-(11)-

1.7K 225 26
                                    

"Τώρα δηλαδή ο Jungkook είναι στον δρομο;" ρώτησε η Aria καθώς προσπαθούσε να κάτσει ακίνητη για να της φτιάξω τα μαλλιά.

"Ναι, λογικά."ειπα ενώ τελείωσα με την πρώτη πλεξούδα.

Τα μαλλιά της Aria ήταν καστανά σκούρα και μακριά ,σε αντίθεση με τα δικά μου τα ανοιχτόχρωμα, οποτε μου έπαιρνε λίγη ώρα για να της τα φτιάξω.

"Και θα πάμε βόλτα;" ξαναρώτησε, με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά.

"Έτσι νομίζω." συνεχισα να της απαντάω ενώ το μυαλό μου και η προσοχή μου ήταν στα μαλλιά της.

"Θα έρθεις και εσύ;"

Αυτο το είχε ρωτήσει λίγο πιο χαμηλόφωνα, ενώ το χαμόγελο της άρχισε να φευγει.

Αισθανόταν την περίεργη ατμόσφαιρα μεταξύ του Jungkook και εμένα, αλλά δεν θα μου μιλούσε ποτέ γι'αυτό και το ήξερα. Ηταν υπερβολικά έξυπνη.

Φοβόταν να μου κάνει πολύ προσωπικές ερωτήσεις καθώς σίγουρα θυμάται όλες τις νύχτες που θα γυρνούσα τη πλάτη και θα έκλαιγα νομίζοντας ότι κοιμόταν, τις καταθλίψεις και τα νεύρα που είχα και πολλές φορές ξεσπαγα σε άλλους επάνω.

Όσο μικρή για την ηλικία της κι αν είναι, η Aria πάντα είχε μυαλό ξυράφι.

"Δεν ξέρω αγάπη μου."της είπα γλυκά.

"Πήγαινε. Πρέπει να μιλήσετε έτσι κι αλλιώς." ακούστηκε η συμβουλευτικη φωνή του Taehyung, ο οποίος ερχόταν προς το δωμάτιο της Aria,με ένα πιάτο και ένα σάντουιτς.

"Ετοιμη!" ειπα στην Aria αγνοώντας εντελώς τα λόγια του Tae.

Η Aria σηκώθηκε και προσπαθούσε να ξεπιαστει από τόσο καθισιο.

"Δεν θα μπορείς να τον αποφεύγεις για πολύ Αναστασία. Κάποτε θα πρέπει να συζητήσετε και οι δύο. Είστε ενήλικες πλέον, οχι έφηβοι."

"Από την στιγμή που δυσκολεύομαι να τον δω στα μάτια μου, πιστεύεις θα μπορέσω να του μιλήσω κιόλας;" επιτέθηκαν αθελα μου.

"Καταρχήν καλμαρε τα νεύρα σου. Κατά δεύτερον, ποτέ δεν θα μάθεις τι έγινε και γιατί τα πράγματα έγιναν έτσι αν δεν τον αφήσεις να σου μιλήσει."

Σπάνια τον έβλεπα τόσο σοβαρό. Συνήθως ο Taehyung ήταν με διάθεση χωρίς να δίνει δεκάρα για τα προβλήματα γύρω του αλλά όταν γινόταν σοβαρός.. Έδειχνε και κάπως τρομακτικό.

"Taehyung Oppa, κοίτα την νέα φούστα που μου πήρε η μαμά."ειπε η Aria για να ελαφρύνει το κλίμα.

In 𝓛𝓸𝓿𝓮 Again[j.jk] Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ