Tizennegyedik fejezet

2K 65 0
                                    

Ezt rendesen elbasztad Scarlett, megint.  

   Fogalmam sincs, mi a szent szar ütött belém. Mármint, értitek a probléma lényegét, ugye?Visszacsókolni, egy hihetetlenül csábító, hímnemű egyednek, még akkor is, mikor letagadhatatlanul megpofoznád... Elképesztő, igaz?

   Egész álló nap, ez a kicseszett csőrözés, járt, az egyébként kissé, mostanában egyetemi előadásokat elkerülő agyamban. Az ajka puhasága, az a vágytól elmélyült hang, a tekintete...

Scarlett, azonnal állj le! 

   Gyermekeim, itt a lényeg, nem a sorok között, hanem a sorokban rejlik. Még a telefon felemelése is nehéznek bizonyult azóta, nemhogy beleszólni, és esetleg beszélni a kettőnk között történt incidensről. Igen, a kommunikáció problémát okoz egymás között, de terveim szerint, legközelebb pénteken lépem át, az egyetem varázslatos küszöbét, amikor muszáj lesz szembesülni a kötelességgel, és az égő arcommal. 

  Valójában megtanultam még egy leckét. A pizzarendelést ezentúl valószínűleg nem itt fogom lebonyolítani, bármennyire is szeretem a tulajdonosokat, a fiuktól való félelem annál sokkal elrettentőbb.

   Nyilvánvalóan az életem nem futott vakvágányra a többség szerint. Nem éhezem, nem vagyok szegény, és emellett még semmiféle maradandó betegségben sem szenvedem. Boldognak kellene lennem, mert a legtöbb embernek ezen a földön ez valóban nem adatik meg.  Egy csöppet szürreális, viszont ténylegesen nem érzem jól magam. Tudom, hülyeségnek hangzik, de srácok, Ti még soha nem vágytatok egy puszira, vagy meghitt érintésre, egy szinte teljesen vadidegentől? Alig ismerem, mégis a legnagyobb vágyam egy kemény dugás vele, meg pár együtt töltött nap. Sekélyesnek hangzik,nálam senki se tudhatja jobban, ám annál inkább vágyom rá. Vágyom Jake-re, vágyom az általa nyújtható, feltétel nélküli, vonatkozáshoz. Sóvárgok a csókjaira, kívánom az érintéseit, epekedem a tekintetéért. 

   Mintegy Isteni sugallatként rádöbbenek a válaszra hirtelen, minden előjel nélkül:

   Őrülten hangzik, azonban megszerzem magamnak. Végül is, én vagyok Scarlett, a férfiak idomítója, a nőiesség képviseletéből, nemdebár?

   Megszerzem magamnak, kerüljön bármibe is. Ezentúl nem sajnálom rá az időt, és energiát, esetleg a pénzt. Megérdemlem a jó szexet,  méghozzá nem is akárkivel. 

   Elő a magassarkú cipőkkel, és a miniszoknyákkal Lányok! Az édesgető-hadművelet megkezdődik!

Puszi,

Scarlett

XOXO


Ütős szerva, Baby!Where stories live. Discover now