Dumbed by exes?!

84 23 7
                                    

Случвало ли ви се е да скъдате с гаждето си по телефона,  или чрез съобщение? Не? Е, поне не на всички. Но се случват такива неща. Дори при знаменитостите. Те са хора-като нас.

#Charly Puth дори не знам  дали така се пише... Скъсал е с първото си гажде, за да бъдем по-точни в шести клас, чрез бележка.

#Рита Ора и Калвин Харис. Дъа... Всъщност, късат наистина... не знам... как да си подбера думите... Калвин туитва нещо от сорта с думите "от известно време с Рита сме разделени. Тя е прекрасна. Желая и всичко добро." Лол. Меееен. Сериозно? Та тя разбира, че са скъсали """от известно време""" от този туит. Лалъ. Когато си скъсал с някого, преди да си скъсал с него..?

#Ариана Гранде и не знам кой си там... Той и изпратил съобщение, че късат, по време на нейно турне- точно преди един от нейните концерти.

#Зейн и Пери. Той я е скъсал с едно просто съобщение...

#Джоун Джонас и Тейлър Суифт. Дъа.... той и звъннал и просто и казал, че късат. Не съм сигурен, че е брояла сегундите на обаждането, во според нея той я е скъсал за "25" минути.

#Кейти Пери и онзи, с дългата коса... Е, ако си мислите, че е зле да скъсате с гаджето си с едно съобщение или туит, то какво остава, ако саденото съобщение прекъсне брака ви??? Да. Този рапунцел и изпратил съобщение, в което искал развод.

Е, хора това е. Извинявам се за забравените имена,но наистива ми се спи и просто не мога да потърся информация.

The Gossip Club Where stories live. Discover now