Noi prietenii!!❤

201 6 3
                                    

  Azi e miercuri! Au trecut 3 zile de când ne-am mutat in casa cea nou si e foarte tare! Am continuat sa merg la același liceu si cu Aiden ma vad in fiecare zi la școală! De la o vreme mi se pare ceva ciudat cu el si nu stiu ce, dar o sa aflu eu! 😎😎😏
  Acum suntem in pauza la cantina, si sunt cu Erika, Aiden si mâncam așteptând sa se termine pauza ca sa vina ora de sport si după sa plecam acasa!


  *****După ore*****

      Sunt in drum spre casa, merg pe trotuar si ma gândesc la cum este viața mea acum si nici nu îmi dau seama cum intru in cineva si sunt trântită pe suprafața rece a trotuarului! Ma ridic si vad o fata drăguță cu ochi căprui!

  ?:Auu, hei îmi pare rău ca ma dat peste tine!
  E: Nu-i nimic, e vina mea eram prinsa in gândurile mele! Eu sunt Maya Wolf!
  ?:Eu sunt Ivy Devil! Imi pare bine de cunoștință!
  E: Si mie!
  I:Si unde stai?
   E: La o strada distanta!
   I: Si eu! Hai sa mergem împreună!
  E: K, hai!

Am ajuns si se pare ca Ivy sta lângă mine!!! Daca ies pe balcon pot sari pe balconul ei si sa ajung la ea in camera! Ce tare! Mereu mi-am dorit sa am o prietena care sa stea lângă mine si sa avem camerele una lângă alta!!!! După ce intru in casa si îmi salut părinții si fratele urc la mine in camera, îmi fac un dus si ma bag la somn.




Bip, Bip, Bip,Bip!!
  E: Ahh, alarma tâmpita!! Opreste-te!!! Opresc alarma si ma ridic din pat. Merg către baie si îmi fac rutina de dimineața. Ies din baie i ma duc către dressing pentru a îmi alege cu ce sa ma îmbrac! Îmi iau o pereche de blugi negri rupti, un maieu roșu cu negru in carouri, o cămașă alba si șapcă mea preferată pe cate scrie Queen si e neagră cu galben!

  Cobor jos unde părinții mei își savurau cafeaua!
  E:Neata mama, neata tata!
M&T: Neata scumpo! Mananci ceva sau pleci?
   E: Plec, sunt in întârziere!!! Pa!!!
M&T: Pa scumpo, ne vedem mai târziu!
  E:Ok, pa.

Am ieșit din casa si am vazut-o pe Ivy ieșind din casa ei! Așa ca am hotărât sa mergem amândouă către școală!!!

Când ajungem acolo nu îmi vine sa cred ce vad! Oo nu, e chiar ceea de ce ma temeam, e chiar......







Hey, am revenit cu un nou capitol si ușor ușor ne apropriem de final! Dar o sa fac volumul doi si cu siguranță va fi mai lung si mult mai palpitant!!! 😘💙💙

Dragoste adolescentina (Finalizata)Where stories live. Discover now