgünüm."

İşte yeni bölümmm canlarımmm

diğer bölüm en yakın paylaşıcam

Malum sınvlar başlıyor. Bu part-1 ama part-2 en yakın zamanda paylaşırım.

💖💖💖💖😘😘hepinizi çok seviyorum

YILDIZI DOLDURMAYI UNUTMAYIN BÖLÜM HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM. 💖💖💖💖💖💖😘

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: May 10, 2017 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

KUYRUKLU YILDIZHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin