🌸01🌸

5.5K 395 159
                                    


„Maybe I, I can never fly"

V pokoji mi zazněl ten jeho nádherný zvonivý hlas. S povzdechem jsem zabořil hlavu do polštáře.

„Vezmi si mě!" zařval jsem a otočil jsem se se na záda, tak abych koukal do stropu. „Proč jsi tak dokonalý?" podíval jsem se na notebook, kde zpívala moje životní láska.

„Ten obličej, ty plné rty! Ach bože, ten hlas! Seokjine, proč?!" zaskučel jsem. Jo, opravdu tady slintám nad youtuberem. Ale já si nemůžu pomoct! Je tak nádhernej!

Písnička skončila a já frustrované zaskučel. Bydlí na druhé straně Koreje a ani neví, že existuju. Musí mít tisíce fanoušků, jako jsem já! Přece už má skoro milión odběratelů. Točí snad všechno, co se dá. Od sketche přes covery až k vaření. Je prostě dokonalej.

Vstal jsem z postele, načež hned přešel k počítači, kde jsem zapnul jeho další video. V pokoji se rozezněl jeho krásný hlas, ten mi ale přerušilo pípnutí mého mobilu. Přejel jsem prstem po displeji, aby se odemkl a najel na upozornění z instagramu.

Uživatel(ka) „Princess_Jin" přidal(a) novou fotku!

Radostně jsem vyjekl, klikl jsem na ikonku a na displeji mi vyjel jeho přenádherný obličej. Utřel jsem si slinu, která mi tekla z pusy a hned mu fotku olajkoval. Samozřejmě jsem si nemohl odpustit komentář.

 Samozřejmě jsem si nemohl odpustit komentář

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Rap_Monster: Dokonalá princezna :* <3

Ještě chvíli jsem se na fotku díval, načež si ji hned screenul, oříznul a nastavil si ji jako tapetu. Uculil jsem se a zapnul si znovu jeho video.

„Ahoj! Já jsem Jin a vítám vás u dalšího, JEZTE S JINEM!" pokojem se linul jeho hlas a já se musel zasmát. Miluju tuhle sérii. Kdo by řekl, že tolik jí a pořád má tak dokonalou postavu? A hlavně je tak roztomilý, když se nacpává nezdravým jídlem.

Když jsem znovu dokoukal jeho video, dostal jsem hlad. Seběhl jsem schody, které vedou do kuchyně a otevřel ledničku s nadějí, že tam něco bude. Mýlil jsem se. Povzdechl jsem si. To mamka nemůže zajít do obchodu? Haló! Tvůj synáček ti tu umírá hlady!

Zabručel jsem a ze špajzu vytáhl nudle. Jestli nepodpálím kuchyň, tak chci dostat Jina do postele.

Vytáhl jsem hrnec, naplnil ho vodou a položil ho na sporák.
Skrčil jsem se ke sporáku a zatočil čudlíkem doufajíc, že je to ten správný.

Vzal jsem z kredence těstoviny a nasypal je už do vroucí vody. Že to ale trvalo, než se začala vařit.

Po uplynulých 15 minutách jsem vytáhl nudle a naložil si je na talíř. Bez omáčky, prostě se suchými těstovinami jsem si sedl k televizi.

Přes mobil jsem do televize pustil video od Jina a sledoval jeho přenádherný obličej.

Nacpával jsem se mou delikatesou, když v tom mě vyrušilo opět cinknutí mého telefonu. Odemkl jsem displej a najel na upozornění.

Uživatel(ka) „Princess_Jin" vás začal(a) sledovat.

Srdce mi vynechalo několik úderů. Až po chvilkovém infarktu jsem začal pištět na celý byt. Chovám se jako bláznivá fanynka, ale on! Panebože! Hned jsem najel na svůj profil a zkontroloval si to. A opravdu! On mě sleduje! Ví o mně! Já jsem tak šťastný!

Mé nadšené pištění, přerušil rachot v zámku. Mamka je doma. Začal jsem zhluboka dýchat, abych se uklidnil a to už se mamča objevila v obýváku.

„Co tady tak ječíš?" zeptala se smíchem. Ví, že jsem gay a respektuje to. Táta to taky respektuje, někdy si rýpne, ale jinak je to v pohodě. Miluju své rodiče.

„Jsem šťastnej! Proto pištím!" zasmál jsem se, načež jsem si kleknul na gauč a opřel jsem se o opěradlo. Máma se jen zasmála a zalezla si do kuchyně. „Jedl jsi něco?" zavolala na mě a já jsem přikývl. „Nudle" odpověděl jsem jí. Mamka vykoukla zpoza dveří od kuchyně. „Suché" zeptala se nechápavě a já znovu přikývl.

,,Ty nejsi můj syn," povzdechla si.

Zasmál jsem se a zmizel u sebe v pokoji. Podíval jsem se na notebook a měl jsem tam upozornění, že můj budoucí manžel vydal nové video 'Info'. Snad nekončí proboha!

Rychle jsem zapl youtube, přičemž jsem pořád sledoval oznámení z instagramu.

Měl jsem sto chutí mu napsat. Ale co? Jsem fanoušek jako každý jiný. Není na mě nic zvláštního.

Ale začal mé sledovat! A to už je co říct!

Dřív než jsem se dopídil k odpovědi mi mobil zabrněl.

"Princess Jin vám chce odeslat zprávu"

Vytřeštil jsem oči a naklikl na zprávu.
Nemohl jsem uvěřit vlastním očím.

Princess Jin: Ahoj 😊

___________________________________________

Ahoj! Jsem zde s novým příběhem a to na Namjin! :3

Miluju ten ship

Tenhle nápad se mi utkvil v hlavě a doufám, že se vám bude líbit :3

Je to úplně něco jiného než píšu, ale zkusit se má přece vše! :D

Takže se mějte hezky a zase u příštího dílu nebo u mého druhého příběhu "Doučování"

Děkuju za vaše vote a komentáře ♡

Miluju vás :3

Bye!



Pʀɪɴᴄᴇss Jɪɴ| ⁿᵃᵐʲᶦⁿKde žijí příběhy. Začni objevovat