💿Epiloog💿

64 2 2
                                    

*Vier maanden later*

POV Anna

Morgen is de reünie en ik wil echt weer mijn oude Squad zien. Max en Harvey hebben allebei een vriendin, Tia en Mia, ja ook een tweeling, Ethan en Luke zijn net 1 jaar getrouwd. En Scott heeft een meisje, Ace, geadopteerd nadat zijn vrouw overleed aan kanker.

Michael heeft zijn vrouw ontmoet toen we een keer op vakantie naar London gingen. Haar naam is Hanna. En Ashton is samen met iemand die bij mij in het weeshuis was, Yasmine. Ja, je hoort het goed. Na 10 jaar is Yasmine samen met een van mijn beste vrienden. Gelukkig is ze geen bitch meer. Ze hebben samen twee kinderen van 6 en 4, Mika en Izzy.

Zayn en Maria wonen erg dichtbij, ze wonen  in Derek's oude loft en hebben ook een wolf gered uit de penarie. Ze hebben 1 zoon genaamd Xander. Louis is waarschijnlijk getrouwd met 1 van zijn wortels, niemand heeft iets van hem gehoord voor 3 jaar. Hij komt ook niet.

En dan heb je Liam nog, hij was verloofd toen zijn verloofde omkwam in een auto ongeluk. Hij heeft 1 dochter, Mirabella.

We zijn alles aan het klaarzetten voor morgen. Alle tafels staan gedekt, alle hapjes staan in de koelkast. En buiten hebben Silver en de welpjes de tuin en de zandbak, die we hebben laten maken, netjes gemaakt. Ook heb ik voor Silver, Tandloos en Tijger een zwart strikje gahaalt.

Alle mannen / jongens moeten namelijk een zwarte strik. En de meisjes / vrouwen moeten een roze strik. Daarom heb ik voor Becky, Silver's vrouw, Ruby, Amber, Angel en Diya. De vier dochters van Silver een roze strikje gekocht. Zodat ze er wel bij kunnen zijn, maar niet dat ze zich ongemakkelijk voelen.

"Niall, denk je dat het zo goed is?" Niall kijkt de enorme ruimte rond. Overal staan foto's van de hele Squad samen met Harry. Ook hebben we foto's zonder Harry maar wel met Maria. Ze is echt een van mijn besties geworden over de jaren.

"Het ziet er fantastisch uit, en de welpjes moeten ook naar bed. Dus laten wij ook maar gaan." Ik knik, en loop met Niall naar boven. Silver brengt zijn eigen familie naar hun kamers en komt bij ons liggen.

*De volgende ochtend*

Het is 9 uur 's ochtends en we zitten met z'n 8'en buiten op een kleed te ontbijten. Silver, Becky en de welpjes hebben een VFG mix* en Niall heeft pannenkoeken voor ons gemaakt. De rest komt allemaal om 11 uur en zodra we klaar zijn gaan we alles op de tafels zetten.

*

Alles staat klaar en ze kunnen elk moment binnenkomen. De bel gaat en Niall bekijkt de wolven nog even snel. Al hun strikjes zitten goed, ik loop naar de deur en open hem. En daar staat iedereen dan.

Als eerst komen Ashton, Yasmine, Mika en Izzy binnen. Ik geef hun allemaal een knuffel of kus en welkom ze met een drankje of hapje. Dan komen Calum en Luna. "IIIIIIII!!!" "Hey gurl!" Ik knuffel Luna en geef Calum een kus, ik heb misschien zijn naam niet meer. Maar hij blijft voor altijd mijn grote broer. Ik omhels Moon en Star en Blaire en Baby Silver rennen naar hun broertjes en zusjes. Silver neemt ze mee naar de tuin zodat ze het huis niet overhoop halen.

Daarna komt Liam met Mirabella, zij is het oudste van alle kinderen. Ze is al 13. Komt omdat haar moeder een tienermoeder was. "Hey Liam." "Anna." Ik geef hem een knuffel en welkomsdrankje. "Hey Mirabella, hoe gaat het?" "Goed hoor, mag ik met de wolfjes spelen." "Tuurlijk, ze zijn in de tuin." Ze glimlacht naar me en rent naar de tuin toe.

Als Maria en Zayn naar binnen lopen ben ik super blij om ze te zien. Ik knuffel Maria en Zayn, Xander vraagt ook naar wolfjes en gaat ook naar de tuin, zoals de meeste kids. Ik lach even en begroet de volgende; Max, Tia, Harvey en Mia. Zei zijn nog niet getrouwd en hebben ook geen kinderen.

"Boys!" "Wolf!" Ik geef mijn twee beste vrienden een knuffel en geef Harvey een kus op zijn wang. Dat doen we nog steeds, net zoals onze foto maken. Het worden er al echt veel. Ik heb er een mapje voor gekocht.

Ik begroet Mia en Tia en geef hun een welkomsdrankje. Scott, Ethan, Luke en Ace zijn de volgende die binnenkomen. "Het is zo fijn om jullie weer te zien." Ik omhels hun en Ace glipt door naar de tuin.

Als laatste hebben we nog Michael en Hanna. "Mickey!" "Annanas!" Ik omhels hem, en Hanna ook. Als iedereen er is vraag ik even de aandacht.

"Dankjullie allemaal voor komen, ik weet dat niet iedereen Harry kende. Maar hij was een goede vriend. Ik weet dat zijn begrafenis al jaren geleden was, daarom is dit een toast voor Harry. In de hoop dat hij altijd bij ons is en dat hij nooit vergeten mag worden. " ik hef mijn glas, en iedereen begint te klappen.

De hele middag heeft iedereen gezellig zitten praten, en Tia blijkt zwanger te zijn van Harvey. Ook ik ben zwanger van ons tweede kind. Maar Niall weet het nog niet.

"Weeshuiskindjees! Kan ik even met jullie spreken!" Max, Harvey, Luna, Scott en Ethan komen uit de menigte mensen mee naar boven.
"Jongens, ik ben weer zwanger." Luna begint te gillen en de jongens geven me een knuffel. "Dat is geweldig Ster." Ik lach naar Luna. "Jongens, ik moet jullie ook wat vertellen." Ik kijk naar Harvey. "Ik ga Tia ten huwelijk vragen." "OMG, Harvey! Dat is geweldig!" Harvey lacht en ik geef hem een kus op zijn wang.

We lopen weer naar beneden en ik neem Niall mee naar de tuin. Ik zie Harvey en Tia ook naar buiten lopen. Ik wijs naar het dak, hij knikt. Dat is waar Niall mij ten huwelijk heeft gevraagd.

"Niall, ik ben weer zwanger." Niall's ogen worden groot en hij kust me. "Dat is geweldig babe." Ik glimlach naar hem en hoor een gedempte gil boven. "Ik denk dat dat een ja is." "Huh?" Ik geef Niall een kus op zijn wang en loop naar binnen.

Na een tijdje staan Luna, Maria en ik samen te praten over allemaal weerwolf dingen. Ook over Brooke, het kan misschien zijn dat hij ook weerwolf genen heeft.

"Ja, ik ga er op letten als hij een keer een wond krijgt, of misschien iets breekt." "Ja, ik moet ook bij Xander kijken. Het kan natuurlijk zijn dat hij dat ook heeft." "Serieus, ik wil nu ook een weerwolf zijn." Ik en Maria lachen, waardoor Luna ook in de lach schiet.

We hebben met z'n alle gezellig gegeten. De kinderen aten patat en ik had allemaal verschillend eten gekookt voor iedereen. Alsof ze in een restaurant waren. Het was heel gezellig. De reünie is alweer voorbij.

Ik zit samen met Niall en de wolven buiten op het dak naar de maan te kijken, ik begin naar de maan te huilen. Silver en Becky doen hetzelfde. Na een tijdje gaan Niall en de welpjes ook meedoen.

Dit was een fantastische dag, en een geweldig avontuur. Dit heeft mijn leven veranderd. Ik hoop dat jij dit boek leuk vond, en misschien komt er ooit nog wel een deel twee.

Voor nu, wolf out!

Heeeeyyyy!!!

Okeyyy dus dat wolf out! Gebeuren vind ik super leuk!!! En dat ga ik vanaf nu ook in mij andere boeken doen, ik heb nog een ander boek genaamd 'Prince Charming or Badboy' dus ga die ook even bekijken

Thanks!

Xx💎💿🐓

Adopted by 5 Seconds of Summer { Dutch }Where stories live. Discover now