~Capitolul 32~

1.8K 54 10
                                    

Am fugit la parter și i-am văzut pe Edi, Aidan, Maya si Miley care de abia intraseră în living stand fata in fata cu cei 3 prieteni ai mei. Austin și Liam stăteau în fața lui Aly creeind o bariera.
-Sunt cu mine.
In momentul in care gura mea s-a deschis formand aceste cuvinte și scoțând sunetele respective, 7 capete s-au întors spre mine.
-Bella?!! a strigat Maya încercând sa vina spre mine. Brațele mele aproape se ridicaseră ca sa o îmbrățișeze însă nu a mai fost nevoie de acest gest deoarece Maya nu a ajuns la mine. Edi a prins-o de mână și a tras-o langa ei.
-Ce cauți aici? a întrebat Edi, însă a fost mai mult o întrebare răstită.
-Am...am venit acasă.
-Hahahaa, asta nu mai este casa ta, și să nu te mai aud spunând asta! Edi mi-a scuipat cuvintele acestea în fata, și știu că are dreptate. Însă odată cu aceste cuvinte spuse, furia s-a ivit în mine.
-Scoateti javrele afara, curvo!
De data asta cea care a vorbit a fost Miley. Vocea ei pițigăiată mi-a spart timpanele și m-a trezit la realitate.
-Foarte bine. Edward, dacă tu crezi că ai dreptul sa fi furios pe mine te înșeli amarnic. Nu știi motivul pentru care am plecat și nici din ce cauza am stat atât de mult dar știi un lucru. Că sângele apă nu se face. Dar tu? Tu ai încetat să mă consideri sora ta din momentul in care am ieșit pe acea ușa. Tu ai dat cu piciorul în mine crezând că ai dreptul asta insa știi ceva? Eu nu am încetat o secundă sa ma gândesc la voi. Nu am încetat o secundă sa regret că din cauza unui nenorocit care mi-a distrus viața am fost nevoita sa vă las în spate. Deci știi ceva. Stai aici și prefa-te că nu am mai apărut niciodată!
-Nu se pare mult mai bine așa.
In sfârșit a vorbit și el. De când a intrat pe ușa nu a scos un singur cuvânt însă acum a deschis gura.
-CINE vorbește...TU! Nu îți e rușine să mă mai privești în ochi? Nu îți e rușine să te uiți la mine? După tot ce mi-ai făcut?!! Ți-am acceptat atâtea și am fost alaturi de tine mereu și tu așa m-ai răsplătit? Inselandu-ma? Pai felicitări. Ai reușit draga Aidan. AI reușit să mă pierzi. Iar tu fiica de cățea ponosită. Spune-i mamei tale că m-am întors și că amenințările ei de acum 3 ani au reușit să mă scoată din tara însă acum o aștept cu un pistol plin cu gloanțe. E bine venita. Și nu mă supăr daca i te alaturi. Așa împușc doua curve dintr-o lovitura.
Mi-am scos bagajele urmata de prietenii mei și m-am îndreptat spre ușă.
-Bella stai! Vocea Mayei m-a oprit din mers și m-a făcut să mă întorc.
-Te rog nu pleca. Edi te iubește. Nu îl asculta, e doar supărat.
-E cea mai mare panarama. Edi nu o iubește, o urăște! a spus Miley in sictir.
-Bella. Ramai!
-Imi pare rău Maya. Daca vrei să mă cauți știi unde să mă găsești, dar în rest...eu pentru voi, sunt moartă!

-Ok, și acum ce facem? întreba Liam după ce ne-am suit în Uber.
-Insensibilule. Bells esti ok? întreba prietena mea cu duioșie in glas.
-Da. Și mergem la ceilalți prieteni ai mei. Prietenii care mă iubesc și pe care ii iubesc.

Ajunși în fața casei Emmei am coborât din Uber și am platit cursa. Am bătut la ușa și în fața mea a apărut o Emma mai strălucitoare ca niciodată.
-Bella?!! Oh Doamne, ești chiar tu!!!
Emma m-a îmbrățișat strâns timp de câteva secunde bune, după care a decis să îmi dea drumul.
-Oh, cat te-ai schimbat. privirea acesteia s-a îndreptat în spatele meu unde se aflau cei 3.
-Iar ei sunt...?
-El este Austin, este prietenul meu de când locuiam în România, ea este Aly, vecina mea de apartament din New York și totodată o prietena minunata, iar el este iubitul ei și colegul meu de facultate, Liam. -Incantata. Eu sunt Emma. Intrați!

Ceea ce pot sa spun cu mana pe inima este că Emma s-a maturizat. Mult. Arată ca o doamna în adevăratul sens al cuvântului. Și nici nu mă așteptam la altceva la vârsta de 23 de ani. Arată minunat.
-Deci, ce te aduce pe aici?
-Am venit aici o săptămână să vă vizitez și să petrec timp cu voi pentru că mi-ați lipsit extrem de mult. Dar am cam avut o cearta la casa celorlalți și am venit la tine.
-Mda, Edi și restul nu prea te mai suporta. Exceptand-o pe Maya, bineînțeles.
-Si tu? Cum mai ești? Cum mai e relația ta cu DK?
-Pai...
-Mamiiiii!!!
Pe ușa livingului a intrat alergând un băiețel mic și blond. Acesta avea ochi albaștrii și niște gropite minunate.
-Cine sunt ei mami? întreba micul îngeraș in cea mai dulce voce.
-Bella, el este băiețelul meu, David.
-Oh Doamne cat de dulce poate sa fie. Buna David, eu sunt Bella. Sunt o prietena foarte buna de a mamei tale. Incantata.
Băiețelul s-a ascuns după Emma.
-Este mai rușinos. David, de ce nu te duci la tati? Vine și mami imediat, bine?
David a dat din cap și a fugit spre bucătarie.
-Cand, cum s-au întâmplat? am întrebat eu șocată.
-Acum trei ani am aflat că sunt însărcinată. Eu și DK ne mutasem aici de vreo 2-3 luni bune și peste câteva săptămâni au început simptomele. Am făcut un test de sarcina, apoi altul și altul până când m-am decis sa ii spun lui DK.
-Si? Cum a reacționat?
- A fost foarte incantat. După am fost la un control și am aflat că sunt însărcinată în 8 saptamani. 3 ani mai târziu, acest ingeras zburda prin casă și ne face viața mai frumoasă.
-Ma bucur sa aud asta. Mă bucur așa mult că ești fericită și că ți-ai creeat o familie.
-Si eu as vrea sa spun același lucru... a spus aceasta intristandu-se.
-Nu ai de ce sa fii tristă pentru mine. Sunt bine, ba chiar mi-am luat și câine. O sa mor fericită nu îți face griji. Am spus eu și cu toții am inceput să râdem.

După câteva ore in care ni s-au alăturat și DK și David, am mai vorbit iar cei 5 s-au cunoscut mai bine. L-am sunat pe unchiul Jhon și l-am rugat să mă ajute cu bagajele iar acum ne aflam cu toții intr-un Hummer negru mat condus de unul din bodyguarzii unchiului.

-Wow, unchiul tău are o ditamai vila. a spus Liam analizand-o.
Am intrat și am schimbat câteva vorbe cu unchiul, mi-am prezentat prietenii și unchiul Jhon ne-a arătat camerele fiecăruia. L-am rugat să trimită pe cineva după căței care ajungeau de abia acum deoarece cala era plină și a trebuit sa ii trimitem cu următorul zbor.

O sa va arat pe scurt cam cum sunt camerele fiecăruia așa că să vă faceți o idee.

Camera lui Aly si a lui Liam:

Camera lui Aly si a lui Liam:

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Camera lui Austin:

Camera lui Austin:

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Camera mea:

Și cam astea sunt camerele

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Și cam astea sunt camerele.

















Alt capitol pe care îl termin. Sper sa mai postez zilele astea. Va iubesc și sper că nu am înrăutățit contentul.
P.S. La media o aveți pe Emma și pe băiețelul ei, David. <333
De asemenea as vrea sa menționez că rdaraban5 are o carte foarte drăguță de dragoste intitulată "Stapanul Măștii" și are nevoie de voturi. Deci daca va place nu ezitați să îi dati un vot. :))

Opposite EndsUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum