Deel 2.

659 28 11
                                    

POV Mira

Ik werd gillend wakker. Ik zag dat iedereen al in de auto zat en iedereen me bezorgd aankeek. Gelukkig het was een droom....
(HAHAHAHA ik ben echt gemeen #schrijfster)
"Gaat het schat?" Vroeg Melis bezorgd. Ik knikte van ja. "Kom we gaan naar jullie huis, lijkt me niet echt handig om naar de stad te gaan." Zei Melis. Iedereen stemde in.
"Je wilt Yusuf gewoon zien hé?" Zei Hajar lachend. Ik zag dat Selin echt kapot rood werd. En we gingen allemaal bijna dood van het lachen gewoon. "Uff ga rijden." Zei Selin. We lachten nog een beetje en kwamen toen aan bij ons huis. De meiden blijven vannacht ook bij ons slapen. Ik deed de deur open en liep naar binnen. Wat ik nu zag was hartverscheurend. Hoe konden ze dit ons aandoen? Hoe de fuck konden ze ons dit aandoen? Ik keek naar de meiden en zag dat ze net zoals mij dachten. Wallah ik kon gewoon elk moment in tranen uitbarsten. Ik gaf ze een teken en ze snapten me. 3...2...1... GOOO!" Schreeuwde ik en de boys keken geschrokken naar achter, waar wij stonden. We renden met z'n allen naar de boys pakten de pizza's van hun af en renden naar mijn kamer, de boys bleven geshokeerd achter en ik deed de deur opslot. Zo die komen niet binnen.
(HAHAHAHA zeg eerlijk jullie schrokken echt #schrijfster)
We hoorden de jongens allemaal op de deur kloppen. "MIRA WOLLAH DOE DIE DEUR OPEN VOORDAT IK DIE DEUR INTRAP!" Hoorde ik Youssef schreeuwen. "NEE WALLAH NIET! ZOMAAR ETEN JULLIE PIZZA ALS IK ER NIET BEN A EZELS!" Schreeuwde ik nepboos. 'Snel yallah eet ze op want ik weet zeker ze kunnen elk moment die deur intrappen." Fluisterde ik naar de meiden. HAHAHAHHAA WALLAH WE ATEN ALS HYENA'S DIE PIZZA'S. Ik moest dit gewoon op snap zetten, ik pakte m'n telefoon, filmde het en zette het op snap. "WALLAH SELIN (voor als jullie het zijn vergeten, Selin is vriendin van Yusuf #schrijfster) DOE DIE DEUR OPEN OF IK SLOOP JOU, TFOEE A SUKKELS DENK MAAR NIET DAT IK JE SNAP NIET HEB GEZIEN MIRA." Schreeuwde Yusuf. Ohja kut vergeten, hij heeft m'n snap. "DENK MAAR NIET BITCHBOY! JE HEBT M'N HART GEBROKEN KLOOTZAK! ZOMAAR EET JE PIZZA ZONDER MIJ SAPIK!" Schreeuwde Selin. "HAHAHAHAHAHAAHAHHA!" Zei iedereen wallah ik hoorde die boys daar achter die deur ook helemaal lachen HAHAHAHAH IK GING STUKK. De pizza was op en ik moest naar de wc dus deed de deur open. "HAHAHAHAHA ZEG WALLAH JULLIE WACHTEN HIER NOGSTEEDS!" Schreeuwde ik lachend wajoowww ik ging helemaal stuk ik hield me buik vast, omdat ik buikpijn had gekregen van het lachen en ik wou net op de grond gaan liggen van het lachen. Maar toen ineens zat ik uit het niet op de schouder van Youssef. Ik zag Yusuf boos naar Selin toe lopen. Selin deed nog steeds zehma boos HAHAHAHA IK GING STUK WALLAH. Ineens tilde Yusuf Selin ook op en bracht hij haar naar zijn kamer. Elk jongen pakte wel een meisje op zijn rug waar die het meest contact mee had en brachten ze die ene meisje naar hun kamers. (Nee ze gaan geen stoute dingen doen don't worry HAHAHAHA #schrijfster). Als laatst tilde Ismail, Melis boos op en liep hij naar zijn kamer en Youssef naar zijn kamer. "STERKTE ABLA!" Schreeuwde ik nog. "SENDE (jij ook) ASKİTOM!" Schreeuwde ze terug. Ik hoorde Youssef lachen.

POV Selin

Yusuf tilde me op en bracht me naar zijn kamer. Hij gooide me kapot hard op zijn bed. Ik probeerde nogsteeds zehma boos te doen HAHAHA. "Wat gooi je me zo kk hard ik ben je pop niet!" Zei ik. Hij kwam naar me toe lopen en zette zijn hoofd kapot dichtbij de mijne. Mijn hart klopte ineens veel meer en ik voelde em helemaal in m'n keel kloppen. Hij keek me boos aan. "Wat ben je mooi als je boos bent!" Zei ik, gewoon puur omdat ik bang werd van zijn gezicht HAHAHAHAHA en ik slikte, best wel hard eiggenlijk. Volgensmij hoorde hij het want hij kreeg een stoute grijns op zijn gezicht. "Wat ben je mooi als je in de shit zit." Fluisterde hij, waardoor ik nog banger werd. "Noem maar al die scheldwoorden op die je in Mira's kamer tegen mij zei." Zei hij en hij ging naast me zitten. "E eu euhh ik schold niet, je hebt het volgens mij verkeerd gehoord. Ik zei juist dat ik kapot veel van je hou, dat je de beste vriendje bent en dat je de knapste bent." Loog ik. Hij moest lachen. "Uff je word alleen maar enger, stop lütfen (aub) ." Zei ik bang.
"Hmm, dus je noemde me geen bitchboy of klootzak of sapik?" Zei hij streng. "Eu hh hh nee nee je hebt het verkeerd gehoord askim." Stotterde ik. Hij moest lachen en duwde me naar achter waardoor ik op m'n rug lag en hij kwam op me zitten en kietelde me dood. Hij weet dat ik niet tegen kietelen kan ughh. "HAHAHAHAAHHAHA STO HAHAHAHAH STOP HAHAHAHA ALSJE HAHAHAHAH ALSJE B HAHABA B HAHABA BLIEFT." Schreeuwde ik lachend. "Zeg eerst dat je vanaf nu altijd naar me gaat luisteren en dat je me nooit meer gaat uitschelden." Zei hij. "JAA HAHAHAHAH IK GA HAHAHA ALTIJD NAAR JE LUISTEREN HAHAHHAHA EN HAHAHAHA JE NOOIT AHHAHAHAH MEER AHHAHA UITSCHELDEN." Zei ik. Hij stopte. "WAJOOWW EINDELIJK!" Schreeuwde ik. Ineens gaf hij me allemaal kusjes in m'n nek. "Niet schreeuwen schatje." Fluisterde hij in m'n oor. Hij gaf me nog een zuigzoen in mijn nek waardoor een zachte kreun mijn mond verliet. Hij gromde goedkeurend en begon me te zoenen hij draaide zich om, waardoor ik nu op hem lag en ik gaf hem ook nog een zuigzoen in zijn nek en stond op. "Ik heb honger." Zei hij. Ik begon te lachen. "Kom we gaan naar de keuken." Zei ik en we liepen naar beneden.

Oke toch niet zo'n leuke deel. Bij de volgende deel gaat er iets gebeuren xx.

Mira's lifeWhere stories live. Discover now