-(24)-

1.7K 213 40
                                    

Ένα μέρος του σχεδίου του Jungkook πέτυχε. Τώρα έμειναν άλλα δύο πράγματα να κάνει.

Το ένα ήταν έτοιμος να το πραγματοποιήσει ήδη.

"Από εδώ." τον οδήγησε ένας από τους πράκτορες που συμφώνησαν να συνεργαστούν με τον Namjoon για να πιάσουν τον ύπουλο Jehyung.

Αφού πέρασαν από κάποιες πόρτες, ο Jungkook ήρθε αντιμέτωπος με μια τεράστια διαφανή τζαμαρία και τον Jehyung πίσω απο αυτήν, τραυματισμενος από τα χτυπήματα που δέχτηκε από τους αστυνομικούς και τον ίδιο τον Jungkook.

"10 λεπτά σας φτάνουν;" ρώτησε ο μεγαλύτερος άντρας.

"Και λιγότερα μη σας πω."του μουρμούρισε ο Jungkook και τον προσπέρασε για πλησιάσει τον Jehyung. Στα μάτια του ήταν προφανές η ευχαρίστηση όταν έβλεπε τον άνθρωπο που του κατάστρεψε την ζωή σε τέτοια κατάσταση.

Εκατσε στην καρέκλα μπροστά από την τζαμαρία και πήρε στα χέρια του το τηλέφωνο που βρισκόταν από τα δεξιά του.
Το ίδιο έκανε και ο άντρας απέναντι του.

"Σου έλειψα;" τον ρώτησε κοροϊδευτικα ο Jungkook με ένα στραβό χαμόγελο σχηματισμένο στα χείλη του.

Ο Jehyung γέλασε.

"Ομολογώ πως έπαιξες πολύ έξυπνα το παιχνίδι σου μικρέ. Κοίτα που έφτασες. Αυτό δεν ήθελες;" ρώτησε κουρασμένα, έχοντας και αυτός ένα χαμόγελο στα χείλη του.

"Σου αξίζουν και χειρότερα. Αλλά και ισόβια στην φυλακή καλά είναι. Θα ξεπληρώσεις έτσι όσα έκανες στην μαμά σε εμένα και στην οικογένεια μου που ήσουν έτοιμος να τολμήσεις να την πειράξεις. Πόσο σιχαμένος μπάσταρδος μπορείς να γίνεις;" μιλούσε με σχετικά ήρεμο τόνο έχοντας όμως τις γροθιές του σφιχτές.

Ω, ας τον είχε στα χέρια του άλλα λεπτάκια.

"Είμαι ένας σιχαμένος μπάσταρδος όπως είπες." γέλασε."Έτσι μεγάλωσα, έτσι έμαθα. Ευτυχώς για εσένα πήρες από την μάνα σου."κουνησε καταφατικά το κεφάλι του, σα να συμφωνούσε μόνος του με αυτά που έλεγε.

"Από τότε που έμπλεξα μαζί τους Jungkook-ah, δεν μπόρεσα να ξεμπλεξω και έτσι έμαθα να ζω σαν ένα ζώο που για να επιβιώσει, πρέπει να φάει αλλά ζώα." εξήγησε.

Ο Jungkook στριφογύρισε τα μάτια του.

"Ωραία η ιστορία σου αλλά πραγματικά χεστηκα για τις λάθος αποφάσεις που πήρες. Θα μπορούσες να επανορθώσεις εάν ήθελες αλλά όχι να προκαλέσεις κακό στην ίδια σου την οικογένεια. "του επιτέθηκε επικίνδυνα χαμηλόφωνα. "Σκοπευες να βάλεις τα χέρια σου πάνω στην κόρη μου."είπε μέσα από τα δόντια του. "Ευχαρίστησε τη τύχη σου που δε πρόλαβες να φτάσεις μέχρι εκεί αλλιώς τωρα θα σου έτρωγαν τα σκουλήκια το δέρμα."

"Δε θα της έκανα κακο."απάντησε ο μεγαλύτερος.

"Δε θα προλάβαινες."

Επικράτησε σιωπή για λίγο.

"Όπως απειλούσα εγώ εσένα, έτσι με απειλούσαν και εμένα. Μόνο που εσύ είσαι πολύ πιο γενναίος γιε μου. Και είμαι περήφανος για-"

"Μη με αποκαλείς έτσι."τον διέκοψε ψυχρά o Jungkook."Ελπίζω οσο θα σαπίζεις εδώ μέσα να σε τρώνε οι τύψεις.Να μετανιώνεις τόσο πολύ και να μη μπορείς να κάνεις κάτι."

Ο Jehyung έμεινε να τον κοιτάει, χωρίς να βγάλει μιλιά.

"Για εμάς έχεις πεθάνει έτσι κι αλλιώς." κοίταξε κάτω σε αυτό.

Όσο σκληρός κι αν προσπαθούσε να είναι, σίγουρα ένιωθε άσχημα και ο ίδιος. Δεν θα του μιλούσε έτσι εάν δεν τα είχε κάνει όλα αυτά. Εξάλλου, είναι ο ίδιος του ο πατέρας, όσο κι ας μη του φέρθηκε ποτέ σαν τον ρόλο αυτόν.

Πιο πολύ ένιωθε πληγωμένος. Πληγωμένος επειδή όταν θα μπορούσε κι αυτός να ζει φυσιολογικά με τους γονείς του, η ζωή του τα έφερε αλλιώς. Μερικές χαζές επιλογές του μπαμπα του τον εμπλεξαν σε αυτό το δράμα.

"Η Αναστασία; Γνωρίζει; Η κόρη σου, η Aria;" ρώτησε σιγανά.

"Η Αναστασία δεν γνωρίζει πολλά. Η Aria δεν σε έχει αναγνωρίσει καν. Και ούτε πρόκειται. Της έχουμε πει ότι είχες πεθάνει ηρωικά προσπαθώντας να σωσεις έναν άνθρωπο." γέλασε στο τελευταίο, μη πιστεύοντας τι δικαιολογία βρήκε να της πουν.

"Που να ήξερε ότι παίρνεις ζωές αντί να σώζεις."

"Σε παρακαλώ γιε μου. Όσο και να με μισείς.. Θέλω να την δω. Να δω πως είναι." είπε με ικετευτικο τόνο φωνής.

Ο Jungkook αποφάσισε να τον αγνοήσει.

"Εις το επανιδειν πατέρα."

___________________________

Στο επόμενο λογικά τελειώνει το βιβλιοοοο

Χορτάσαμε από το τρελό ρομάντζο ανάμεσα στο ζευγαράκι μας.

Και όπως πάντα, είμαι στεναχωρημενη που τελειώνει το βιβλίο αλλά και ενθουσιασμενη γιατί θα βγει σε λίγο καιρό το καινούριο μου fan fiction με τον Yoongi~
Δουλεύω πολύ καιρό πάνω σε αυτό και ελπίζω θα σας αρέσει!

Τι λέτε για τον Jehyung;Λέτε να μετάνιωσε;

××sia🎈

In 𝓛𝓸𝓿𝓮 Again[j.jk] Where stories live. Discover now