11. OMG!!!!

582 11 1
                                    

ik loop naar mijn kamer, ik pak mijn telefoon zet het liedje mi gente op. ik ga er helemaal op los als ik geklop hoor op de deur, ik doe de deur open en ik zie.... Liam 'hey ik ben te vroeg denk ik' zegt Liam nerveus. ja eigenlijk wel maar je bent welkom kom je ook dansen. ik trek hem mee zet de grote tas met kado's onder de kerstboom die ik en Melissa samen hebben opgezet eronder en ga samen gezellig met Liam dansen. ik zing het liedje helemaal mee want ik ben half spns dus ik kan we wat spaans hahaha. na een halfuurtje gedanst te hebben ga ik douche pak mijn kerst kleding soort van doe het aan doe wat mascaraen lippenbalsem. ik loop naar de keuken pak er wat drank uit, als je denk hoe kom je daar aan?? ik heb conecties oke?!?!.

de meeste zijn al binnen en hebben alle kado's we wachten al lang op Melissa en Blake. ik hoor gestrompel van de deur ik pak mijn telefoon zet hem al vast op camera ik doe de deur vlug open en zien... Melissa en Blake zoenen ik maak er snel een foto van en sla hem op. ze kijken verschrikt en iedereen lacht hun uit hahaha..... Blake's kado's lagen er al en we beginnen met Melissa die de eerste open doet en die is van blake. er zit eerst een kaart in die doet ze open ze krijgt tranen in haar ogen en springt op Blake. ze zijn zo geukkig ik ben zoooo blij voor hun dan maakt Melissa de kado open van Blake en er ligt een super leuke teddybeer met i love you Melissa op. en alweer weent ze. oh en als je je afvraagt wat er op dat kaartje stond. er stond lieve Melissa wil je mij de gelukkigste man maken en mijn vriendin zijn <3 natuurlijk zij ze ja en is het een leuke koppel geworden. ook Samar en Justin zijn een koppel geworden. en Taylor en Jayden, Tim en Lisa < Lisa zit op een gewonen school en ze hebben elkaar ontmoet in een club echt schattig. nou ja dan heb je nog Liam die zo ie zo op Claire is en dan hebben we nog ik en Jey maar wij hebben niet.


iedereen maakt hun kado's open en iedereen gaat helemaal uit hun dak als ze hun kado open maken omdat die kado's van mij waren voor hun. Justin springt op me voor zijn Apple Watch, dan Blake die me plat knuffelt voor zijn Iphone 7, dan Samar die ook een iphone 7 heeft gekregen die me harder plat knuffelt tot ik zeg 'Sam lucht' zeg ik lucht happend maar toch blij ze laat me meteen los en zegt de heletijd dankje. dan vliegen Melissa Liam en Claire me om de hals omdat ze scooter sleutels zien in het doosje. dan komt Jayden me knuffelen omdat hij een xbox one heeft gekregen met spelletjes. Tim zegt ook de heletijd dat hij me dankbaar is voor zijn vliegticket en dan komt Taylor gillend aanrennen en ze begint zelfs te huilen omdat ze auto sleutels ziet en ik trek haar in een knuffel. dan geef ik het kado aan Jey en hij maakt het bang open, dan schieten ze meteen open als hij ziet wat erin zit en hij kijkt eert ongeloofig maar dan komt hij snel naar me toe gerent en trekt hij me in een knuffel en zegt steeds dankje dankje dankjewel je bent het aller beste wat me ooit is overkomen. 'ik hou van je' zegt hij heel zacht maar ik heb het gehoord maar doe alsof ik het niet gehoord heb ik vraag het later wel.

na veel kado's uitgepakt te hebben word er opeens op de deur geklopt ik doe open en PATS!!!! ik krijg een hele harde bitch klep in mijn gezicht dan word ik aan mijn haar getrokken en in mijn maag geslagen drie keer en heel hard met zijn/haar knie er word hard geroepen dat die gene moet stoppen. het gaat nog steeds door tot dat diegene van me word af word getrokken en dan komt Blake en Justin mij helpen naar de bank waar ik bijna bewusteloos raak. maar ik houd vol dat moet.....

The mysterious girl NEDERLANDSWhere stories live. Discover now