18. maar dan....

475 6 0
                                    

maar dan pakt hij zijn pistool en richt hem op Amy. ze grijnst, HOE KAN ZIJ GODVERDOMME GRIJNZEN denk ik. ik wil op hem afrennen maar dan richt hij zijn pistool op mij. hij wilt de trekker overhalen maar dan schiet Amy de pistool uit zijn hand en Melissa pakt het dan Melissa knikt naar Amy maar dan schud Amy gelijk haar hoofd. Melissa kijkt haar verward aan maar dan haalt ze haar schouders op en loopt weg, ineens word Amy naar achter geduwd en valt ze op de grond SHIT!!!

POV Amy

Fuck die was hard mijn pistool is gevallen ik wil hem pakken maar dan word er een zakmes in mijn arm gestoken gelukkig er niet doorheen maar het det super veel pijn rolt een traan van mijn wang maar ik hou me in. ik pak het zakmes dat in mijn arm zat en trek hem eruit. ik steek hem dan snel in zijn boven arm en nu rolt er een traan uit zijn oog. dan zie ik 2 jongens in het zwart gekleed en dan zie ik ook nog dat ze een pistool bij zich hebben. SHIT!!! DAT ZIJN ZIJN DOMME HULPJES!!! dan zie ik dat ze snel wat bespreken en dat een jongen daarvan achter Jey loopt en de andere de pistool laat. ik wil er naar toe rennen maar dan houd Charlie me pijnlijk vast ik trap hem tegen zijn hoofd en hij valt bewusteloos neer. 'IEDEREEN OP DE GROND NU!!!' schreeuw ik uit. iedereen bukt meteen en dan schiet er een kogel in de muur ik ren er op af maar dan houd nog een jongen me vast. de 2e jongen pakt Jey vast en sleurt hem mee ik schop de jongen bewusteloos neer en werp dan het zakmes die ik in mijn laars had naar de jongen zijn keel. hij gaat recht door zijn keel en valt bewusteloos neer dan hoor ik politie wagens en komen er politie mannen binnen stormen. ik hou het niet langer meer en val bewusteloos op de grond.

ik hoor hele irritante piepjes en open mijn ogen meteen doe ik ze weer dicht door de zon die fel schijnt. als ik gewend ben aan het felle licht dan voel ik wat zwaars op mijn borst, ik kijk naar mijn borst en dan zie ik dat een knappe jongen op mijn borst slaapt. ik pak mijn telefoon en maak een foto van Jey die super schattig slaapt. als ik hem langzaam zie wakker worden dan doe ik snel mijn ogen dicht en doe net alsof ik slaap. 'staren is onbeleefd' zeg ik lachend dan doe ik mijn ogen open en daar staat Jey met een rood hoofd naar mij te kijken. ik lach hem uit maar dan 'net alsof jij niet naar mijn eight-pack kijkt' zegt hij met een grijns nu is het mijn beurt om een hoofd rood te trekken van schaamte. als we uitgelachen zijn loop ik naar de receptie en vraag ik of een taxi ons kan ophalen. na een half uurtje komt de taxi aanrijden en stappen we in. Jey gaat voor in zitten en ik achter. maar mijn gedachten dwalen steeds naar mijn moeder oh ik mis haar zo. verder kom ik niet want volgens mij ben ik in slaap gevallen. ik voel dat ik word opgetild en dat ik een zachte bed word gelegd.

volgende ochtend

ik word wakker door een heerlijke geur die mijn neus gaten binnen dringen ik wil opstaan maar dan hoor ik zware voetstappen. dan word de deur geopend en staat Jey met een dienblad voor mijn neus. 'hey babe lekker geslapen en ik heb een ontbijtje voor je gemaakt' zegt hij blij 'ja ik heb heerlijk geslapen en dankje kom je ook mee eten dan' vraag ik gapend. hij knikt en komt op mijn bed zitten. dan bespreken we nog wat dingen en dan zijn we klaar met eten. hij pakt het dienblad en ruimt het op. ik loop naar mijn kast en pak een setje kleding *kijk in de media daar staat de look* ik loop dan naar de badkamer todat ik tegen gehouden word door en stevige omhelsing

'wat ga je doen schoonheid' vraagt een sexy stem ik draai me om en geef hem een kus 'ik ga piano spelen en daarom hebben ik kleren nodig' zeg ik sarcastische hij lacht en zegt dan 'oh maar jij speelt heel anders piano dan ik want ik neem geen kleren mee naar de piano' zegt hij grijnzend ik lach en zegt dan 'nou dan is dit dus echt mijn eigen manier daaaggg' en ik loopt lachend weg. ik trek mijn kleren uit en stap onder de douche de warme stralen glijden over mijn blote lichaam heen en na zo'n kwartier onder de douche te hebben gestaan kom ik er uit en droog mij af. ik verschoon mijn wond in mijn arm en kleed me dan aan. als ik uit de badkamer loop zie ik dat Melissa paniekerig de kamer rondloopt. 'hey Melis wat is er je lijkt zo overstuur' zeg ik bezorgd Melissa kijkt op en kijkt me bezorgd aan 'Ams ik ben zwanger van Blake' zegt ze verdrietig ik kijk haar eerst vronzend aan daarna bezorgd en daarna super blij 'OMG MELIS JE KRIJGT EEN BABY OMG WAT LEUK' zeg ik blij


The mysterious girl NEDERLANDSWhere stories live. Discover now