Deel 5.

463 21 2
                                    

Wallah sorry mensen dat ik nu pas een deel plaats. Mijn tel was afgepakt waardoor ik het niet eerder kon plaatsen. Maar ik heb deze nacht nog snel een deel voor jullie gemaakt. Ik hoop dat jullie hem leuk vinden ook al heb ik hem snelle jelle gemaakt.
Veel leesplezier xxxx

POV Mira

3:50
Ik werd ineens wakker door harde muziek. Uff ze zijn weer met die shishapijpen en hoertjes bezig. Omg die muziek staat kapot hard. Ik stapte uit bed, deed mijn trainingspak van Chelsea aan en liep naar beneden. Ik liep naar de woonkamer en uff het stinkt zo erg naar wiet enzo. Ik deed het muziek uit en ze keken me allemaal aan. Wow ik zag gewoon een hoertje op Youssef's schoot. Hoe kon hij dit doen? Ik zag dat hij me geschrokken aankeek, maar ik keek weer weg. "Kunnen jullie wat rustiger doen? Ik probeer te slapen doei." Zei ik en wou weglopen. "Ga weg a slet." Hoorde ik een lelijk wijfenstem zeggen. "Ik draaide me om en zag dat wijf achter me staan. "Hahahahaa laat me niet lachen. We weten allebei heel goed wie hier de slet is. Ik die gewoon rustig probeer te slapen of jij die hier halfnaakt rondloopt en ook nog is bijna neukt met jongens." Zei ik bitchy. Elke boy begon te lachen "OOOHHHHH!!!" Schreeuwden ze allemaal. "Je bent jaloers he? Omdat je geen boy kan krijgen. Hahahaha aahww zielig." Zei ze. "Euh als je denkt dat deze boys serieus met je zijn, dan vind ik dat pas zielig schat." Zei ik. "OOOHHHHH!!!" Schreeuwden de boys weer. Ik probeerde weer weg te lopen, maar hoorde weer iets. "Je moeder was zeker ook zo'n bitch." Zei ze. Ik draaide me meteen om, pakte haar bij d'r haren en sloeg d'r helemaal. Ik ging hele tijd verder slaan, want door woede kon ik gewoon niet ophouden. Ineens voelde ik dat ik werd weggetrokken en ik zag dat het Youssef was. "Wejooww je hebt haar helemaal misvormd." Zei hij lachend. "Praat niet tegen mij, flikker." Zei ik, ik rukte me zelf van hem af, omdat hij me nog steeds vasthad en liep bitchy naar mijn kamer.

Volgende ochtend.
Ik stond op, deed mijn dagelijkse morning routine en liep naar de woonkamer. Ik pakte de sleutel van m'n scooter en deed de voordeur open. Ineens zag ik Youssef aan de buitenkant van de deur staan die net naar binnen wou lopen, uff waarom kom ik hem steeds tegen? Hij bekeek me van top tot teen. Ik wou langs hem heen lopen, maar zoals altijd moet hij me weer terugtrekken met z'n sterke hand op m'n arm. "Wat?" Vroeg ik bitchy. "Waar ga je heen?" Vroeg hij en fronste zijn wenkbrauwen. "Naar buiten dat zie je toch?" Zei ik geirriteerd en rolde met m'n ogen. "Wollah gedraag je, kifesh je gaat 9 uur 's ochtends weg?" Vroeg hij. "YOUSSEEFFFF!" Hoorde ik een meisje schreeuwen, ik ging kijken en zag dat het die slet van gister was, die ene die op zijn schoot zat. Ik zag dat hij naar haar keek en toen naar mij. "Aah kijk daar is je bitch, ondervraag haar maar als je zo graag iemand wilt ondervragen." Zei ik. "Mira wollah het is niet wat je denkt." Zei hij. "Het boeit me ook niet." Zei ik, ik trok me los en liep naar m'n scooter. Ik reed weg.
Wollah meh ik wist waar ik heen ging, ik wou eigenlijk gewoon luchtje scheppen. Ik ga wel gewoon naar de Albert Heijn. Ik was aangekomen bij de Albert Heijn, ik pakte wat chips en red bull. Toen ik onderweg naar de kassa ging, botste er iemand tegen mij aan waardoor alles uit m'n handen viel. "Kan je niet uitkijken ofzo?" Zei ik boos, zonder naar diegene te kijken. Ik pakte alles weer op en keek diegene aan. "Euh wollah sorry ik wou niet tegen je aanbotsen." Zei hij beschaamd. Hij was een prachtige jongen, zijn mooie volle lippen en die overloop in zijn haar, die ogen damn. "Euh geeft niks, sorry voor me reactie, ik was gewoon even geschrokken." Zei ik.
"Geeft niet hoor haha, wil je misschien even wat gaan drinken?" Vroeg hij. Ik twijfelde even, maar ik had toch niks te doen, dus ik zei uiteindelijk maar gewoon ja. "Ooh trouwens ik heet Mohamed" Zei hij. "Aangenaam, ik heet Mira." Zei ik. "Oke laten we gaan." Zei hij met een glimlach op zijn gezicht, ooh damn die mooie witte tanden...
"Euh ja isgoed." Zei ik en we liepen naar een restaurant toe. We gingen de hele dag kletsen, en ik ben veel over hem te weten gekomen. Ik keek op m'n horloge en zag dat het al half 10 was, omg mijn broer gaat me vermoorden. "Euh ik moet gaan, het is al laat geworden." Zei ik. "Oh oke, zal ik je brengen." Vroeg hij. "Oh nee hoeft niet ik ben met m'n scooter gekomen." Zei ik. "Ooh saff. Mag ik je nummer trouwens?" Vroeg hij en ik gaf hem mijn nummer, we hebben morgen weer afgesproken. "Kijk wel uit he onderweg." Zei hij, ik glimlachte. "Ja zal ik doen, tot morgen." Zei ik en liep weg.

Thuis aangekomen
Ik was al thuis en zag, Yusuf al boos naar me toe komen. "Waar was je tot zolaat? Het is al 22:00 uur ben je gek je blijft tot zo laat buiten?" Zei hij boos. "Sorry Yusuf abi, Hajardaydım, sana haber vericektim da ama unuttum (Ik was bij Hajar, ik wou je het zeggen maar was het vergeten)." Loog ik, ik praatte expres Turks zodat Youssef niks verstond, want hij keek me ook boos aan. "Hmm tamam, odana git ve git yat, geç oldu artık (ga naar je kamer en ga slapen, het is al laat geworden)." Zei hij. "Tamam abi iyi uykular (Oke broer slaaplekker)." Zei ik en liep naar m'n kamer, ik deed mijn dagelijkse avond routine en ging slapen. Slapen met Mohamed en Youssef in m'n hoofd...

Wat wilt Mohamed van Mira? Wat gaat Mohamed doen bij Mira? (Als je die 'personages deel hebt gelezen dan zie je een foto van Mohamed en dan zie je er ook bij staan dat Mohamed de beste vriend van Jouad is, dus ook de vijand van Yusuf, maar dat weet Mira alleen niet.)
Jullie zien alles in de volgende delen.

Mira's lifeWhere stories live. Discover now