🌸20🌸

3.1K 279 32
                                    

Pohled Jina:

Namjoon okamžitě usnul. Musel jsem se nad tím pousmát, byl tak sladký.

Natáhl jsem se ke stolu, z něhož jsem vzal balíček kapesníku.
Otřel jsem nám oběma potřísněná bříška a použitý kondom s kapesníkem šel vyhodit.

Vrátil jsem se za spícím Namjoonem, hodil jsem přes něj deku, načež společně s ní jsem ho vzal do náruče a odnesl do jeho pokoje, jež byl ozdoben mými plakáty.

Tady je víc mě, než u mě doma.

,,Neměl bys tolik jíst," zaskučel jsem, když jsem pokládal na postel. Nebudu lhát, nejsem žádný Hulk a Namjoon není peříčko.

Přikryl jsem ho peřinou, a následně líbl na spánek. Netuším, kdy jsem k němu začal chovat takovou náklonnost, ale nestěžuju si. Upřímně mě však ani ve snu nenapadlo, že bych se zamiloval do fanouška.

V obýváku jsem mezitím pouklidil. Sebral všechno oblečení ze země a gauč vrátil do původníhu stavu. Jakoby se nic nestalo.

Rozešel jsem se zpět k Jooniemu oblékaje si alespoň čisté boxerky. Lehl jsem si k němu, přitáhl si ho do objetí a s krásným pocitem jsem se poddal říši snů.

Pohled třetí osoby:

Časně k ránu se však rodiče od Namjoona vrátily. Nepřekvapil je počet bot, jelikož jejich synek byl vychovaný a o návštěvě hnědovláska je informoval.

,,Jdi si lehnout, zlato. Já se jdu mrknout, jestli náš syn žije," zachichotala se Mihee a svého muže pohladila po rameni. Woong jen unaveně přikývl, načež se loudavým krokem vydal do jejich společné ložnice.

Matka se rozešla do pokoje jejího milovaného synáčka. Místo dvou kluků, jež měli spát odděleně, spatřila Namjoona zamotaného do druhého, pro ni neznámeho chlapce. Zalapala po dechu, jakmile si uvědomila, že její syn je zcela nahý.

Okamžitě se otočila na podpatku směrem k ložnici. ,,Woongu? Pojď se podívat."

Manžel, jež sotva držel oči otevřené a nemotorně odepínal košili, zabručel. ,,Pokud má hlavu, tak je v pořádku, Mihee."

,,Je tam s nějakým klukem!"

Woong nechápavě nazvedl obočí. ,,No a? Věděli jsme, že přijede nějaký jeho kamarád," pokrčil rameny.

,,Nahý, Woongu. Nahý," ukázala na něj vyčítavě ukazováček.

Starší muž se zarazil. ,,Cože?"

,,Slyšíš dobře. Náš syn leží nahý na posteli s jiným mužem, drahý," mrkla na něj, u čehož si založila ruce na prsou.

,,Tak to si za rámeček nedá," zavrčel otec.

Mihee si povzdechla sedávaje si na postel. ,,Miláčku, vždyť už bylo na čase. Je mu osmnáct a přece jen má své potřeby..."

,,Mně nejde o jeho potřeby. V jeho věku ať si spí s kým chce, ale očividně to není jen kamarád, Mi. On nám lhal!" Rozhodil rozhořčeně rukama.

,,Pořádně se teď vyspíme a potom si s ním popovídáme. Třeba se jen styděl," pousmála se mile maminka. ,,Přece jen, neříkej, že ty jsi své partnerky rodičům představil hned. I já čekala měsíc," se smíchem na něj mrkla.

Woong si jen frustrovaně odfrkl, avšak připustil, že jeho žena má pravdu. S nespokojeným výrazem se převlékl do pyžama a ulehl do peřin.

,,Fajn," zamručel přitahujíc si peřinu až k bradě, ,,Dobrou."

,,Dobrou," usmála se pobaveně Mihee, políbila jej na líčko a sama zavřela oči připravena ke spánku.

Pʀɪɴᴄᴇss Jɪɴ| ⁿᵃᵐʲᶦⁿWhere stories live. Discover now