Китайско мъчение в България: Част 1 / Ъпдейт

118 30 12
                                    

Нещото с леля ми, което може би ще е чиста форма на мъчение, няма да се случи за 7 дни подред, но ще ги събере поне 7 със сигурност. Просто тя работи много, преди да отидат на море с чичо ми, и не иска да ме оставя сама у тях, за да не ми е скучно. Както и да е, в момента съм на път към тях, така че, стискайте ми палци да оживея.

~ 11:45 ~

Пристигнахме на дестинацията. Не е както очаквах. Обикновен апаратамент е. Междублоковото пространство не е превърнато в градина.

~ 14:00 ~

От 2 часа чакаме да ни докарат пресни пилешки крилца. Очарован съм от факта, че ще има месо за обяд (ако решат да го докарат навреме)...

~ 14:30 ~

Не докараха месото навреме. Обядвахме салата с домати, краставица, чушки, яйца и тахан от тиквени семки. Всъщност е доста засищаща. ИМАШЕ И ДЕСЕРТ! (скромно, но от сърце, парче шоколад с 80% какао)

 ИМАШЕ И ДЕСЕРТ! (скромно, но от сърце, парче шоколад с 80% какао)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

~ 15:00 ~

Докараха крилцата. Сега се мариноват в червен пипер и кафява захар. А може би не е толкова зле тук в крайна сметка...

~ 17:30 ~

Крилцата се пекат от 2 часа. Една тава вече е готова. Мирише на изгорели пуканки. Нашите трябва да дойдат по някое време, за да се видят с леля ми, и за да ме приберат. Чакаме да дойдат, че да изядем крилцата. Междувременно...

Как беше денят ви?
Бяхте ли продуктивни?
Станахте ли рано?
Майка ви гледаше ли ви на кръв докато закусвахте?

~ 18:30 ~

Нашите дойдоха. Вечеряхме. Пилето е уникално, може и да кача рецепта в крафт книгата някой ден...

~ 19:30 ~

Край на мъчението, следвашото ще е след седмица, най-вероятно.

#ТиКвоЗнаеш?Where stories live. Discover now