Религия, брат.

570 82 20
                                    

Първо да спомена, че не целя да обидя никой християнин, щото веднъж имах една такава случка и се приключи с много sass и скандали

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Първо да спомена, че не целя да обидя никой християнин, щото веднъж имах една такава случка и се приключи с много sass и скандали. Окей? Окей.

Та, седи си Тино вкъщи, разплут като жаба на леглото до включения вентилатор и си разглежда фейсбука...
Изведнъж попада на това.
Тино е заинтересован.
Защо християните сами си преебават религията?
Защо християните не са хващали учебник по математика?

Закопчавайте коланите, атеист ще издава лекция за Иисус.
Та, Иисус си е обикновен витлеемец, който е просто пратеник на Бог. Иисус не е Бог. Седемте божии апостоли също са пратеници на бога. Защо пък те да не са ни дарили с времето? Защо пък да не е бил Сатаната? Да, Сатаната е светец. Знам, знам, звучи странно, но той е този, който се грижи грешниците да страдат. #Религия,Брат
Буквално можем да обвиним всеки, споменат в библията. Ония двама овчари дето са видяли витлеемската звезда при раждането на малкия Иисус. Защо те да не са ни дарили с времето? Защо да е Иисус? (А можехте поне името да напишете правилно)
От друга страна, другия проблем е времето. Не, не безспирния му поток и постоянното ни приближаване към неизбежната смърт. Прекалено тъмно ли стана? Да, нека осветим малко със светлината на един калкулатор.

 Прекалено тъмно ли стана? Да, нека осветим малко със светлината на един калкулатор

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ебаси, ако един ден има 74 часа, то сигурно и аз съм добър автор...
Е, доказано е, че християнството има други стандарти за време. Още по-лошото е, че те дори не помагат на хората. За реалните 74 часа, които са 3 дни и 2 часа, хората, които спазват правилата на физиката, могат да отидат на екскурзия. Но християните имат 74 часа в едно денонощие. И не, това не значи, че Земята се върти по-бавно (или че е плоска), а точно обратното. Един ден протича тройно по-бързо. По Християнския Времеви Пояс хората умират три пъти по-бързо.
#ТиКвоЗнаеш?

#ТиКвоЗнаеш?Where stories live. Discover now