Capitolul 2

1.9K 122 22
                                    

Ashley's P.O.V.

Eram acasa la mine, postand pe YouTube prima filmare ce urma a fi importata pe noul blog. Jur ca Ro este cel mai bun cameraman din lume! Sau pe aproape. A surprins niste cadre incendiare cu Leo si cu javra lui si sunt absolut sigura ca admiratoarele lui din liceu vor fi "incantate" sa le vada. Imediat ce am apasat butonul "Post" am batut palma cu Ronny.

-Si acum tot ce mai e de facut este sa trimit linkul prin lista de Messenger.

-Ash, credeam ca am vorbit despre asta, zice ea serioasa.

Ma uitam la chipul ei serios, lipsit de orice expresie vesela. Ce o apucase asa dintr-o data?

-Eu apas pe Enter ! zbiara ea, luandu-mi laptopul din brate, in timp ce ochii si zambetul malefic ii revenisera pe fata.

Am inceput sa chicotesc in timp ce tot trageam de Ro sa-mi dea laptopul inapoi. In mai putin de o ora urma sa plecam la scoala cu temele nefacute, deoarece statusem toata noaptea impreuna, gandindu-ne la cum ar reactiona intregul Beverly High la vederea acestor imagini.

-Trimis! ma anunta prietena mea cea mai buna, in timp ce imi  arata mesajul ce-l primise aproape toti colegii mei de clasa. 

"Drage admiratoare ale lui Leo Lambert (mai pe scurt, dragele mele prostute)

Daca urmariti linkul de mai jos o sa-l vedeti pe iubitul vostru surviver in ale scolii cum se linge pe bot cu o bruneta sexoasa dintr-un cartier de nimic. (Nota: Daca inca va faceti fantezii de vis cu tipul asta intr-o camera mare si plina de petale de trandafiri, va trebui sa va multumiti cu o masina imputita)

www.Secreteleluileo-blog.com"

-Esti dusa rau.

-Daca ma flatezi nu ajungi nicaieri, face Ronny fluturand din gene.

In mai putin de jumatate de minut, intregul ecran era plin de Buzz-uri sau emoticonuri amuzate. Va imaginati macar cata lumea o sa-si dea seama ca exist dupa ce linkul va circula prin toata scoala?

...

SCOALA !!!

Dumnezeule, nu pot sa cred ca am uitat. Am stins la foc automat laptopul si am scuturat-o pe Ro aratandu-i cat e ceasul. Aceastaisi rasuci capul catre mine.

-Cand ai chiulit ultima data? 

-Uite ce e, nu am de gand sa ratez spectacolul.

-Ce spectacol?

-Cel in care toata scoala o sa arunce cu rosii dupa Leo. Parca erai prima care lua bilete!

-Eram prima si fara bilet, zice ea, scarpinandu-si ceafa copilareste.

Am inghiontit-o pana la baie, unde ne-am schimbat si ne-am facut machiajul. Me-am tras ghiozdanul de umar si am iesit pe usa, incuind-o in urma noastra. Mama si tata erau plecati intr-o calatorie de afaceri de doua luni de zile, asa ca Ronny era bine-venita oricand dorea sa-mi tina companie. Ba chiar ii facusem si o copie a cheii, ca sa nu mai stau cu grija casei. 

La scoala, aproape ca toate fetele chicoteau pe la colturi, privindu-si laptopul. Altele, pe care nu le vazusem in viata mea, ma bagau in seama si ma trageau de limba ca sa afle tot mai multe despre filmulet. 

-E grozav! spune Ro, cand ne-am intalnit dupa prima ora in sala de mese. Toata lumea sare pe mine de parca ne-am cunoaste dintotdeauna! Si, cel mai important, Ray mi-a cerut numarul de telefon!

Raymond Morgan (alias Ray) este unul dintre cei mai ciudati (si tot odata sexy) tipi pe care i-am cunoscut. La inceput pare putin EMO, imbracaminte si urmele de pe maini care seamana a taieturi de lama, dar apoi iti dai seama ca de fapt este doar diferit fata de noi. Mda..mIntr-un cuvant EMO. Are admiratoare, dar nu atat de multe cate avea Leo. Si, tin sa precizez, ca daca maine Ray ar face streaptesse gratuit la cantina liceului, Ronny ar impusca pe oricine se apropie de pieptul sau sublim. La propriu.

Keep loving, Keep bloggingUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum