Hatodik fejezet

2.5K 91 0
                                    

Jake

  Bárki bármit mond, ebben a csajban azért van tűz. Még most is az jár a fejemben, mikor dühtől vöröslő arccal szitkozódva formálja ajkaival a nevem... Vajon milyen lehet, mikor szex közben sikoltozik? Már most kezd feszessé válin a helyzet délen, pedig még csak gondoltam rá.

  Mindenképpen meg kell szereznem magamnak. Olyan heves birtoklási kényszert érzek, amit ezelőtt még soha. Mit tehetnék azokkal az ajkakkal!? És azzal a gömbölyded hátsóval...

   Jake, állj le, nem otthon vagy!-gondoltam magamban. Valóban nem. A szüleim pizzázójában ülök, és miközben fejben terveket szövögetek a csaj megdöntésére, elvileg tanulok a pénteki Zh-ra. 

Mintegy háromnegyed részben vagyok olasz, negyedrészt amerikai. Apám igazi olasz csődör, anyám pedig anyai ágon félig amerikai, ebből következtettem ki. Valójában fingom sincs róla, hogy lehet-e egyáltalán ilyet. Jóképűségem története úgyis lényegtelen. 

    A családi éttermünket itt nyitottuk meg, mintegy 15 évvel ezelőtt, mert apámnak furcsa ügyletei is voltak odahaza, ezért mennünk kellett. anyám örült a hazatérésnek, mivel apámmal a házasságuk kezdete óta Olaszországban éltek, és ő már vágyott egy kis kalandra. Az otthonról hozott pénzünkkel megvették az épületet, és éttermet nyitottak. Körülbelül három saroknyira van az egyetemtől, ezzel mintegy közkedvelt hellyé vált az egyetemisták köreiben.Heveny angoltudással érkeztünk, jóformán csak anya tudott angolul, s a hely emiatt kapta a Pizza slice nevet. Tudom, tudom kevés benne a fantázia, de ha nem tudsz egy nyelven megszólalni se, mégis mi a fenéért adnál ennél bonyolultabb nevet az éttermednek?! 

  Általában hetente három hétköznapot segítek be, gyakrabban pincérkedek, de igazán vagány pizzákat is tudok sütni. Kedden, csütörtökön, és szombaton a másik állásommal foglalatoskodok, ugyanakkor emellett, hogy a röplabda/strandröplabda válogatottságomat megtartsam, naponta kétszer edzek. Egy edzés a csapattal, egy pedig nélküle, mert az egyensúly fontos, és leginkább a csend miatt. Éreztétek már ti is, ugye milyen felemelő egy kis csönd? Csak az edzésre kell összpontosítani semmi másra. Csak te, a világ ellen.

  Tanulás helyett, leginkább az Ő Facebook-profilját nézegetem ímmel-ámmal. Scarlett Andrews, micsoda képek! Rettenetesen inaktív a social médiában, ám annál felkavaróbb képeket rejt a profilja. Gyönyörű, világosbarna haja, hullámosan kiengedve elbűvöli a lájkdobálókat, engem viszont nem csaphat be. Az összes képen a tekintetéből kiolvasható valamiféle sebzettség, amit műmosollyal, vagy egy már szerencsére nem aktuális frufruval próbál rejtegetni. Bármit megtennék érte, és egy valódi mosolyért is, csak boldog legyen. Jake, nem is ismered ezt a csajt. Mégis mi a szent szart akarhatsz tőle? Állj már le!

  Kicsivel több mint harminc perccel később, a felkavaró képek áradatán túl, kidolgoztam ördögi tervemet, mely az áhított hölgy megszerzéséről szól. A terv elképesztően egyszerű. Láttam ahogy megőrjíti a sármom, már csak a lehengerlő személyiségemmel kell  meghódítanom. Egy 5 pontos listát készítettem a teendőkről, még egy szédületes címre is futotta:

A fűzés szabályai:

1.Ne szólj hozzá, csak mosolyogj!- Ha nem érti a gesztust, mindenképpen keresni fog. Mi a legrosszabb? Tőle, még egy pofon is izgató lenne.

2. Félreérthető célzásokat tégy, leginkább a vele való kapcsolatra utalva, majd szemezz vele, mintegy holdkóros.-Biztosan kiengedi a karmait, ami még izgalmasabbá teheti a vadászatot számomra.

3. Tedd féltékennyé!- Ez a kritikus pont, ha itt nem hajt el a picsába, akkor garantáltan teljesítetted a feladat 80%-át.

4.Légy nyitott könyv a számára, érd el hogy nyíljon meg előtted ő is!-A legsebezhetőbb pillanatában légy mellette. Hagyd hogy a válladon sírja ki magát, esetleg előtted durranjon el az agya.

5. Fektesd meg, a bigét.-A legegyszerűbb ötlet, mert szextudósként,(magam írtam róla az oklevelemet), függővé teszem, emiatt rászokik majd  a Jake-drogra.

Férfiak milliói követik majd az általam mutatott irányt, s alkalmazzák a top 5 tervet.

 Ciao,

Jake

  

Ütős szerva, Baby!Where stories live. Discover now