Capitolul 11

1K 55 13
                                    

Ashley's P.O.V.

Ray ma tinea de mana, in timp ce colindam pe holurile liceului. Felul in care imi strangea palma imi amintea de Gabe si de modul sau dragastos de a o face. Incercam sa pastrez o fata vesela, oricat de goala ma simteam pe interior. Ray parea sa faca la fel, insa lui nu-i pasa atat de mult de Mellinda pe cat imi pasa mie de Gabriel.

M-a tras putin mai aproape si mi-a soptit:

- Uite-o pe Melly.

Mi-a muscat urechea intentionat, ca Mellinda sa vada gestul sau. Fata s-a strambat, fapt ce m-a facut sa ma simt oarecum mai bine. I-as fi smuls parul din cap daca taica-su nu ar fi avut functia pe care o are. 

L-am sarutat pe Raymond pe obraz in timp ce trecea pe langa noi. Cand am dat coltul, genunchii mi s-au inmuiat. Gabe s-a blocat cand a vazut cu cine ma plimbam. Era si logic. L-am strans putin mai tare de mana pe Ray ca sa dau alarma. Trebuia sa faca o miscare. Mi-a prins barbia si mi-a cuprins buzele cu ale sale.

Era un sarut gol. Doar de ochii lui Gabe. Dar sarutul ala durea, pentru ca stiam cat de rau este sa te simti tradat. E ca si cand i-as fi aratat o filmare cu mine incercand sa fac exact ceea ce a incercat el cu Melly. Chiar daca ceea ce se intampla in realitate era doar un sarut intre mine si EMO kid'ul asta idiot. Nu conteaza in ce mod tradezi, durerea ramane aceeasi.

Am intrerupt sarutul incetisor. Mi-am intors privirea, special ca sa vad reactia lui Rogers. Ochii sai stateau atintiti in podea, cartile ce le avusese in mana erau pe jos, iar pumnii ii erau stransi. Ray m-a inghiontit, provocandu-ma sa imi mut privirea de pe Gabe macar o secunda. Si atunci am vazut-o pe Ro.

Lacrimile ii brazdau ochii. In ei se vedeau speranta de a intelege ceea ce se petrece. O stiam de mult pe Ronny, dar niciodata nu o vazusem mai abatuta ca acum. A facut un pas in fata, incercand sa spuna ceva, dar nu a reusit decat sa dea din buze fara niciun sunet. 

Nu se uita la mine. Ci il privea pe Raymond atat de intens, incat mi-am dat seama imediat ce voia sa insemne privirea ei. O durea faptul ca el ma sarutase pe mine. Cine stie ce minciuni dragastoase ii spusese Ray cu o seara in urma? Ronny era muta, dar nu surda. 

- Ronny, i-am soptit eu numele, cu o oarecare parere de rau.

Lacrimile i se scursesera, intr-un final, pe chip. Si le-a sters cu o mana si a dat sa fuga si, fix in momentul in care ma asteptam mai putin, Gabe a prins-o de mana. A tras-o in bratele sale si i-a sarutat incet fruntea, spunandu-i ca totul o sa fie OK. Mi-a aruncat o ultima privire acuzatoare, apoi s-a intors cu spatele conducand-o pe Ro pana la sala de curs.

Privirea lui Gabe m-a durut. Faptul ca o luase pe Ronny in brate m-a durut. Tot ce era legat de Gabriel m-a durut. 

- Cred ca e gelos, spuse Ray. N-ai vazut ce moaca avea? Sunt sigur ca este.

- Inceteaza, am zis incercand sa par serioasa, desi abea imi abtineam lacrimile. Nu sunt sigura ca mai vreau sa mai facem asta.

- Macar azi. Dupa ziua asta, o terminam. Dar astazi chiar vreau sa le vad fetele ividioase tantalailor astia doi. Si aici ma refer la Rogers si Mellinda.

Am oftat si am acceptat. Era doar o zi, nu? Ce se putea intampla?

Orele de curs din ziua aceea au trecut usor. Nu aveam actorie. Nu aveam info. Nu il aveam pe Gabe prin preajma. O aveam doar pe Ro, insa puteam suporta mai bine sentimentul de vinovatie fata de ea. Pauzele au trecut mai greu. Trebuia sa ma prefac ca sunt cineva care nu sunt.

Keep loving, Keep bloggingWhere stories live. Discover now