What The Guy Like In а Girl

150 38 20
                                    

Във връзката и влюбването ина нещо, наречено Химия. От хубавата. Не тази, която те измъчва с валентности... Какво харесват момчетата в момичетата?

1. Очите. Винаги. Това е нещото, което по някасъв начин сякаш говори за хората. "Портал към душата"...мразя да използвам този израз- изтъркан е, но е така. Ако момичето има красиви очи, то момчето няма как да не се вгледа в тях(=> и в нея), което би дал мъъничък плюс по пътя на "Be My Girlfriend".

2. Устните. Те имат таистина голямо значение! Какви трябват да бъдат?  Всеки има вкус... просто ако на него му допадат твойте устни, ето ти още един плюс.

3. Държанието. Ако си прекалено мъжка, то това не би му попречило да те хареса, но определено ще си каже, че ти го харесваш просто като приятел, така и ще заседнеш във Френд Зоната. Ако бъдете прекалено лигави, то това по някакъв начин би го накарало да се чувства като вашият герои. Да тича и да ви обслужва. Но много скоро би се изморил... знам то от личен опит. Един от кръшовете ми беше тоолкова разглезен... правех всичко за да и угодя, но напразно. Накрая се уморих. Още я харесвам, но просто не се занимавам с нея. Бъдете нещо средно между тези, и ще имате успех. Е, позволявайте му понякога да ви спаси от някоя малка беля. Както казах, ще се почувства като герой. Независима в реалността какъв идиот е...

4. Стилът на обличане. Тук всеки има широоко мнение и още толкова широки възможности.

5. Аромат. Аромата е важен както за привличането, така и за общуването. Нормално е да те отбягват, когато си тренирала и не си си сменяла дрехите от три дни. Все едно. Надявам се схванахте...

6. Ум... много рядко качество и в мъже и в жени.

7. Сила. Макар и да харесват да се правят на Супермен, момчетата харесват и силните жени, които не ги е страх да отстояват позицията си. Станете индийки,  и нека Майката бъде с вас.♡.

8. Крака. Да, точно така. Забелязвали ли сте, че всяко 4то момиче е с някакъв дефект по краката? Тя определено не е виновна, но саденото момче би обърнало внимание

9. Задник. Не е тайна, че всички си мислят, че момчетата гледат първо задника на момичето. Искам до ви кажа,момичета, че момчетата ви гледат там, не защото задника ви е перфектен. Може би имате петно, странна походка, или просто инат сексуално внимание към вас. Ако бях момиче,честно- щях да халосам някой первезник с чантата, ако ще да жертвам всичките си моливи, червила, пудри и сенки. Дори и оглезалото си на  Версаче :/ Истината е, че перфектен задник просто така няма. Постига се с тренировки.

10. Гърди. Тук самите момичета са по-вманиячени от момчетата. Не ви разбирам... за какво ви е да сте с голями Цомби? Един ден, когато най-вероятно родите, ще ви овиснат до колениете. Вярвайте ми. Виждал съм от комшийката...


11. Зъби. Тук спада и всякакъв вид хигиена. Усмивката е много важна. При някои хора, тя разкрива какъв тип същество,  е даденият човек.

12 Таланти. Рисуване, пеене, фотография... момчетата ги интересуват тези неща, ако наистина са заинтересувани отот момичето.

13. Това спада към "сила", по- горе. Не бъдете лесни. Той може  просто да проучи какъв тип момиче сте. Ако давате на всеки втори в училище да ви бръкне в гащите, то най- много да ви хареса само като секс.

Ии това беше от мен, надявам се,че ви беше приятно да прочетете тези неща. Не знам дали заглавиетo на главата е правилно, или вместо like, трябваше да има likes.

The Gossip Club Where stories live. Discover now