13. Amy: 'waag het te doen psygopaat'

551 8 0
                                    

terug aangekomen bij het internaat lopen ik en Charlie naar binnen en gaan meteen naar mijn kamer. ik doe de deur open en ik zie iedereen ongerust op de bank zitten of ijsberen. watjes ik kan toch heus wel voor mezelf zorgen ggrrr.....

Melissa, Taylor, Claire, Samar, Blake en Justin knuffelen me plat tot ik roep dat ik adem nodig heb. laten ze me meteen los en schreeuwen meteen wat er gebeurd is en waar ik was bla bla bla. ' Waar was je Amy we waren zo bezorgd en je nam je telefoon niet op' zegt Claire en Melissa tegelijk dan kijken ze elkaar aan en lachen. gekkies, ' ik moest gewoon even weg oke en waarom ik weg was mag je aan meneer badboy vragen' zeg ik chagerijnig. ik had alles uitgelegd over dat Thomas gebeuren. het is nu dood stil in de kamer tot dat er hard op de deur word geklopt. iedereen schrikt er van. ik loop naar de deur met mijn hand dicht bij mijn achterzak want als Thomas daar is of zo kan ik mijn pistool eens op hem richten kloorzak dat hij is. ik klik de deur in een keer open en daar staat de oh zo sletterige slet genaamd mvr. slet jenniffer. ik zucht en doe weer de deur dicht, er word weer geklopt maar ik doe niet open. dan roept ze 'IK MOET WAT AAN JE GEVEN DOE DIE DEUR OPEN' krijsend. ik doe met tegenzin de deur open en ze loopt meteen naar binnen, dan staat ze voor me.

en wilt me een paak slaag verkopen als ik die meteen ontwijk en een op der oog geef. ze krijst het uit van de pijn maar niemand doet iets. want ja ze had het 10x erger gedaan bij mij en iedereen weet dat ze het verdiende. dan zeg ik nog bitchy tegen haar ' nu hoef je inplaats van 20 kilo make-up 12 kilo make-up te dragen want volgens mijn heb je al blauwe en een beetje paarse oog van mijn vuist gekregen' ik sleep haar de deur uit en doe dan de deur op slot.

nadat we allemaal film hebben gekeken ben ik in slaap gevallen. op de bank volgens mij i don't know ik droom iniedegeval hahaha

POV Jey

ze slaapt zo schattig maar jammer dat ik het heb verpest *zucht*

ik wil haar optillen, als een jongen mj tegen houd, volgens mij heet hij Charlie ofzo i don't know. hij tilt haar op en legt haar op bed. 'ggrrr... dat wou ik doen idioot' zeg ik een beetje boos 'yo chill gast ik denk niet dat Amy het fijn vind als klootzakken haar aanrekken en zelfs in bed leggen' zegt hij geïrriteerd 'messchien ben ik wel een klootzak maar jij hebt niet het recht om mij zo te noemen eikel' zeg ik boos 'WTF roepen jullie stelletje groep 1ers hup mijn kamer uit nu!!!' zegt een perfecte stem. wouw ik ben echt veriefd *zucht* . ik loop met die Charlie ofzo de kamer uit en gaan naar onze eigen kamers. mijn scherm licht op. ik pak mijn iphone en ik zie een berichtje van een onbekende er staat ' oeh het gaat niet goed he tussen jouw en Amy'' wtf wie is dit en hoe weet hij dat ik begin snel te typen van ' wtf wie ben jij en hoe weet je dat' ik hoor wat stuk gaan in de woonkamer. ik loop er naar toe en ik zie ineens een man van zo'n 19 jaar messchien 'wtf wie ben jij hoe kom jij binnen en ben jij die gene die me die klote berichtjes stuurt' zeg ik boos maar ook verward .

ik ben Thomas en ik ben via de raam naar binnen gekomen en ik kom jouw even lenen. er komen meteen 2 mannen achter de kamers achter mij en houden me stevig vast. natuurlijk stribbel ik tegen maar het helpt niet uuggghhh. juist Blake is bij Melissa en Justin bij die Samar ofzo uugggh 'hoe bedoel je met "lenen" ' vraag ik boos en verward ' ja ik kreeg Amy niet te pakken dus gebruik ik jou om haar ff te lokken is dat dan niet duidelijk' vraagt hij geergerd omdat ik het niet had bedagd. ik word geslagen tegen mijn slaap en verder hoor ik nog een deur dat open gaat en verder niks want alles is zwart en duister..........


POV Amy

ping

ik krijg een berichtje van iemand onbekends +31658921348: hey liefje ik heb ff wat belangerijks van je afgenomen wat je ook bij mij deed!!!! en je zult er spijt van krijgen dat je het ook van mij hebt afgenomen!!!!

' WTF WIE BEN JIJ EN WAT BELANGERIJKS!!!! '

+31658921348 ' ach liefje weet je het echt niet zal ik anders een fotootje sturen'

afbeelding afgeleverd

omg dit is Thomas en hij heeft jey jezusss



Amy: 'waag het te doen psygopaat'

Thomas: ' als je binnen 2 uur hier niet bent maak ik hem af begrepen en kom alleen !!'

Amy: oke oke oke ik kom eraan als ik mag weten waar je bent!'

Thomas: tip 1 : waar we vroeger speelde tip 2 : achter de boom waar we voor het erste zoende en ton zij dat het voor DE GRAP WAS!!!!!! TIP 3 : IN HET SCHUURTJE BENEDEN EN DAN LIJD HET JE NAAR BENEDEN!!!

Amy: ik kom eraan en waag het om hem pijnlijke dingen aan te doen!!!

ik pak snel wat kleding ga heel snel douche en ren naar mijn auto......

The mysterious girl NEDERLANDSWhere stories live. Discover now