14. MEEKOMEN JIJ GODVERDOMME!!!!

459 7 0
                                    

ik stap mijn Lamborghini en rij 200 km per uur naar onze oude speel plaats

POV Thomas

dat zal haar leren ik hou echt veel van haar maar zij gaat voor die stomme eikel. ik loop naar een donker kamer. ik doe de deur op die op slot was en ik zie daar meneer eikel. ik pak een riem en sla hem een paar keer in zijn gezicht en dan sla ik hem 6 x op zijn rug. hoe voelt dat pijnlijk wat Amy ook bij mij deet door mijn hart te breken en zeggen dat die kus niet de bedoeling was. ik heb hier 1 en een halve jaar aan moeten werken en in de gaten moeten te houden en nu heb ik deze eikel gevangen en straks ook mijn stoute maar toch lieve Amy en verkracht ik haar. moehahaha. ik loop weer weg op naar de keuken ik heb honger gekregen van het pijn doen van de eikel.

                                                                            Pov Amy

ik ben bij de oude speel plaats ik pak mijn 1 pistool ik stopde pistool in mijn kraag. ik stop een zakmes in mijn laars en een in mijn bh. ik sta achter de book opzoek naar het schuurtje uiteindelijk zie ik het schuurtje en doe ik hem open dan loop ik het hele schuurtje door tot dat een plank licht klinkt als ik er op stap. ik doe hem op en zie een luik, ik doe hem open en spring er geluidloos in. ik loop zoekend naar Thomas als ik een deur zie met een slot. ik luister naar wat voor geluid er uit komt en ik hoor Jey allemaal scheldwoorden proberen te zeggen ik wil hem geluidloos open doen als hij op slot zit. ik zie het slot en ga een beetje naar achter lopen ik ga met mijn achsterste hak vol vaart op het slot het slot wilt op de grond vallen als ik hem net opvang. anders klinkt het of ik binnen ben. ik doe langzaam de deur open en ik zie Jey daar. zo zielig ik moet er iets aan doen het is tenminste mjn schuld. ik pak mijn zakmes uit mijn bh en snij de touw open ik doe voorzichtig de tape van zijn mond. en ik met hem weglopen als ik ineens tegen iemand opbots SHIT!!!..... 'zo zo zo wie hebben we daar mijn kleine prinsesje die mijn hart brak MEEKOMEN JIJ GODVERDOMME!!!! ' riep een boze stem zo ie zo van Thomas.

ik wil wegrennen als ik door 4 sterke armen word gepakt. ik kijk snel naar Jey dat hij weg moet gaan 'Jey ga alsjeblieft weg ze willen mij niet jouw vertel dit tegen niemand en vergeet het alsjeblieft' zeg ik hopeloos ' nee Amy ik kan niet weg gaan ik hou teveel van je en ik kan je niet zo achterlaten' zegt hij wanhopig 'GA NU METEEN ALS JE VAN ME HOUD GA JE WEG!!! ' zeg ik bang maar zelfverzekerd. Jey liep met tranen in zijn ogen weg. 'hahaha' lacht Thomas ik geef hem een kick tegen zijn neus en nu lach ik haha eikel. hij grijpt meteen naar zijn neus. er komt veel bloed uit ik zeg je echt heel veel volgens mij is zijn neus gebroken hahaha. hij laat me meetrekken door paar armen dus 2 mannen. ze zetten me meteen in een donker kamer en binden me vast aan een soort metalen stoel whatever... ik word meteen geslagen door een riem en geloof me het deed pijn. ik hield nog steeds mijn mond ookal deed het zoveel mijn hij is mijn pijn niet waard.

hey people i know dit hoofdstuk is niet zo lang wat ik meestal schrijf maar dat komt omdat ik steeds wat minder tijd krijg. maar ik ga proberen om weer 1000 woorden te schrijven love you people!!!!!

The mysterious girl NEDERLANDSWhere stories live. Discover now