Singers voice cracking due to puberty

79 16 13
                                    

Ии естествено ся ще говорим за """мъжкия""" пол.

Не е тайна, че през пубертета много неща се променят. При момчетата едно от тях е гласът. Ок. Това е нещо съвсем нормално. Но какво става, когато си певец, минаващ през пубертета с мотиращ глас?

Ето ви някои певци, които са пример за това, по време на сцена.

1. JB. Случило му се е на два пъти докато е бил на сцена. Нямам представа коя е била песента или на колко е бил, но още е бил с паницата. Той е казал в интервю, че това е било съвсем нормално за момчетата в веговата възраст. Случило му се и докато изпълнявал песента "boyfr." Да. Вече на околу... 17, май? Who knows, who cares?

2. Момчетата от 1D. Всичките. Боже, трябва да чуете Хари.

3. Шоон Мендеес. Уау. Това момче наистина взривява сцената (аз го аресвам ☆), но когато замотира... Той е жив пример за  главата днес. И мисля че трябваше да е на 1-во място, ма кот такоа. Гласът му е crack-вал на сцена... 10 пъти, може би. Или повече?

И все пак, лмао, тва е нормално. Случва ми се постоянно. Трябва да ме чуете как пея, когато искам да разсмея някого. Звуча горе долу кат Бети от Булгария, но с малко повече цвилене. Тва цеше от мен, колкото да си ме помните. Чао.

The Gossip Club Where stories live. Discover now