03

6.2K 319 12
                                    

Harry

Harry tulajdonképpen Niall legjobb barátja volt.
Imádta az Ír srácot. Középiskola óta elválaszthatatlannak bizonyultak, olyanok voltak, mint akik összenőttek. Mindenhová együtt mentek, és mindig, mindenben támogatták egymást, legyen szó bármiről.
De, most Harry a pokolba kívánta Niall-t és az ő fontos menedzseri dolgait. Majd' szétrepedt a feje, annyira fájt.
-Figyelsz te rám egyáltalán?-tárta szét karjait Niall fehér tányérja felett, melyen két hatalmas szendvics helyezkedett el. Niall jókorán kelhetett, ha már a szobaszervízt is felhívta.
Harry halántékát maszírozva bólintott. Valójában egyáltalán nem figyelt. A fejfájás teljesen eltompította érzékeit, így az odafigyelés nem igazán ment neki.
-Látom..-morogta a barna hajú srác, majd karjai összefonva fehér pólóba bújtatott mellkasa előtt hátra dőlt székén.
Harry emlékezett még, amikor legjobb barátja csak a legjobb barátja volt, és nem a menedzsere. A fiú bolondos, örömteli, és szőke hajú volt. Poénjai csak úgy záporoztak, és nem volt személy a helyiségben, aki ne nevetett volna Niall Horan viccein. Aztán Harry élete gyökerestől fogva megváltozott. Egyik pillanatban még hétköznapi huszonnégy éves volt, boldog párkapcsolatban élt. A következő pillanatban pedig a világ egyik legünnepeltebb énekese volt, aki milliók előtt lépett fel, dalait előadva. Niall mellette volt, most is mellette van, csak időközben megváltozott ő is. Megkomolyodott, haját többé nem festette, így az eredeti színben pompázott, és Harry ügyeit intézte. Már nem is emlékszik, hogy mikor beszélgetett egy jót Niall-el, anélkül, hogy az Ír srác telefonja ne csörgött volna szüntelenül.
-Jó reggelt fiatalság!-lépett be a az étkezőbe Liam, arcán hatalmas mosollyal, derekára kötött fehér törölközővel.
-Már csak ez hiányzott..-motyogta maga elé, és inkább úgy döntött, hogy csinál magának egy jó erős kávét.
-Miért ilyen morcos?-fordult Liam Niall felé.
-Mert te itt vagy..-morogta Harry, miközben egy fehér bögrébe öntötte a fekete folyadékot. Nem szerette a hotelben fogyasztani a kávéját. Szerinte túl steril volt minden, és a fehér bögre valahogy visszataszító volt számára. Jobb szerette, ha színes, saját bögréiből ihatta kávéját. Az valahogy mégis kellemesebb volt, mint ez.
-Másnapos.-válaszolta Niall Harry helyett is, és egy hatalmasat harapott a szája elé tartott szendvicséből.
-Már megint ittál?-húzta fel szemöldökeit Liam.
-Nem mintha sok közöd lenne hozzá Liam.-villantotta rá tekintetét Harry, mellyel abban a pillanatban ölni lehetett volna.
-Csak kérdeztem..-motyogta a borostás arcú fiú, ajkait kissé lebiggyesztve.
-Ne tedd.-ingatta fejét a göndör hajú srác, majd beleivott a forró, fekete italba, mely végig égette a nyelőcsövét.
Liam sóhajtva rázta meg fejét, és inkább szó nélkül neki állt reggelizni. Nem hiányzott neki, és Harry-nek sem egy veszekedés. Már megint.
Liam és Harry kapcsolata nem volt ám mindig felhős. Sőt. Harry bátran mondhatta, hogy Liam Payne az igaz barátok csoportját erősíti. De aztán történt egy eset, ami miatt megharagudott Liam-re.
Liam egy bárban dolgozott. Szeretett ott lenni, és valami megmagyarázhatatlan okból kifolyólag alig várta, hogy elkezdődjön a műszak. Más utálná az éjszakás melót, de Liam Payne szerette. Kedvelte a társaságot akikkel dolgozott. Harry ismerte őket, és hosszú ideig jóban is volt velük, de aztán minden tönkre ment, és már semmi sem volt ugyanolyan.
-Harry, délre jó lenne ha összeszednéd magad.-nézett fel Niall a tabletjéből.
Harry értetlen tekintettel nézett a vele szemben ülő barátjára.
-Mert? Úgy tudtam, ma szabadnapos vagyok.-válaszolta mély, rekedtes hangján, mellyel általában megdobogtatja a lányok, és fiúk szívét.
-Sajnálom Hazz, de Ellen ma szeretné az interjút..-húzta el a száját Niall szomorúan.
-De én meg nem szeretném!-tiltakozott a göndör.-Mondd le!-csapott idegesen az asztalra, aminek következtében kávéja kilöttyent a szintén fehér abroszra, csúnya barna foltot hagyva maga után.
-Tudod, hogy nem lehet!-kontrázott az Ír.-Már lebeszéltem, és ha lemondom Richard kinyír engem, és téged is.
Harry felhorkant.
-Leszarom. Szétreped a fejem, biztos, hogy nem megyek ma sehova.-állt fel az asztaltól, és megindult a lakosztály szobájába.
-Nem kellett volna annyit innod!-szólt utána Niall.
-Nem kellene seggfejnek lenned.-fordult hátra Harry, és egy negédes mosoly kíséretében aprót kacsintott megilletődött barátjának.

Hey, Angel-(Larry Stylinson mpreg. BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now