2. WATTT EEN INTERNAAT!!!!

920 21 7
                                    




Amy:    'hey mam ben thuis waar over wou je praten?'

Mam:   'ga maar eerst even douche en dan gaan we praten oke want het is best belangerijk'

ik zucht en loop dan toch naar mijn kamer pak mijn setje kleding en ga dan toch naar de douche toe. nadat ik ben gedoucht en ben aangekleed, ga ik naar beneden en ga op de bank zitten.

Mam: 'ik en je vader gaan op een hele lange zakenreis en omdat je het te druk hebt met voetbal, kickboks, gitaar spelen en dansen willen ik en je vader dat je naar het inetrnaat gaat omdat dat meschien beter voor je is, en je gaat morgen, als je dat wou vragen.

Amy: leuk! WACHT WATTT NAAR EEN INTERNAAT, WAT DENKEN JULLIE WEL NIET JULLIE ZIJN NOOIT THUIS, EN DAN STUUR JE ME GEWOON NAAR EEN INTERNAAT. PFFF LEUKE EN GEZELLIGE OUDERS HEB IK ZEG. EN MIJN SPORTEN DAN IK BEN WERELD KAMPIOEN KICKBOKS,VOETBAL EN DANSEN. wat moet ik daar op dat internaat doen?

Mam: kijk je bent nu Amy White maar als je naar dat internaat gaat heet je daar: Nova White anders zullen mensen je herkennen en dan gaat het helemaal fout. begrijp je dat Amy,

Amy: ja helaas wel ja.

Mam: pak maar je spullen in en je krijgt nog elke week je zakgeld maar we vehogen het omdat je daar ook spullen moet kopen dus in plaats van $100 krijg je $500 en je krijgt ook gewoon nog spullen van ons

Amy: oke dat is goed maar ik ben nog steeds boos (met een klein lachje)

(tijd skip volgend morgen)

(tijd skip wakker worden)

ik stap de douche uit en kleed me om in deze outfit

dan doe ik nog een laagje mascara, eyeliner, en teken ik mijn lippen in donker roze dan ben ik klaar met mijn outfit en loop in naar beneden waar de taxi al staat met mijn koffers

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

dan doe ik nog een laagje mascara, eyeliner, en teken ik mijn lippen in donker roze dan ben ik klaar met mijn outfit en loop in naar beneden waar de taxi al staat met mijn koffers. ik geef mijn moeder en vader nog een knuffel en dan stap ik in de taxi. *zucht* op naar het internaat hopelijk valt het daar nog een beetje mee met de leraren.

The mysterious girl NEDERLANDSWhere stories live. Discover now