Disparitia!!!

180 7 0
                                    

  Intru in casa si vad pe cineva pe canapea, si nu, nu e Matt! Oare cine e? Nu pot sa vad de la spate cine știe ce!
  E:Buna...
   ?:Buna, tu trebuie sa fi Maya, nu-i așa?
   E:Da, si tu ești...
   ?:Eu sunt Taylor, dar prietenii îmi zic Ty!
  E:Îmi pare bine! Sii, daca nu par prea curioasa ce faci tu aici?
  T:Pai, aici sta verișorul meu, Matt!! Dar tu?
  E:Pai am venit sa dorm la Matt. El nu a venit inca?
  T:Nup, cred ca trebuie sa ajungă pentru ca m-a sunt acum 10 minute sa ma întrebe daca am ajuns si daca vreau ceva de la magazin!
  E:A, ok! Atunci ma duc sa îmi las rucsacul la mine in camera si vin imediat!
  T:K.
  Mi-am lăsat ghiozdanul si m-am schimbat in ceva mai lejer:o pereche de pantaloni scurți de trening si un tricou mai lung, bărbătesc pe care l-am gasit prin dulapul de acasă, cred ca e a lui Adam! Oricum cobor iar si il găsesc pe Ty in același loc!
  E:Ce zici pana vine Matt sa alegem un film la care sa ne uitam?
  T:Suna bine, eu aleg filmul si tu faci pop-cornul ok piticot?
  E:K, si nu sunt pitica!
  T:Cum zici tu piticot! Off, il las in pace si ma duc la bucatarie pentru a face pop-cornul! Ty chiar e drăguț, si nu ca imi place de el, dar ma înțeleg bine cu el si e drăguț!!
  E:Am făcut pop-cornul! La ce film ne uitam Ty!
  T: Pai am văzut unul de groaza, ce zici?
  E:Suna bine, chiar îmi plac filmele de groaza!
  T:Pai hai sa ii dam drumul frumoaso!
  E:Ok, frumosule!! 😂😂 Îmi face cu ochiul si se pune pe canapea, unde ma pun si eu cu bolul de pop-corn in brațe!

  Filmul s-a terminat , Matt a venit si el acum o ora insa s-a dus sa se culce din cauza ca era obosit! A fost super filmul! Pe lângă faptul ca nu a fost foarte horror, Ty facea niste fete încercând sa ma sperie si ii critica pe actori încât am ras cu lacrimi! Am vărsat si pop-cornul de la atât ras!!! Ne-am spus noapte buna si am mers fiecare spre camera lui, eu mai întâi luandu-mi un pahar cu apa!




   Dimineața a venit si eu ma ridic ușor din pat indreptandu-ma spre baie, si apoi spre dressing pt a vedea cu ce sa ma îmbrac! Am ales o fusta neagra de piele, un maieu alb pe care l-am băgat in ea si o pereche de adidași albi de la Nike, preferații mei! Am coborât jos si am pus in trei boluri cereale cu lapte si m-am așezat la masa. Intre timp au venit si băieții gata de școală! Se pare ca Ty e cu noi la liceu! Il cunosc doar de o zi si pot spune ca e unul din prietenii cei mai buni!
  E:Pai, daca ați terminat eu zic sa plecam spre liceu, sa nu întârziem!
  T:Ok, stai sa îmi iau rucsacul! El s-a îmbrăcat intr-o pereche de blugi negri si un tricou gri, o șapcă neagra cu monsters pe ea si o pereche de adidași albi!
  M:Pana vi tu, eu si Maya strângem aici! El a strâns bolurile si eu le-am spălat rapid! A coborât si Ty si ne îndreptam spre liceu. Pe drum ne întâlnim si cu Ivy si Erika care au făcut si ele cunoștință cu Ty.

  In curtea liceului e foarte liniște ceea ce mi se pare cam ciudat dar ma rog. Merg la dulap si îmi iau cărțile pentru ora de engleza!
  E pauza de prânz si ma indrept spre cantina alaturi de Ivy!
  E:Ivy, ști ceva de Aiden!? Nu l-am mai văzut de ieri!
  I:Uni zic ca s-a mutat alti ca a dispărut subit si nu știe nimeni de el! Nu stiu ce sa zic!
  E:Da. Sa speram ca nu a pățit ceva rău. In fine, hai sa mâncam, ca ne așteapta ceilalți!

  Orele s-au terminat si acum ma îndrept spre casa cu Ty si Matt , eu eram pierdută in gândurile mele legate de Adam pe care nu l-am mai văzut de ceva timp, si băieții vorbind despre nu stiu ce masini vor sa își ia la 18 ani! Îmi e dor de părinții mei, as vrea sa vina mai repede!
  E:Băieți, astăzi dorm acasă! Poate reușesc sa il vad si pe Adam! 
  M:Ok, ai grija!
  T:Sa ne suni daca ai nevoie de ceva sau se întâmpla ceva,ok?
  E:Dap, mulțumesc! Vorbim mâine!
  T&M:Ok, pa!
  M:Noapte buna! 
  T:Noapte bună piticot!
  E:Noapte buna Matt, noapte buna frumosule! Nu înțelegeți greșit dar eu si cu Ty așa ne vorbim, glumim, nu suntem împreună sau ceva! Ajung acasă ușă e descuiata, deci Adam ar trebui sa fie acasă!
  E:Hei, Adam ești acasă?
  A:Da, sunt in bucătărie!
  E:Hei, ce faci? Nu te-am mai văzut de mult!
  A:Pai am dormit zilele astea la un prieten si am zis sa vin acasă, ca știam ca ești singura.
  E:Pai ai făcut bine! Ce zici? Te bagi la niste curse cu mașini?
  A:Oo, mi-a fost dor sa te bat!
  E:Asta crezi tu! Sa vedem ce mai sti! Si nu ne referim la curse adevărate, ne jucam un joc video, mereu ne jucam când eram mai mici!



   Hei, am revenit! Am multe idei in cap despre ce va urma! Ma gândesc sa mai fac inca 2-3 capitole si după sa ma apuc de al doilea volum! Care va reprezenta viață Mayei după câțiva ani undeva pe la 18-19 ani! Viață ei se va schimba conplet! Abia aștept sa ma apuc de scris! Am atât de multe idei! Abia aștept sa le citiți si voi! Voi reveni curând!! See You soon! Daca aveți idei despre ce vreți sa se mai întâmple mi le puteți spune!! Stiu ca sunt la început dar chiar am planuri mari cu cartea asta!! Pup! Kisses! 😘❤💙

Dragoste adolescentina (Finalizata)Where stories live. Discover now