-(14)-

1.6K 234 24
                                    

Ένας μήνας.

Πέρασε κιολας ένας μήνας από τότε που έχω να τον δω. Δεν με πήρε ούτε ένα τηλέφωνο-μαλλον, τον Taehyung,καθως δεν υπάρχει περίπτωση να έχει ακόμα τον αριθμό μου. Ούτε από το σπίτι μου πέρασε καθόλου.

Όχι για εμένα.

Για την Aria.
Οσο περνάει ο καιρός, τόσο καταλαβαίνω πόσο ανάγκη τον έχει. Δεν είναι η ίδια, κεφάτη με γεμάτη τσαχπινιά Aria. Την παρατηρώ πολλές φορές να κοιτάει έξω από το παράθυρο αναζητώντας την φιγούρα του αμαξιού του ή τον ίδιο. Τις τελευταίες μέρες που ο Taehyung φρόντισε να μας επισκεφθεται πιο συχνά, μόλις χτυπάει το κουδούνι, η Aria είναι η πρώτη που τρέχει στην πόρτα,με αποτέλεσμα όταν ανοίξει την πόρτα, να απογοητευτεί.

Το ίδιο και εγώ.

Δεν θα σας πω ψέματα. Μου έλειψε.
Πριν πέσω για ύπνο, μου έρχονται τόσες αναμνήσεις από τότε που είμασταν ακόμα στην αθώα, εφηβική μας ηλικία. Από τότε που δεν σκεφτόμασταν τις υποχρεώσεις και κάναμε του κεφαλιού μας. Κλαίω. Κλαίω για όλες τις όμορφες και άσχημες στιγμές που περάσαμε και τις κατέστρεψε άκαρδα. Για όλα τα "Σ'αγαπω" που λέγαμε. Για όλες τις αγκαλιές και τα χάδια που μου πρόσφερε.

Μετά το κλάμα σειρά έχουν τα νεύρα. Τα νεύρα εναντίον του αλλα κυρίως εναντίον μου που κάθομαι και κλαψουριζω ακόμα. Σα να μην έφταναν όλα τα δάκρυα που έχω ρίξει όλα αυτά τα χρόνια.

Γιατί Jungkook; Γιατί να ήσουν τόσο αναίσθητος;

Κοίταξα ξανά την θλιμμένη φιγούρα μου στον καθρέφτη του μπάνιου. Τα μάτια μου ήταν κόκκινα από το κλάμα.

"Γαμωτο."μουρμούρισα χαμηλόφωνα και σκούπισα ξανά τα υγρά μου μάγουλα.

Αφού βγήκα από το μπάνιο, κατευθύνθηκα προς το άδειο κρεβάτι μου και έπεσα μπρούμυτα πάνω σ'αυτό. Έχωσα το κεφάλι μου στο μαξιλάρι μου και αναστέναξα βαριά, βυθιζόμενη σε βαθιά σκέψη.

Αυτές τις σκέψεις όμως τις διέκοψε ο ήχος μηνύματος στο κινητό μου.
Το πήρα γρήγορα και το άνοιξα μπερδεμένη. Μα ποιος στον κόρακα μου στέλνει στις 2 τα μεσάνυχτα;

Άγνωστος
Συγνώμη που δεν ήμουν δίπλα στην Aria όλο αυτόν τον καιρό.ειχα να τελειώσω κάποιες δουλειές.

O Jungkook;

Εγώ
Taehyung??

Πιστεύω να καταλάβατε ότι το έστειλα επίτηδες.
Όταν το διάβασε άργησε να απαντήσει.

In 𝓛𝓸𝓿𝓮 Again[j.jk] Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon