60-FİNAL

5.7K 180 406
                                    

Birisi uyudu göğsümde, hiç ölmedim böyle ömrümde.

-Sancak/Yağmur

♤♤♤

Yar,ellerin nerde ? Ya beni de götür ya da gitme.

-Seksendört/Ölürüm Hasretinle

♤♤♤

Bölüm şarkıları :

-Seksendört/Ölürüm Hasretinle ***
-Ayna/Ölünce Sevemezsem Seni **
-Sancak/Yağmur *
-Sancak/Uçurum
-Murat Boz/Özledim
-Pera/Kimseler
-Manevra/Kabullenmek mi lazım
-Pera/Veda Busesi
-Tolga Sarıtaş/Duymak istiyorum
-Pera/En Güzel Mevsimim

♤♤♤

Son kez,keyifli okumalar diliyorum :)

♤♤♤

-Barış Atasoy-

Hissizlik.

Hissettiğim tek şey hissizlikti. Tuhaf bir ironiydi sanki. Tüm hücrelerimle acıyı hissediyor ama tepki veremiyordum. Hatırladığım son şey kaza yaptığımızdı. Harekete geçmem lazımdı ama aklıma şu aptal soru takılmıştı.

Ölürsem ne olacaktı ?

Aklıma ilk gelen şey annemin ve babamın acı yakarışlarıydı. Muhtemelen yıkılacaklardı. Her gece ağlayacak,cenazemde ayakta duramayacaklardı. Yaraları hep acıyacak,ama zamanla kabuk bağlayacaktı. Kötü bir sızı olarak içlerinde kalacaktım ama geçecekti. Acıları zamanla geçecekti.

Sonra Kaan ve Can geldi aklıma. Onlar kendilerine gelemezlerdi. Yıllarımız beraber geçmişti. Birlikte büyümüştük. İlk anılarımızı beraber yaşamıştık. Yokluğum onlara koyardı ama bir süre sonra toparlarlardı. Eskisi gibi olmazlardı belki ama o yastan çıkarlardı.

Aklıma Kamer bile gelirken ısrarla o mavi harelerin gelmesini reddediyordum. O mavi harelere bakamamak ölümün tek kötü şeyiydi sanırım. Okuldakiler,öğretmenler bile aklıma gelirken ısrarla onu reddediyordum ama sonunda karşı koyamadım.

Peki o ? diye sorarak en acımasız vuruşu yaptı iç sesim. Merve ne yapar ?

İçim korkuyla titrerken gözümü açıp iyiyim demek istedim. Ağlama güzelim,iyiyim demek istedim ama yapamadım. Gözümü açamadım. Zorlasam belki yapardım ama onun da benim durumumda olduğu düşüncesi beynimden vurulmuşa döndürmüştü beni. Tüm kanım çekilirken düşündüm. Ölsem ne yapardı ?

Hayatla bağlantısını keserdi. Evini mezarıma taşır,orada sabahlar orada uyumaya çalışırdı. Sanırım normalde de olduğu gibi başımın etini yerdi. Rahat bırakmaz,sürekli konuşurdu. Zaten rahat bırakmasını isteyen kimdi ki ? Ben onu o saflığıyla ve gevezeliğiyle sevmiştim.

Bir süre psikolojik tedavi görürdü. Ailesi toparlayamazdı çünkü. Her fırsatta yanıma geleceğine emindim. Ailesi her ne kadar eve kapatsa da gerekirse camı kırar yine gelirdi o bana.

Onun gelişi başka.

Ona bugün söylediğim şarkı aklıma gelirken acıyla tekrar titredim. Eğer olur da ölürsem soğuk kış gecelerinde üşüdüğümü düşünecekti. Kar yağarsa üzerime yorgan bile örterdi o. Dayanamazdı soğuk toprağın altında kalmama.

Sonra yazın o nahoş havalarında boynunda benim taktığım kolyeyle yanıma gelir,denizin zaten soğuk olduğunu ve girmek istemeyeceğimi söyleyerek üzülmemem için çabalardı. Toprağımı her gün saçımı okşadığı gibi okşardı. Gözyaşlarıyla sulardı beni.

KIRMIZININ SİYAH HALİWhere stories live. Discover now