"Ce te-a apucat?"

432 18 0
                                    

    Este  chiar Lucas!!! OMG ce tare!
E:Hey, ce faci aici?
L:Hey, pai aici învăț!
E:OMG, nu îmi vine sa cred,spun si sar in brațele lui. El ma ridica si ma învârte. Nu îmi vine sa cred ca e aici!! Poate nu știți ce se întâmpla, pai Lucas este prietenul meu cel mai bun din copilărie numai ca atunci când m-am mutat nu am mai ținut legătură!!!
  (De acum in colo in dialog voi pune inițialele celui care va vorbi)
După ca ne-am desprins din îmbrățișare am hotărât sa mergem către clasă deoarece avem chimie cu doamna Wilson si daca întârziem 5 minute ne da detenție!!! O urăsc.
  Când întru in clasa il vad pe Aiden care se uita urat la Lucas! Uuu cineva e gelooos!!! Il iau pe Lucas de mana si ne îndreptam spre banca iubitului meu!
E:Bună iubitule ce faci?
A:Buna iubito bine, dar se pare ca nu la fel de bn ca tine! Zice uitandu-se spre Lucas!! 
E:Aiden el este prietenul meu cel mai bun din copilărie!!! Nu este ceea ce crezi tu! Auden el este Lucas, Lucas el este Aiden iubitul meu!
L:Incantat de cunoștință!!
A:De asemenea spune cu juma' de
gura(😂😂😂nu am putut sa ma abțin)
  După ca le-am făcut cunoștință băieților am plecat către bancă mea une o sa stau toată ora!
  ****După ore****
  S-au terminat orele in sfârșit si acum sunt pe drum spre casa alături de Aiden, care rade de toată lumea de pe școală!!! Am trecut pe lângă o gradina cu trandafir si i-am zis lui Aiden sa îmi ia unul însă după ce l-a luat o femeie bătrână a ieșit din casa cu un baston si ne-a luat la goana, săracul Aiden a primit si o lovitura pe spate de la femeie!!! Am ras cu o pofta!!!
  Am ajuns acasă si m-am dus direct la mine in cameră, mi-am făcut o baie mi-am luat pijamalele si m-am culcat!!!  ****De dimineața****
   Alarma suna si ma ridic din pat si ma îndrept spre baie, îmi fac un dus ma spăl pe dinți si la fata, si ma îndrept somnoroasa inca spre dressing. In timp ce caut cu ce sa ma îmbrac simt cum ochii îmi sunt acoperiți de doua mâini!!! Ee Lucas.
E:Ce cauți aici Luke?
L:Maya mama ta a....


Hey, ce credeți ca s-a intamplat? La media il aveti pe Lucas!!! 

Dragoste adolescentina (Finalizata)Where stories live. Discover now