Hoofdstuk 15🙉

151 8 0
                                    

"Give it to me, or he dies." Zegt Matt zacht. "Never." Zegt Anna en ze springt boven op Matt, en opdat moment is er een pistoolschot te horen...

POV Anna
Als ik boven op Matt spring hoor ik een pistoolschot, ik kijk baar Ashton maar zie Derek voor hem staan. Hij valt naar achter. De schot was in zijn schouder gekomen. "Derek!" Roep ik en ik spring van Matt af, ik ren naar Derek. "Het is al goed, ik genees wel. Bevrijd de jongens." Ik knik en zie hoe hij met een pijnlijk gezicht de kogel uit zijn schouder haalt.

Ik loop naar Matt toe die nu op de grond ligt met een bloedneus en een gat in zijn hoofd. "Karma bitch." Zeg ik zacht en ik geef hem een klap op zijn kaak, waardoor hij KO gaat. Ik loop naar Ashton, hij kijkt me vol afgrijzen aan. Ik kijk naar de grond, en maak dan de touwen los met mijn klauwen. Ashton rent zowat naar buiten. Dan loop ik naar Luke, Michael en als laatste Calum. Hij geeft me een knuffel. Samen met Calum loop ik naar buiten.

Als we buiten zijn zie ik Ashton met zijn hoofd in zijn handen huilen, tegen de borst van Michael die hem troost. Ook zij kijken me boos en verdrietig tegelijk aan. Dan zie ik mijn vrienden staan. Luna rent naar me toe en geeft mij ook een knuffel. "Goedzo meid." Ik glimlach in haar nek. Dan merk ik dat mijn wangen nat zijn. "ik ben aan het huilen?" Blijkbaar zei ik dat hardop want Max, Harvey en Scott lopen naar me toe. Ethan staat bij Luke. Cute.

Na een tijdje sta ik in een groepsknuffel met Luna, Calum, Max, Harvey en Scott. De anderen kijken naar ons, we laten los en Michael komt naar me toe gelopen. Hij neemt me in een knuffel. Ethan en Luke nu ook. Ashton blijft argwanend toekijken. Ik laat los als ik Derek zijn gekreun hoor. "Derek!" Ik ren naar hem toe en bekijk de wond. "Het gaat wel.." kreunt hij. "Ik moet alleen nog genezen." Hij knikt.

POV Ashton { terug naar het moment dat ze ontvoerd werden }
We komen weer aan bij thuis. We willen uit de auto stappen als we ineens een zeer hoge en onuitstaanbare kras, of schreeuw horen. Ik loop samen met Calum naar buiten om te kijken wat het is, dan zien we op de auto iets staan.

"If you want them back, you are gonna give me what I want. Tonight 9PM."

We kijken elkaar raar aan, totdat we een snee in onze nekken voelen. Ik verlies de controle over mijn lichaam en val samen met Calum op de grond. Luke en Michael komen uit de auto. "We hoorden een klap?" Zegt Michael, terwijl hij zoekend om zich heen kijkt. Luke kijkt me verschrikt aan totdat ook hij naar zijn nek grijpt, Michael volgt. En voor we het weten liggen we met z'n vieren verlamd in een onbekende auto.

Na en halfuur, begin ik weer gevoelt te krijgen in m'n tenen en fingertoppen. Dan wordt ik omhoog gegrepen en tegen een muur geduwd. "Wie ben jij?" Vraag ik. "Hou je kop!" Snauwt hij terug. "Nou ook aardig." Zeg ik. De jongen kijkt me boos aan en plakt een stuk tape op m'n mond. "Mk gma je afmakmn, mls mik los kom." Mompel ik tegen de tape aan. De jongen rolt met zijn ogen en loopt weg.

Na een tijdje hangen we allemaal aan een andere hoek in de ruimte aan de muur met een stuk tape om onze monden.

POV Michael
Ik wordt uit de auto gesleurd, en schreeuw dan. "Ik krijg je nog wel klootzak, en anders Karma is een BITCH!" Roep ik keihard waardoor hij mij op de grond laat vallen en naar zijn horen gaat. "Gast, je hoeft niet te schreeuwen." Zegt hij kalmpjes. Ik geef hem een dodelijk blik. Dan wordt ik als laatste tegen de muur gehangen. En ik krijg een stuk tape over m'n mond heen.

POV Luke
We hangen al 10 minuten aan de muur, allemaal tape over onze mond. Het is akelijg stil als we ineens een auto horen stoppen. Ik zie Calum en Ashton opkijken. Ik begin te worstelen tegen het touw, het snijd in m'n polsen maar, I don't give a fuck... dan horen we voetstappen, ik stop meteen. Bang wat de jongen zal doen als hij me ziet tegenwerken. Dan komt Anna binnen, samen met een jongen die zwart haar en bruine ogen heeft. "Omg." Zegt ze zacht, en ze slaat haar hand voor haar mond.

POV Ashton
Dan komen Anna en een jongen ineens binnen. Anna kijkt ons aan. "Omg." Zegt ze zacht terwijl ze haar hand voor haar mond slaat en tranen in haar ogen krijgt. "Ze hangen mooi, toch?" "Matt." Zegt de jongen met het zwarte haar zachtjes. Dus hij heet Matt. "Inderdaad, goed geraden. O, en ik zie dat je weer een nieuwe pack opbouwd." Hij kijkt naar Anna. Ze kijkt naar beneden, wat bedoelt hij met 'een nieuwe pack opbouwen'? Dan doet ze haar hoofd omhoog, ze heeft lange en scherpe tanden, gloeiende rode ogen, niet van het huilen maar letterlijk. De kleur van haar oog is rood. Ze heeft ook nog klauwen. Ik kijk haar verschrikt aan, maar ze ziet het niet. Wie the fuck is dat? Vraag ik mezelf af. "Ik zit in niemands pack, ik heb er een. Want ik ben een alfa." Zegt ze. En ze kijkt Matt recht in de ogen aan. Hij lacht. "Dat weet ik, daarom ga je mij nu iets geven." "Nooit.." zegt ze. "Jammer, ik zou het niet aan kunnen zien als je vriendje het niet haalt." En hij wijst naar mij met een pistool. "A-a-anna?" Stamel ik. "Wat is dit?" Zegt Luke. "Ik leg het jullie allemaal uit. Later."Ze kijkt naar Derek en hij knikt. "Give it to me, or he dies." Zegt Matt zacht. "Never." Zegt Anna en ze springt boven op Matt, en opdat moment haalt Matt de trekken over, Derek was ondertussen voor mij gaan staan. Ik schudde mijn hoofd naar hem, maar hij knikte. De kogel komt in zijn arm terecht en hij valt op de grond. "Derek!" Gilt Anna. Ze rent naar hem toe en laat Matt verslagen op de grond liggen.

HeyyyyyyyLoveeeessss🔥

Ik vind dit niet het meest geweldige hoofdstuk, maar het moet er maar mee door

K bye

Ik heb niks te zeggen so Yeah...


O wacht WAIT!!  Hold up bitch!

Ik ben klaar met de toetsmaand JAAAAASSSDS PARTYYYY!!!

O nee dat geef ik al bij hoofdstuk 20 🤔🤔🤔

Maaar doeigggg🌈

ALL THE LOVE
DON'T DIE💋

KISSED -A🍍

Adopted by 5 Seconds of Summer { Dutch }Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu