DT

108 30 4
                                    

Близнаците Долън (Грейсън и Ейдън), са  известни You Tube-ри, които са започнали "своето начало" във Vine. Родени са декември(майчем), 1999 г.

Наскоро направиха видео, в което разказват за тредностите през живота си, по един особено различен и интересен начин

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Наскоро направиха видео, в което разказват за тредностите през живота си, по един особено различен и интересен начин.

След качването на видеото, Грейсън спря да пише в социалните мрежи, като преди това "съобщил" че не се чувствал нормално (душевен начин).

И тук е нещото, което ме дразни....

Включен съм във фен група на близнащите,  още преди да чуя за тях... та, щом Грейсън сподели за състоянието си, всички в групата започнаха да постват колко загрижени са за състоянието на близнаците.  Когато видях 28-ят пост със мили и загрижени думи за близнаците се отказах от живота! Реших да се самоубия! Та аз дори преброих постовете от този тип!  После обаче видях хладилника и си казах, че има за КОГО да живея.....

Във следващото видео, Грейсън споделя че и двамата със брат му  са по-добре. Също така казва, че  е видял милите думи и тем подобни неща, написани от феновете му.... но ги е "заебал", тъй като както казах, не е бил в състояние.

А! Да видят! Защо хората не се спрат?!?! Наистита има неща, които хората от тази планета сякаш просто не разбират!  И едно от тях е- НИКОГА НЕ ГОВОРИ ОТЕШИТЕЛНИ ДУМИ (ОТ ТИПА ХЕЕЙ, БЪДИ СИЛЕН, ВСИЧКО ЩЕ СЕ ОПРАВИ И Т.П.) Когато съм депресиран, или тъжен,  и някой ми говори такъв тип неща, буквално ми се идва да удуша този човек,  или просто да му изкрещя "млъкни, мамка му! Благодаря за подкрепата,  просто не ми влиза в помощ."

Ии да. Най-ужасното е, че сега продължават с тези публикации... Тц тц тз.......

Да не приказвам някоя  кат си сложи снимката на колаж до снимка на бизнаците и попита: "Със кой ме шипвате", какви са ми реакцийте... особено, когато е някоя 12-13 годишна.... Момиче, оди си яж песъка и си смучи пръста, че кат те шипна веднъж....

Кхм, извинете ме за тук-таме нецензорираните думи и изрази. Важно е да се знае, че близнаците може и да не ка използвали точно тези думи, които използвах аз,  но това, което са се опитвали да кажат е същото,  просто може би са били мили, а на мен просто не ми е в ДНК-то.

The Gossip Club Where stories live. Discover now