~Schimbare~

10.5K 199 11
                                    

Buna...sunt Isabella Swan, dar prieteni imi zic Bella sau cum ma tortureaza fratele meu...Izzy. Fratele meu...vitreg...este Edward. Mama si tata au divortat cand aveam eu 15 ani. Mama a cerut custodia surorii mele Nicoleta iar tata, custodia mea. Si cum si eu eram mai atasata de tata am ales sa stau cu el. Ocazional imi mai vedeam surioara, pana cand mama s-a casatorit cu un milionar si tata cu o alta femeie care avea un fiu...Edward. El are 17 ani in prezent si eu...16. Eu m-am simtit mereu goala pe dinauntru, desi stiam ca parintii mei sunt fericiti, ma durea ca nu sunt fericiti impreuna. Asa ca am vorbit cu tata si am spus ca ma mut din Romania in California, la "unchiul" Jhon. El nu era chiar unchiul meu...era un prieten foarte bun de familie, ca un frate pentru tata. Asa ca Edward a spus ca se muta si el cu mine. Decand petreceam un an la mama, un an la tata si ei mereu se mutau, eram si eu nevoita sa ma mut asa ca nu ma mai atasam de nimeni. Decat prieteni temporari, cu toate ca aveam un prieten pe care il iubeam, eram ca fratii! El avea iubite handicapate si eu stateam cu ei ca sa nu faca prostii. Dar el mereu ma apara. Ma rog...cum eram mereu o fata boring am decis ca odata cu mutarea pe alt continent sa ma schimb si eu. Asa ca am vorbit cu unchiul Jhon sa ma inscrie la niste curse de masini. El era gen "seful" a unei agentii secrete. Nu stiu cum se numeste, sau unde e, pentru ca e secreta. A venit si ziua mutarii...off...nu am chef sa ma trezesc. Avand in vedere ca avionul decoleaza la 03:00 AM si eu m-am culcat la 00:00 noaptea...imi era somn. Mi-am luat bagajele am trantit ceva confortabil pe mine si m-am suit in masina. Dupa toate procedurile de la aeroport, m-am urcat si primul lucru pe care l-am facut dupa ce avionul a decolat a fost sa imi dau drumul la muzica. Ascultam muzica, dar aveam nevoie la baie asa ca m-am ridicat. Am auzit niste zgomote de dupa perdeau stewardezilor si am vazut o srewardeza si un stewardez cum se certau. Pai...viata nu e mereu cinstita...fara sa vreau, m-au vazut si stewardeza a venit catre mine.
Stewardeza: Intreab-o sa vezi!
Eu: Ce sa ma intrebe?
Stewardezul: Nu baga pasagerii in asta!
Eu: As fi onorata da va ajut. Care este problema?
Stewardeza: O fata ii tot trimite mesaje si poze si el ii raspunde cu inimioare! Spune tu ca asta nu inseamna ca ma inseala!
Eu: Cam da...asta inseamna...
Stewardezul: Femeile...
Eu: Ma scuzati dar nu sunteti corect! Domnisoara, haide-ti sa va invat un truc. Cere-tii telefonul iubitului dumneavoastra...
Stewardezul ii da telefonul si ea mi-l da mie.
Stewardeza: Arata-mi!
Eu: Intrati pe conversatie si blocati numarul apoi mergeti la contacte si il stergeti.
Stewardeza: Pai puteam direct sa il sterg!
Eu: Da, dar in felul asta femeia ii va putea trimite in continuare mesje si poze si el sa isi dea seama cine e si sa salveze din nou numarul in telefon. Daca mai intai il blocati si dupa il stergeti nici unul nu va mai putea tine legatura unul cu altul. Desigur, daca nu se intalnesc.
Stewardeza: Va multumesc!
Eu: Nici-o problema. Acum...domnule!
Stewardezul: Da domnisoara?spune cu o urma de ura si dezgust in voce
Eu: As vrea niste cipsuri si o gogoasa la locul meu pana cand ma intorc. Uitati banii!
Steeardezul: Imediat!
Intru in baie, imi fac treaba si dupa ce ies ma indrept spre locul meu.
Edy: Zau? Ai umilit saracul barbat!
Eu: Asa ii trebuie daca isi inseala prietena!
Edy: Of sis...cateodata esti imposibila.
Eu: Of bro...cateodata gandesti cu partea de creier pe care scrie "One night stand".
Dupa 7 ore, am facut escala la New York si am schimbat avionul. Adormisem si eu si parca dormisem decat 20 min ca fratele meu ma trezeste si imi spune ca am ajuns. Cobor din avion si intru in aeroport, imi iau bagajele si afara ne asteapta Jhon care vine spre noi cu 2 permisuri de masina.
Eu: Ce sunt alea?
Jhon: Permisul tau si permisul lui Edy.
Eu: Parca trebuia sa dam si un test..?
Jhon: Nu si daca ai legaturi ca mine! Plus...stiu ca stiti sa conduceti.
Eu: Bun, masina mea?
Jhon: Chiar aici!

Gata tunata!Eu: Yuppy!! Te iubesc!Edy: Pai si a mea unde e?Jhon: Stai cill tigrule ca ti-am luat si tie una!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Gata tunata!
Eu: Yuppy!! Te iubesc!
Edy: Pai si a mea unde e?
Jhon: Stai cill tigrule ca ti-am luat si tie una!

Gata tunata!Eu: Yuppy!! Te iubesc!Edy: Pai si a mea unde e?Jhon: Stai cill tigrule ca ti-am luat si tie una!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jhon: Iti place?
Edy: Glumesti? E perfecta!

HEY FLORICELELOR!!! Dupa cum vedeti am inceput alta carte, asemanatoare dar diferita, daca intelegeti ce vreau sa spun! Sper sa va placa! (La media e Bella) 💖💖💖

Opposite EndsWhere stories live. Discover now