Hoofdstuk 23🙊

143 9 9
                                    

Na twee uur rijden staan we voor het huis, mijn huis. Ik stap uit de auto en Julia helpt me met mijn koffers. Het is inmiddels al 23:56 en ik had belooft om na tien dagen thuis te zijn, dus heb ik nog vier minuten. "Ga je nog aanbellen?" Ik kom uit m'n gedachte en kijk Julia aan. Ik knik en druk dan op de deurbel...

POV Michael
Anna is al bijna twee weken weg, Luna kwam thuis en zocht het hele huis door. Toen ging ze naar boven en is ze niet meer beneden geweest. Ik zit samen met Calum nog beneden naar de tv te kijken. De rest behalve Luna volgensmij ligt al te slapen. "Dude, ik ga naar boven ik ben kapot." Calum wilt opstaan als de deurbel gaat. Ik kijk op mijn telefoon. 23:58. Wie komt er dan nog langs de deur. "Ik ga wel, ga jij maar naar boven. Misschien even bij Luna kijken." Calum knikt en loopt naar Anna's kamer.

Ik sta op en loop naar de tussendeur. Ik open de voordeur. Ik wrijf even in m'n ogen. "Wat moet je nog zo laat?" Ik kijk naar het meisje met blauw-groene haren. Ze heeft tranen in haar ogen. "Anna?" Ze knikt. "Anna! OMG je bent weer thuis!" Ik pak haar in een knuffel. Dan begint ze te huilen en ik neem haar mee naar binnen. "Kom binnen." Zeg ik tegen het oudere meisje. "Ik ben Julia, ik heb Anna geholpen in de tijd dat ze weg was." Ik knik. "Zou je alsjeblieft de anderen wakker willen maken?" Ze knikt en loopt de trap op. Maar Luna stormt al naar beneden.

"STERRETJE!!!" Ze trekt zichzelf uit de knuffel. "MAAAAAANN!!" Ze springen letterlijk in elkaars armen en vallen huilend op de grond. "Ik heb je zo gemist!" Hoor ik Luna zeggen door het huilen heen. "Ik jou ook!" Zegt Anna.

POV Luna
Nadat ik thuis kwam van school ben ik door het hele huis gerent, kijkend of Anna al thuis was. Maar ze was niet thuis. Daarna heb ik bijna alleen maar zitten huilen op Anna's kamer. Ze had beloofd dat ze thuis zou komen. Wilt ze dan toch niet hier zijn?

Met die gedachtes val ik in slaap. Ik word weer wakker rond 23:42 ik kan niet meer slapen omdat ik al vanaf 3 uur lig te slapen. Ik kijk wat rond op m'n telefoon.
Ik ga naar de chat van Anna en mij.

Laatst gezien 13:26

Daar heb ik dus niks aan. Ik scrol nog wat op instagram en twitter. Dan is zijn we alweer twintig minuten verder. 23:57 ik sluit m'n telefoon af en wil weer gaan slapen als ik de deurbel hoor. Ik kom weer uit m'n bed. Dan komt er iemand de trap op. Ik ren de kamer uit, daar staat dat meisje van de kappers zaak. Ik ren langs haar en zie Michael en Anna knuffelend en huilend op de bank zitten.

"STERRETJE!!!" Ze komt los van de knuffel met Michael en rent op me af. "MAAAAAANN!!" Schreeuwt Anna, waardoor we zowat in elkaars armen springen en huilend op de grond vallen. "Ik heb je zo gemist!" Gil ik door het huilen heen. "Ik jou ook!" Zegt Anna.

Dan komt Calum de trap af. "ANNA!" Schreeuwt hij en knuffelt ons ook. Echt en na tien minuten staan we met z'n negenen in een groepsknuffel Ashton staat ongemakkelijk bij de trap van het ene been op het andere te wippen. "Kom erbij!" Zegt Anna, er komt een zwakke glimlach op zijn gezicht en Anna trekt hem in een knuffel.

Ashton bloost een beetje en geeft haar een kus op haar haar.

POV Ashton
Ik kom beneden en zie Anna met de rest in een groepsknuffel ik blijf een beetje ongemakkelijk staan, want tja. Ik heb haar weggejaagd. "Kom erbij!" Zegt Anna. Ik loop naar de rest toe maar Anna trekt me in een knuffel van ons samen. Het voelt fijn dat ze weer terug is, toch zie ik haar nooit meer het zelfde.

Als we hebben bijgepraat is het inmiddels al 5 uur in de ochtend, nadat Anna terug kwam had iedereen adrenaline. Julia ging al om 3 uur naar huis want ze moest morgen of vandaag ofzo weer werken. Ik zit nu met Anna naast me op de bank, we kijken Riverdale. Dat blonde meisje is aan het praten met die ginger en het blijkt dat hij een affair had met z'n docent, en dat meisje met het zwarte haar weet het nu ook.

"Anna, slaap je al?" "Nope. Jij?" "Nope." Anna lacht even en kijkt dan weer verder. Na een tijdje val ik in slaap.

POV Max
"Pssstt, Luna kom is." Luna kijkt op van haar telefoon en loopt met me mee de keuken in. "Wat is er?" "Heb je het niet gemerkt?" Luna maakt geeft me een zo'n blik van wat-heb-ik-niet-gemerkt? "Omg, Michael. Hij is stapel op Anna." Luna's ogen worden groot. "What? Nee joh!" "Shhhh!" En ik leg een finger op Luna's lippen. "Jij en ik kennen Anna al lang genoeg om te zien wanneer ze iemand wel en niet leuk vind." "Ja, oké ik heb het wel een beetje gemerkt. Van Michael's kant dan Anna is twee weken weg geweest." "Klopt, maar ik heb een idee, alleen moet het ook bij ons zelf. Erg?" Ze schud haar hoofd en ik vertel haar het plan.

*volgende ochtend*

POV Anna
Ik word wakker in de armen van Ashton... WACHT WHAT?! Ashton! Ik wil niet in Ashtons armen liggen. Ik wil niet weer gevoelens voor hem krijgen. NEE! Dalijk slaat hij me weer!

Ik sta snel op en ren naar de keuken, daar staat Michael een broodje in z'n bek te proppen. "Gaat ie lekker?" Vraag ik lachend. Hij knikt hevig waardoor de hagelslag die op het broodje zat de hele keuken door vliegt. "Ja, zo krijgen we nog muizen." Hij slikt z'n broodje door. "Dan ga jij toch op ze jagen." Zegt hij sarcastisch. "Ik ben geen kat, ik ben een weerwolf. So don't judge me." En ik knip met m'n fingers bij dat laatste. Michael schiet in de lach. Waardoor ik ook moet lachen.

Ik loop de woonkamer weer in met twee broodjes en een warme kop thee. Ik ga dit keer op Michael's schoot zitten. We zetten stilletjes de tv aan. Wachtend totdat de rest wakker word.

POV Michael
Het is inmiddels al 3 uur. Waarom alleen wij wakker zijn geen idee. De rest is nog steeds niet wakker geworden en we zijn al 2 uur wakker ofzo.

We zitten nu op Anna's kamer wat gekke selfies te maken. "We moeten nog vertellen dat jullie 6 kids geadopteerd hebben." Zegt ze dan. Ik lach even. "Klopt, misschien moeten we dat doen nadat je op school bent geweest. En Luna's vrienden hebt ontmoet." Ze schrikt even. "Luna's vrienden? In nieuwe vrienden?" Ik knik. "Owh..." het lijkt alsof ze niet zo blij is. "Hey, het zijn maar vrienden. Jij bent toch haar zusje of niet?" Ze krijgt een glimlach op haar gezicht en knikt.

We kijken elkaar een tijdje glimlachend aan. Ik leun wat naar voren en...

HeyyyyyLoveeeeesssss!

Oehhhhh lekkere cliffhanger, dat wordt wachten tot vrijdag.

Maar niks te zeggen dus ik ga weer

Doeiggg!

ALL THE LOVE
DON'T DIE‼️

Kisses -A🍍

Adopted by 5 Seconds of Summer { Dutch }Where stories live. Discover now