Hoofdstuk 28🙈

141 9 4
                                    

POV Zayn
We zijn aan het ontbijten, ik zit tegenover Anna, naast haar zit Niall en naast mij zit Louis. "Dussssss..." zegt Louis Anna kijkt op en gaat weer door eten, ik wissel een paar blikken met Niall maar die haalt z'n schouders op. Dan merk ik dat Anna's handen en brood nogal rood zijn, en dat is geen jam. Is dat... nee, wacht...

BLOED?!

Nee, dat kan niet, verbeeld ik me vast. Na een tijdje staat Anna op en loopt ze de keuken uit. "Zag jij Anna's handen?" Vraag ik aan Niall, en Louis die als een hamster aan z'n broodje knabbelt. "Nee, hoezo?" Vraagt Niall. "Ze waren helemaal rood, en dat leek niet echt op jam of iets anders." Niall haalt z'n schouders op, net zoals Louis.

Ik eet m'n brood op, ruim m'n spullen op en loop naar de bank. Ik hoor uit een van de kamers muziek komen, ik loop in de richting van de muziek als ik iemand hoor zingen.

" nothing holdin' me back. There's nothing holdin' me back. 'Cause if we lost our minds. And we took it way too far. I know we'd be "

Ik begin zachtjes mee te zingen als ik Anna zie staan, ze heeft een koptelefoon op en haar ogen gesloten. Ik wil op record drukken maar zie dat ze hem al heeft ingedrukt. Ik ga zitten en blijf kijken.

"Baby, there's nothing holdin' me back."

Is de laatste zin van het liedje, ik klap zachtjes en Anna's ogen sperden wijd open. Ze begint te blozen en rent de kamer uit. "Anna wacht!" Roep ik, maar ze is al weg. Ik stop het opnemen en zet het op een stickje, ik loop naar Anna's kamer en schuif hem eronder door.

Dan loop ik weer naar beneden en zet de TV aan.

POV Anna
Zayn heeft me zojuist horen zingen.

KutKutKutKutKutKutKutKutKut

Dalijk gaat hij het zeggen tegen de andere gasten van 1D. De rest weet het al, maar ze sporen me niet aan om er wat mee te doen. Ik ga liever proffesioneel hockeyen of iets met kunst. Ik ben al dagen bezig met het schrijven van een boek, over mijn gekke leventje. Of na ja, een soort van dan. Ik bedoel ik kan moeilijk zeggen dat ik een weerwolf ben daarom gebruik ik een 'artiesten naam' voor het boek, ik schrijf wel alle gebeurtenissen erin.

Maar kutzooooooooiii, dalijk weet echt letterlijk HEEL de FUCKING wereld dat ik kan zingen!

Ik hoor dat er iets onder de deur wordt geschoven, daarna voetstappen die de trap af gaan. Ik sta op van m'n bureau en loop naar de deur. Daar ligt een blauw stickje, ik pak het op en stop hem in m'n laptop. Er staat een muziek documentje op.

HEB IK MEZELF OPGENOMEN?!?!?!

Kut! Ik heb waarschijnlijk de 'record' knop met m'n elleboog geraakt.

SHIT!

Ik open het bestandje en hoor mezelf beginnen met zingen.

Het klinkt niet slecht, ik besluit om een paar nummers op te zoeken en de lyrics uit te printen, dan pak ik alle beste en leukste stukjes en ik maak er een eigen nummer van.

•••

Het is inmiddels al 4 uur 's middags, ik heb echt lang aan dat nummer gewerkt.
HOLY SHIT!?

IK, ANNA ELISE ISABELLA KOA HOOD, HEEFT ZOJUIST EEN FUCKING NUMMER GESCHREVEN!!

WHAT THE HELL?!

OH, MY LORD!!

Ik vond het zo leuk dat ik steeds meer dingen begin te schrijven, ik blijf maar schrijven en schrijven.

Waar komt dit allemaal vandaan? Hoe kom ik aan zovéél inspiratie? Zal ik ze opnemen? Hoe zit het met school?

Owh ja SCHOOL!

Shit, morgen ga ik naar school, voor het eerst!

NEEEEEEHHHHHH!!!!! Ik wil niet!!! Ughh.

Mijn hoofd begint te tollen, het zit te vol! Ik begin te zweten en te trillen. Ik sta op van m'n bureau stoel en probeer naar m'n bed te lopen, ik verlies m'n evenwicht en val op de grond. Er gaat een pijnscheut door m'n been heen. Er kraakt iets en ik ruik bloed, wat gebeurt er? Dan hoor ik de deur openvliegen nog snel zie ik dat het Harvey en Luna zijn. "OMG Anna!" "Snel, bel 911."

Dan wordt alles zwart...

•••

Piep piep piep piep piep piep piep

Ik hoor de hele tijd zo'n stomme piep! Argg! Ik probeer m'n ogen te openen, door al het licht gaat het moeilijk maar het lukt wel. Boven me hangen,
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 bezorgde gezichten,

What! Sinds wanneer kunnen er 14 mensen zijn als er maar 10 in dat huis wonen en één daarvan ligt in een ziekenhuis bed!

Owhh ja, 1D was er ook,

nevermind...

Maar wat doe ik in hemelsnaam in een ziekenhuis bed. "Halloo, mevrouw Hood." Ik hoor iemand met z'n fingers knippen en merk op dat het een dokter is. "Oh, Uhmm hallo?" Zeg ik schor en vragend, hoelang ben ik al hier? "Goeimorgen mevrouw, hoe voelt u zich?" "U mag me gewoon Anna noemen, ik ben geen mevrouw." Zeg ik half lachend, dan pas merk ik dat alleen Luna en Michael nog in de kamer zijn.

"Oké, Anna. Hoe voel je je?" "Prima, ik weet niet wat ik hier doe. Want ik voel me zoals altijd." "Hmm, vreemd. De meeste patiënten voelen zich nogal misselijk of soort van dronken." Ik lach even. Maar ik genees nogal snel daarom voel ik me niet zo! En btw, ik kan niet eens dronken worden... so Yeah.

"Mag ik nu weer naar huis?" "Sorry, maar je been is gebroken. Je bent heel erg raar gevallen." Ik kijk naar m'n been die omhoog hangt in het gips. Dan kijk ik met bangige ogen naar Luna. "Mag ik even alleen met Luna praten meneer?" "Tuurlijk, ik kom over 10 minuten weer even checken, goed?" Ik knik en de dokter loopt samen met Michael de kamer uit.

"Wat is er?" Vraagt Luna als ze naast me zit. "Wat denk je Luun. Dit is er! Ik heb een genezen been in gips en ik lig in een ziekenhuis terwijl ik eigenlijk naar school moet, het was met een paar uur genezen!" Schreeuw ik nog net niet. Luna heeft tranen in haar ogen. "Maan, wat is er?" Vraag ik nogal bezorgd "Je had geen hartslag Anna, daarom brachten we je naar het ziekenhuis."

Adopted by 5 Seconds of Summer { Dutch }Where stories live. Discover now