~Capitolul 20~

2.8K 108 14
                                    

Aiden: Si tu esti?
??: Afara. Vreau sa vorbesc cu Bella in particular.
Aiden: S-o crezi tu.
Eu: E ok. Du-te.
Dupa ce Aiden a iesit afara eu si cu femeia misterioasa am ramas singure in incapere.
??: Fi atenta. Daca esti fetita desteapta o sa te indepartezi de toti. O sa pleci si nu o sa te mai intorci, o sa ii faci sa te urasca si in plus de asta, o sa o lasi pe Miley in locul tau.
Eu: Vezi sa nu.
??: Copile, daca nu o faci o sa vezi tu.
Eu: Bun. Astept. Dar pana atunci...bye.
Am iesit pe usa si am urcat in masina cu restul. Cand am ajuns acasa am fost asaltata cu intrebari dar nu le-am bagat in seama.
*peste 2 luni*
Sunt atat de fericita. Astazi fac 2 ani de cand sunt cu Aiden. Diseara este aniversarea noastra deci trebuie sa imi cumpar ceva de imbracat si pebtru el, un cadou. Am plecat repde spre mall si mi-am luat o rochita neagra cu dantela alba, pana deasupra genunchiului si usor valuroasa si o preche de pantofi negri luciosi. Drept cadou am developat o poza cu mine si cu el si am cumparat 2 rame pe marginea carora scrie "I will always love you". Am developat poza in 2 exemplare si am cumparat 2 rame, una neagra cu inimi albe si una alba cu inimi negre. Era un set. Una pentru mine si una pentru el. Pe spatele pozei am scris un mesaj dragut. Pe Aiden nu l-am vazut de ieri seara. Toata ziua habar nu am unde a fost plecat. Cum deja este ora 9PM am decis sa ma intorc in apartament. Cand am urcat sus m-am impiedicat de ceva. Nu am vazut bine ce era, dar era in pragul usii camerei "noastre". Usa era crapata asa ca am intrat. Ce am vazut inauntru mi-a sfasiat inima in bucati. Miley si Aiden in pat, patul meu, facand...chestii. Aiden nu parea drogat si nici prea beat. Cred ca nu a baut mai mult de 3 beri, deci este destul de constient. Am scapat rama pe jos si am fugit din camera aia. In ultimul timp camera lui Aiden a devenit camera noastra deci practic patul lui era patul meu. Am intrat de data asta in camera mea si mi-am trantit majoritatea hainelor intr-o valiza. Mi-am pus putinele machiaje si ustensile de par intr-o geanta sport si mi-am pus incaltamintea tot acolo. Am golit totul si am fugit. Nu mai suportam. Am fugit la casa lui James pentru ca el era singurul la care puteam sa ma refugiez. Am batut la usa si o fata tanara mi-a deschis.
??: Da?
Eu: Scuze de deranj, sunt o foarte buna prietena de-a lui James. Se poate sa dorm in seara asta aici. Doar o noapte. Va rog.
??: Sigur. Intra. Jameees!!
James: Da ursulet?
??: Ajuta fata cu bagajele.
James: Bella? Ce faci tu aici?
Dupa ce le-am povestit totul James mi-a promis sa nu zica nimanui nimic. Mi-a facut rost de un bilet de avion pentru NYC.
Seara a trecut repede si de dimineata mi-am pus ceva calduros pe mine si am scris nise scrisori. I le-am dat lui James si i-am  spus sa le imparta celor adresati si am plecat spre aeroport. Dupa ce am rezolvat cu bagajele, m-am suit in avion si peste 5 minute eram in aer. "Adio."

Aiden pov.
Ma trezesc de dimineata in patul meu cu o durere minora de cap. Am inselat-o. Am vazut poza cu ea trimisa de la un numar anonim in care ea era cu un baiat. Pana la urma ea m-a tradat prima. Nici nu cred ca a venit aseara acasa. Ma ridic din pat somnoros si cand sa ies pe usa, calc pe ceva. Era o rama frumoasa neagra cu inimioare albe si inscriptionat pe ea "I will always love you". O i-au in mana sa o analizez mai detaliat si vad ca este o poza cu mine si cu Bella. " Drace, ea a fost aseara acasa." M-a vazut. M-a vazut cu Miley. Am plecat spre camera ei si cand am intrat....






















Capitol nou...Finally!!!! Sper sa va placa si eu o sa continui. O sa devina io aventura interesanta. Oare cine a trimia poza? Si ce a lasat scris Bella in acele scrisori?
💖💖💖

Opposite EndsWhere stories live. Discover now