Capitolul 8

1.2K 56 10
                                    

Ashley's P.O.V.

Nu credeam ca am sa mai vad vreodata salile de clasa de la Beverly High. Inca nu am apucat sa o vizitez pe Ro, dar puteam sa jur ca trebuia sa fie pe aici, pe undeva, la scoala. Ma uitam dupa fiecare colt in sperata ca o voi vedea, dar de fiecare data cand o faceam, Gabe ma strangea mai tare de mana. Incerca sa-mi reaminteasca faptul ca cel mai probabil Ronny avea scutire de la medic, dar eu nu voiam sa-l ascult. Refuzam sa cred ca ea are probleme atat de grave.

- Ashley! striga Gabe in timp ce ma trage brutal in bratele sale. Obisnuieste-te cu gandul asta, imi sopteste apoi. Ronny nu este aici. Dar o putem vizita dupa scoala. Am promis. Asa ca inceteaza sa te mai holbezi, pentru ca nu ai sa dai de ea. 

- Bine... raspund.

Imi zambeste si ma saruta cu tandrete. Mainile sale aluneca usor pe soldurile mele, in timp ce palmele imi stau intelenite pe pieptul lui. Isi retrage buzele, lasandu-ma libera. Imi cauta mana si mi-o prinde cu a lui. Ne plimbam din nou pe coridor.

- Ar mai fi un lucru, sparg eu tacerea. Acum ca Leo este la inchisoare, vreau sa ma razbun. Tot cu ajutorul blogului.

Nu am putut sa nu observ cum isi da ochii peste cap, dupa care ma atinteste cu privirea.

- Eu spun sa incheiem cu toate astea. Am avut destule probleme din cauza blogului astuia nenorocit. Chiar vrei sa continui cu el?

- Leo e dupa gratii. In plus, m-as simti mai bine daca as scrie un articol legat de el. Mai ales cand e atat de neputincios si mai ales acum cand imi pot bate joc de soarta lui.

Ofteaza. Stie ca nu e prea bine ce gandesc, insa el doar isi despleteste degetele dintre ale mele si imi pune bratul de dupa gat. Imi saruta obrazul. 

- Fa tot ce simti ca trebuie sa faci. Indiferent de consecinte, pentru ca mereu voi fi aici sa le suport pentru tine. 

L-am imbratisat. Ma simteam in siguranta cu el langa mine. De asta am ajuns sa il iubesc atat de mult. Am dat sa-i cuprind buzele cu ale mele, dar cand eram cat pe ce sa le ating, soneria s-a auzit. Am tresarit la auzul ei, cu o privire plina de furie. Gabe doar a zambit. M-a cuprins de talie si m-a sarutat scurt. 

Am intrat in sala de curs. Aveam actorie, iar clasa era decorata ca atare. Nu erau scaune, nu erau banci. In schimb, eraa un covoras alb, pufos, ce imprejmuia intreaga sala. Pe langa alte decoruri de basm care nu aveam voie sa le atingem, mai era o regula: Toata lumea sta pe jos. Ceea ce era destul de simplu de facut.

Toti studentii isi gaseau cate un loc pe covorasul alb. Gabe s-a asezat langa mine, fara a-mi da drumul la mana. Si apoi a aparut ea.

Mellinda Holt, alias Melly, este o fata roscata si extraordinar de frumoasa. Joaca destul de OK, recunosc. Dar e o fitoasa ce imi sparge fitometrul. Si, pe langa asta, mereu se aseaza langa Gabriel la ora. MEREU. Pe vremea cand il iubeam pe Leo, nu m-ar fi deranjat. Dar acum chiar ma intriga prezenta ei aici. Mai ales ca ultimele dati cand ii vazusem la acto, ea se cam dadea la el. Intr-un fel sau altul. 

Imi arunca o privire amenintatoare, apoi isi schimba expresia fetei, privindu-l dragastos pe Gabe.

- Buna, Gabe, zise in timp ce genele ii flutura miseleste. Cine e noua ta prietena?

- Ea? zice si isi incovoaie bratele in jurul meu. Ea e Ash. Ma mir cum de nu o cunosti. Toata scoala cred ca o stie.

- Ashley Davis? zice, si-si mijeste ochii asupra mea. Vrei sa spui profitoarea aia din cauza careia tu ai stat la inchisoare? Oh, Gabe, dar e groaznic! Nu ar trebui sa stai prin preajma ei. Iti faci rau singur!

Ii apuca bratul si ii strange mana in a sa. Era imposibil sa nu-ti dai seama de jocul actoricesc pe care il facea! Dar ce doare cel mai tare este faptul ca el s-a lasat purtat de intentiile ei. Gabe se incordeaza.

Keep loving, Keep bloggingWhere stories live. Discover now