~Capitolul 17~

3.6K 127 12
                                    

"Miley: Hey babe! Iesim diseara?
Eu: Ce parte din *am o iubita si tu si cu mine am terminat-o* nu intelegi?
Miley: Partea in care te desparti de ea si te intorci la mine...
Eu: Da-mi un motiv pentru care as face asta...
Miley: Ori de buna voie, ori obligat...oricum ai lua-o voi tot despartiti ajungeti!
Eu: PA!"
Doamne ce enervanta e...o blochez. Dupa ce am blocat o proas...pe Miley, am mers sus cu Bella si ne-am bagat la somn. Era si ea obosita si eu si am zis sa nu o mai lungim.

Bella pov.
Ma trezesc pe la 2AM si vad in copacul din fata balconului pe cineva. Am tipat si atunci acea silueta a sarit din pom si a luat-o la fuga. Aiden s-a trezit si a vazut cat de speriata eram.
Aiden: Iubito ce s-a intamplat?
Eu: E...e...era cineva in pom!!
Aiden: Iubito, poate ai visat doar...nu avea cine sa se suie in pom. Acum linisteste-te si culca-te!
Eu: Da..ddda...darr...
Aiden: Vin-o aici.
Aiden m-a pus cu capul pe pieptul lui si m-a strans in brate.
Aiden: Cat timp eu sunt aici, nimic nu ti se va intampla!
Eu: Te iubesc Aiden!
Aiden: Si eu ingeras...si eu.

De dimineata m-am trezit cu o energie cat 10. Am facut un dus si mi-am luat astea 👇

 Am facut un dus si mi-am luat astea 👇

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

pe mine si am zis sa ies la alergat.
Am dat 2 ture de parc si dupa am mers la Starbucks pentru ca imi era sete si pentru ca ador starbucks. Mi-am luat un ceai cu gheata, pentru ca sanatos dar nu prea sanatos, stiti ce zic? (La media) Am inceput sa ma plimb usor prin parc, dupa care am iceput sa merg spre casa. Intre timp ma simteam urmarita. M-am intors de cateva ori si de fiecare data era o masina in spatele meu, dar era mai mult o duba decat o masina.

 M-am intors de cateva ori si de fiecare data era o masina in spatele meu, dar era mai mult o duba decat o masina

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Am continuat sa merg pana cand am luat-o la fuga. Am luat o cotitura si repede pana sa o i-a si masina am trimis un mesaj vocal prietenilor mei pe grup. Am trimis si un link care le permitea sa imi vada locatia 24/24 chiar daca aveam telefonul inchis si imediat dupa mi-am inchis telefonul si mi l-am ascuns in bocanci. Am inceput din nou sa alerg cu dubita dupa mine pana cand am vazut un om cum a iesit din ea si a inceput sa alerge dupa mine. I-am aruncat in fata restul ceaiului si am zbughit-o in fata. Eram undeva pe o straduta si am dat in alta, si dupa in alta pana m-am ratacit. Din spatele meu se auzeau rotile masinii si tot ce imi mai amintesc este ca 3 siluete au tras cu un fel de sageata in piciorul meu si dupa ... negru.

Maya pov.
Eram in pat si dormeam. Ceasul era 8:45AM si am decis sa ma trezesc insfarsit. Am facut un dus raspid si mi-am pus niste haine pe mine si am coborat jos. Se pare ca sunt singura treaza...am fugit sus si mi-am luat telefonul dupa care am mers in bucatarie cu intentia de a face micul dejun. Am deschis telefonul si am intrat pe grup vazand ca am un mesaj si am incremenit la propriu dupa ce am citit mesajele. Am tastat inapoi dar nu a venit niciun raspuns asa ca m-am panicat. Am tipat foarte tare si chiar sper ca s-au trezit cu totii.
Eu: AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Edy: Iubire esti bine?
DK: Ce se intampla?
Emma: Ai patit ceva?
Eu: Ggg...gruu..gruppul!!
Aiden: Ce grup, ce tot indrugi acolo?
Eu: BELLA A FOST RAPITA!
Toti: CEEE?!!!😶😲😱😱😨
Eu: Verificati mesajele de pe grupul nostru!
Mesajul era terifiant si pentru ei.

gruppul!!Aiden: Ce grup, ce tot indrugi acolo?Eu: BELLA A FOST RAPITA!Toti: CEEE?!!!😶😲😱😱😨Eu: Verificati mesajele de pe grupul nostru!Mesajul era terifiant si pentru ei

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Aiden: Doamne...asta s-a intamplat la ora 6...6!!!!
Edy: Trebuie sa o gasim!
Emma: Fata e desteapta si neinfricata. Imbracati-va si haide-ti la politie.
DK: Si cum se presupune ca ar trebui sa o gasim?
Emma: A lasat un link ca sa o putem localiza, geniule! Mergem la politie, dam linkul si o gasesc ei cat ai zice peste!

Bella pov.
Eram intr-o camera innecata in intuneric. Totul era negru mai putin gemuletul mic mic mic de tot care imi dadea de inteles ca e inca zi. Eram legat de un perete, mai degraba incatusata. Deodata aud 2 voci de dupa usa si un sunet ce ma anunta ca in curand voi fi fata in fata cu rapitorul meu. Usa se deschide si pe ea intra ....

Hey floricelelor. Pentru ca tot nu am mai postat de mult si ultimul capitol l-am postat acum putin timp, am zis sa i-au in considerare "sfatul" lui @AnonimusMuzic asa ca am postat next ca sa ma revansez. Sper sa prinda putin suspans cartea.💖💖💖💖💖💖💖💖💖

Opposite EndsWhere stories live. Discover now