Глава 20

102 10 1
                                    

Дървените крана на леглото се срещаха с лъскавия паркет и издаваха звуци, толкова силни, че евентуално се чуваха не само в съседната стая, но и в целия хотел. Лиам не излъга, когато каза, че за разлика от Зейн, Луи можеше да го удържи. Много пъти се беше случвало партньора му да се оплаква от невероятната сила, която Лиам прилагаше в секса и вече беше почнало да му писва, докато не срещна Луи. Момчето беше единственият му партньор, който успяваше да издържи изцяло на неговата мощ и не се бе оплакал нито един път. Това беше и една от главните причини Лиам да избере него пред всички останали, с които се бе чукал.

Момчето не само го удържаше, но и издаваше един от най-сладките звуци, които баровецът беше чувал, които определено бяха знак, че се наслаждава на момента точно толкова, колкото и той. Лиам се наведе над малкото тяло изпод сее си, сграбчи брадичката на момчето, впивайки пръсти в бузите му, след което повдигната главата му и сля устните им в страстна целувка.

Тласъците ставаха все по-силни и бързи. Стаята беше изпълнена само и единствено от звуците на удрящото се легло в стената и пода, тъй като устата на Луи за момент беше заета. Той бе обвил краката си здраво около момчето над себе си и стискаше здраво, сякаш живота му зависеше от това. Той обожаваше това чувство. Лиам беше единственият, който го изпълваше изцяло, особено сега, когато всички драми между тях бяха свършили, можеше напълно да се наслади на момента.

Лиам реши да вкара малко обрат в нещата. Той обхвана кръста на партньора си и с едно движение ги преобърна, като сега Луи се намираше в седящ позиция отгоре му.

-К-Какво?

-Искам да те погледам малко,принцесо. От толкова време не съм се наслаждавал на красотата ти. И ако се представиш добре сам, накрая ще има награда.

Лиам каза това, след което потупа Луи по мекото дупе, давайки му знак да започне да се движи. Момчето не помнеше кога беше последният път, когато го бяха накарали да язди. По принцип богаташа предпочиташе да е винаги този с най-много контрол над нещата. Може би сега Лиам най-после се беше отпуснал напълно в компанията на по-голямото момче, което само караше сърцето му да забие още по-лудо. Единственото, което искаше да направи сега беше да покаже на любовника си, че не е сбъркал с решението си да се върне при него.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 11, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Green And Wild /Narry BG AU/Where stories live. Discover now