13- Sonsuz [M]

4.8K 170 112
                                    

Treacherous

Yazar: infinite_x

Çeviri: Minnie Hyung

// Armin van Buuren ft. Trevor Guthie - This Is What It Feels Like //

FİNAL

Sonsuz:
(sıfat) Sonu, sınırı yahut sonucu olmayan veya
sonu yokmuş gibi görünen, mütemadi; ebedi; sonsuz.

-------------

Her iki çift de açığa çıkalı sadece bir hafta olmuştu ama kampüsteki açıklamalar şimdiden öncesine göre daha ilginçti.

Şey, kampüs nüfusunun kalanı aynı fikirde olmayabilirdi. En nihayetinde, Park Chanyeol ile Byun Baekhyun arasındaki dalaşmalar genellikle kampüsün beleş eğlence aracı işlevini görüyordu. Bu olmayınca, ilgileri büyük ihtimalle önemli ölçüde azalmıştı.

Ama belki de öyle değildi zira şimdi kampüste herkes, toplum içinde sırnaşmaların oldukça sık olduğu, farklı türde bir gösteri izliyordu.

Altısı birden kampüste yürüyorlardı, yemekhaneden az evvel çıkmışlardı ve bu özel yürüyüşte, Chanyeol Tanrı bilir nedendir Baekhyun'un kıçını şamarlıyor ve Baekhyun sanki Chanyeol az önce romantik bir şey yapmış gibi ona gülümsüyordu. Geri kalanlar bu gelişen görüntüyle hemen hemen kusacak gibiydiler.

"Ne kadar da gaysin anasını satayım, Yeol." Baekhyun belirtti ama kışkırtıcı şamara karşı kayıtsızdı. Sanki bu sık sık olan bir şeymiş gibi. Kyungsoo bu düşünceyle ürperip istemsiz bir tepkiyle Jongin elini sıktı.

"Ve bu senin suçun." Chanyeol sırıtarak yanıtladı. Kot pantolonun üzerinden Baekhyun'un kıçını çimdiklemek için uzandı ve Baekhyun abartılı bir şekilde somurtmadan önce kızsı bir ciyaklama koyverdi. Chanyeol kolunu beline sarmadan önce daha genişçe gülümsedi ve Baekhyun elini Chanyeol'ün arka cebine kaydırdı.

Ani bir sessizlik oluşmuştu. Jongdae öksürdü.

"Belki de cinsel kimliğimi daha çok keşfetmeye çalışmalıyım." Sehun, önünde yürürlerken yiyişmeye başlayan (daha önce yapmışlardı) Chanyeol ile Baekhyun'a ve elleri sanki kazara Japon yapıştırıcıyla yapıştığını düşüneceği kadar uzun süredir el ele tutuşan Kyungsoo ile Jongin'e bakıp hindi gibi düşündü. Ayrıca Sehun ellerinin hiç terleyip terlemediğini düşünmekten kendini alamıyordu ama bu başka bir zamanın meselesiydi. "Kendimi yanınızda çok sap hissediyorum."

Kyungsoo Sehun'a şefkatli bir bakış atmış ancak Jongin arkadaşına yalnızca gülmüştü.

"Oh!" Baekhyun bunca zamandır açık biçimde dinliyormuş gibi önlerinden neşeyle konuştu. "Belki de seni Kyungsoo'nun oda arkadaşına ayarlamalıyız!"

"Tao'ya mı?" Kyungsoo sordu. "Sence Tao gay mi?

Baekhyun Kyungsoo'ya inanmaz bir bakış attı.

"Gay-darın hiç iyi değil, değil mi?" (Ç.N: GAY-DAR: RADARIN GAY HÂLİ)

"Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun?" Kyungsoo meydan okudu.

Baekhyun sırıttı, cevap vermeksizin dönüp kendini Chanyeol'ün yanına yapıştırmadan önce gözlerinde tanıdık bir parıltı belirmişti. Ancak sorudan kaçış biçimi Kyungsoo'nun anlaması için yeterliydi.

"Aman Yarabbi, Baekhyun, sakın..." Kyungsoo Baekhyun'un böyle bir bilgiyi nasıl edinmiş olabileceği ihtimallerine dair birkaç sonuca varırken söyledi. Baekhyun bir şeyi ne kabul ediyor ne de reddediyordu ki bu da cevabı sadece daha bariz kılıyordu. "Olamaz. Iy, ıyyyy, sana inanamıyorum. O benim ev arkadaşım."

Treacherous ★ [ÇEVİRİ]Where stories live. Discover now