Оригинални идеи за книги

150 19 51
                                    

Значи, до толкова са станали "оригинални" фиковете, че "няма нито един, който да е с подобен сюжет на другия"... *поставя колаж със заглавията на буквално всеки фик в Уатпад, но не наистина, защото ме мързи*

Затова ето една много добра идея, която на никой няма да му се стори неуважителна:
ХАЙДЕ ДА ВЪРНЕМ УМРЕЛИ ХОРА ОБРАТНО КЪМ ЖИВОТ ВЪВ ФИКОВЕТЕ СИ!
Бад бой-я на училището? Пол Уокър.
Главната героиня? Ейми Уайнхаус.
Бащата на главната героиня? Майкъл Джексън (все някой трябва да я научи как да се дрогира... *съжалявам за черния хумор, не ми вдигайте бунт, аз съм ангелче 😇*)

Още по-яко - нека са някои провинени. Например Албърт Фиш или Пабло Ескобар. Тбх, яои фик с Пабло и Албърт бих чел. Не се ебавам, взимайте идеята и пишете. 😂
(Бележка, за тези, които имат живот и не си прекарват времето в интернет- Пабло Ескобар чоже би го знаете- мексикански (мисля, не съм сигурен) бос наркотрафикант, абе, знаете го по-добре от мен 100% 😂 А Албърт Фиш е сериен убиец, канибал и педофил, който е правил някои много #гнусни неща. Познат е още като "Вълкът (или върколакът) от Уистерия.")

Даже ето ви и идеята:
Пабло намира любовта на живота си - Албърт, но баща му го кара да е по-отдаден в работата си на наркобос. Албърт изпитва същите чувства, затова един ден изнасилва и убива бащато на Пабло, за да могат най-сетне да се съберат.
Шипвам го.
#ТиКвоШипваш?

#ТиКвоЗнаеш?Where stories live. Discover now