Capitolul 12

952 49 11
                                    

Gabe's P.O.V.

Ash state intinsa, deasupra mea, pe pat. Ea era inca imbracata in halatul pe care reusise sa-l recupereze din cabana, iar eu eram la bustul gol, asa cum dormeam de obicei primavara-vara. Tanara avea capul lipit de gatul meu, iar mainile pe piept. Palmele mele ii stateau pe talie. Stiam ca nu adormise, stiam ca ochii ei erau deschisi, la fel cum erau si ai mei. Dar nu mai scosesem un cuvant de mult. Ne bucuram de linistea si de momentul nostru impreuna.

- Ai adormit? Intreba ea in soapta.

- Nu, raspund sarutandu-i crestetul. Culca-te daca iti este somn. 

- Nu pot sa dorm. Ma ti putin de vorba? 

Am afisat un zambet, desi, in pozitia in care stateam, nu-l putea vedea. Fata se dadu jos de pe mine, asezandu-se langa. Acum o puteam privi in ochi.

- Ce te gandesti sa faci cu blogul si cu secretele lui Leo? am intrebat fara sa gandesc,

Trebuia sa ma fi abtinut macar in seara asta. Dar intrebarea imi misuna prin minte. 

- Nu am ce face, Gabe. Daca intr-adevar Leo va deschide un blog cu pozele cu mine goala, va trebui sa lupt cu aceleasi arme. 

- Pot sa te ajut. Pot sa incerc sa-i hackuiesc blogul.

- Leo nu e prost. Probabil ca deja a facut cateva copii la pozele alea. 

Mi-a luat mainile intre ale sale si s-a intins ca sa-mi sarute fruntea. Reveni inapoi in pozitia initiala si-mi cauta privirea.

- Putem sa schimbam subiectul? ma intreaba. Te rog.

M-am gandit repede la ceva. Si chestia asta a fost prima care mi-a venit in minte:

- Sti, in mai putin de doua saptamani o sa fie balul de absolvire. Stiu ca nu esti a doispea' dar avem dreptul sa invitam si din anii mai mici.

- Am sa fiu acolo.

I-am suras si m-am aplecat sa o sarut. Ea s-a lasat purtata de mine, apoi a adormit in bratele mele. O priveam dormind si, abea dupa o ora sau doua, am cazut si eu prada somnului.

Ashley's P.O.V.

Gabe inca dormea cand am iesit de la dus, purtand niste haine femeiesti, o fusta mini cu volane, neagra cu alb, si un top ca de omat, pe care le gasisem intr-un cufar. Cred ca se culcase mai tarziu decat crezusem. Telefonul sau incepu sa sune si atunci m-am indreptat spre el, repezindu-ma sa raspund. Nici nu m-am uitat cine apelase, scopul meu era sa-l fac sa taca, pentru a nu-l trezi pe Gabriel.

- Asculta aici, mucosule! am auzit, vocea de la celalalt capat al firului dandu-mi un fior rece pe spate. Sa nu crezi ca am uitat cat de bine te pricepi la hackuit. Poate ca nu cunosc pe cineva mai bun ca tine la treaba asta, si poate nu te pot invinge cu aceleasi arme pentru ca nu sunt un geniu, dar daca vei incerca sa hackuiesti noul meu site, te asigur ca o sa regreti.

Vocea lui Leo imi rasuna in ureche. Buzele imi tremurau, in urma unui impuls nervos. Daca Leo incepuse deja cu amenintarile, asta vrea sa insemne ca site-ul era deja lansat? Oh, Dumnezeule!

Am inchis si am aruncat telefonul pe pat, cu o mana la gura. Lacrimile mi se stransesera in ochi. Nu puteam sa stau pur si simplu si sa nu fac nimic!

Keep loving, Keep bloggingKde žijí příběhy. Začni objevovat