~Capitolul 23~

3K 108 27
                                    

DK pov.
Mie si Emmei ne-a scris Bella doar o scrisoare, asa ca acum suntem in camera noastra si vrem sa o citim.

Dragi prieteni,
Imi pare rau ca am dat bir cu fugitii si nu am mai asteptat sa discut sau sa imi i-au macar ramas bun. Am decis ca daca tot las in urma totul sa las oamenii fericiti. Voua, pentru ca aveti nevoie de intimitate v-am lasat o casa. Aveti o adresa si un numar de telefon la sfarsit si as dori sa sunati si sa va mutati, asta daca vreti de acum sa o faceti bineinteles. Am plecat...am plecat deoarece am considerat ca e mai bine. Nu stiu cand sau daca o sa ma mai intorc, dar daca o sa fac o sa stiu unde sa va gasesc. Nu va spun locatia mea pentru ca e inutila...Sper doar sa nu ma uitati, pentru ca eu nu o sa va uit pe voi.
Va iubesc! <3 <3 <3

Cu drag, prietena voastra Bella.
P.S. aici e adresa si numarul: ****-***-***
Strada Starlight, nr.68.

De ce ai facut asta?
Emma: Nu trebuia sa ne lase o casa. Si cum crede ea ca vom fi fericiti fara ea?
DK: Nu stiu. Dar o sa ii respectam decizia. A trecut prin multe si cred si eu ca s-a saturat.
Emma: Si s-a saturat si de noi? Asta vrei sa zici?
DK: Logic ca nu. Pur si simplu spun sa o respectam.
Emma: ...
DK: Sunt curios daca noi am reactionat asa, cum v-a reactiona Aiden dupa ce v-a citi scrisoarea..

Aiden pov.
Stateam in camera mea cu scrisoarea in mana, gandindu-ma "sa o deschid...da nu o deschid? E...fuck it! O deschid!"

Draga Aiden,
Nu inteleg de ce ai facut ce ai facut, sau de ce ai procedat cum ai procedat, dar intr-un fel nu iti port pica. Nu ti-am oferit ceva "mai mult" asa ca te inteleg de ce ai cautat ce nu ti-am dat eu in alta parte. Te saturasei, si eu ma saturasem sa am un ghinion extraordinar. Am plecat...te-am lasat sa fi fericit. Sper sa nu ma urasti, pentru ca eu nu te urasc. Te iubesc.

Cu drag, a ta...fosta Bella.

E deacie...cica nu a inteles de ce...pentru ca ma inselase de aia! Nici nu ma mai intereseaza de ea. S-a dus, a plecat si m-a lasat. Probabil pentru altul. Tu ai vrut-o Issabella Smith.

Bella pov.
Astazi cum m-am trezit am decis sa vorbesc cu sora mea. Da, ati auzit bine, soara mea. Nu vorbesc mult despre ea dar o ador. Cand am plecat ea avea 5 ani. Acum are 8 si in fiecare an de ziua ei o sun sa vorbesc cu ea. Dar anul asta am vorbit cu ea de mai multe ori. Dupa ce am terminat conversatia cu sora mea, m-am imbracat si am plecat la interviu. Am decis sa devin designer de moda. Am iesit din casa lansandu-i apa si mancare lui Buddy, asa am numit catelusul. Astazi ar trebui sa stea cu vecina pe care o cunoaste, ca sa supravegheze lucratorii. Am intrat in casa de moda de langa apartament si asistenta mi-a spus sa intru si sa astept in birou. Din cate am inteles aceasta casa de moda este a Cristinei Ross, una dintre cele mai mari creatoare din NY. De ce zic "una"? Pentru ca de cativa ani concureaza cu alta firma de moda. Usa se deschide si pe ea intra femeia nici prea scunda, nici prea grasa, cu un par negru ca abanosul.
Cristina: Buna scumpo.
Eu: Buna ziua doamna Ross.
Cristina: Te rog spune-mi Cristina. Am vazut schitele tale si m-a impresionat faptul ca esti atat de talentata si vrei sa te angajezi la doar 18 ani. Am doar o conditie si postul este al tau.
Eu: Spuneti...spune te rog.
Cristina: Vreau sa tratezi acest loc ca a 2a ta casa, vreau sa ii oferi siguranta, sa ai grija de el si sa i te dedici. Si nu vreau schite repetitive...vreau schite ingenioase, inventive, colorate...nu stiu. Din inima!
Eu: O sa dau tot ce e mai bun!
Cristina: Perfect. Atunci, incepi maine de la ora 10AM.
Eu: Va multumesc!
Dupa ce am iesit din cladire, am mers spre apartament. Am asteptat ceva la lift, dar cand a venit am apasat pe butonul 8. Incotro? Etajul 8, apartamentul 88. Ironic...stiu. Cand am intrat in casa, ceea ce am vazut m-a lasat cu gura casca.





















Bunaaa. Am mai postat un capitol! Va spun doar atat...o sa urmeze inca 2 capitole pe care o sa le postez azi. Unul cu personaje si capitolul 24. Va iubesc mullt!!
💖💖💖

Opposite EndsWhere stories live. Discover now