O noua viata, un nou inceput!!!

185 6 2
                                    

   După timpul petrecut aseară cu Adam am tras un pui de somn bine meritat și iată ca a venit dimineața! Nici nu ma ridic bine din pat ca primesc mesaj de la Ivy cum ca nu mergem restul săptămânii asteia la școală din nu stiu ce cauza! Deci cobor la bucătărie sa mănânc ceva si il găsesc pe Adam mâncând cereale cu lapte si stand pe telefon.
  E:Neata bro!
  A:Neata sis!
  E:Am scăpat de școală pentru restul săptămânii!
  A:De ce?
  E:Pai din cauza unei scurgeri de gaze nu stiu! Bzzz bzzzz bzzz. Îmi suna telefonul!
  E:E mama! Hei mama!
  M:Buna Maya, ce faci?
  E:Bine , sunt in bucătărie cu Adam! Ne e dor de tine!
  M:Si mie îmi e dor de voi, da pe spiker pentru ca vreau sa va zic ceva important!
  A:Buna mama!
  M:Buna dragule! V-am sunat sa va zic ca peste 4 luni va trebui sa ne mutam aici in Miami.
E-A: Ce? Mama, abia ce ne-am mutat aici
  M:Stiu dragii mei, dar promit ca nu ne vom mai muta de acolo! Si ghiciți ce.. Vor veni si prietenii voștri cu voi! Cel puțin ai Mayei pentru ca tu Adam stiu ca nu prea ai multi prieteni! 
E:Pai așa mai merge! Bine mama te iubim! Mai vorbim.
A:Te iubim mama!
M:Si eu va iubesc! Pa.
A&E:Paa.
E:Bun, eu trebuie sa îmi anunț prietenii deci o sa ii chem aici! Am dat mesaj pe grup sa vina la mine toți, si m-am îndreptat spre camera mea sa ma pregătesc! Mi-am făcut tabieturile si am ales sa ma îmbrac cu o pereche de blugi albi cu talie înaltă rupți in genunchi, un maieu deasupra buricului si cardiganul meu gri! Parul il fac cu placa si fix când termin aud soneria! Îmi iau telefonul si ma îndrept spre parter pentru a deschide ușa!
  E:Hei!
Toți: Hei Maya!
  I:ce este așa urgent! Ne-ai speriat!
E:Paii, mai întâi haideți sa mergem in living! Ne așezam toți pe canapea si încep... Dupa cum v-am spus si in mesaj am ceva important sa va spun! De dimineața după ce am coborât la bucătărie si mi-am pus sa mănânc alaturi de Adam, m-a sunat mama. I-am răspunde si mi-a zis sa dau pe spiker ca are ceva sa ne  spună! Si ce credeți ca ne-a spus!
  Mt:Ce, zi odată!
  E-Ne-a zis va peste patru luni va trebui sa ne mutam la ea in Miami! La început am fost triști dar ne-a zis ca putem sa ne luam prietenii cu noi deoarece si părinții voștri lucrează acolo si nu au nimic împotriva! Ce ziceți?
  I:asta
E:este
  Mt-chiar
  Ty:foarte
  L:supeeer!
  E:Ma bucur ca va place idea! O sa avem parte de un nou început, dar împreună! O sa începem o noua viață! O sa dam uitării clipele urate petrecute aici! De acord?
  Toți: De acord!
  E:Bun, atunci sa ne bucuram de timpul care ne-a rămas de stat aici!

             ........
  





  

   Peste 4 luni!

  A sosit si ziua asta! Azi vom pleca la mama in Miami! Am vorbit cu toți prietenii mei si am zis sa ne întâlnim la mine acasa la ora 06:00. Pentru ca avem avion la 07:00 si am zis sa avem timp sa ajungem la aeroport! Acum sunt in fata dressingului neștiind cu ce sa ma îmbrac! Am ales o fusta de piele si un tricou vișiniu! Mi-am luat telefonul bagajul si am coborât jos(doar nu sus😂😂) unde i-am găsit pe prietenii mei stand pe canapea si facandu-si planuri de viitor!
  E:Hei gașcă!
  Toți:Hei, te așteptam!
  E:Pai iata-ma aici deci, putem pleca! Ne-a trimis mama o mașină cu unul dintre șoferii ei pentru a ne duce la aeroport!
  Mt:Ok, hai sa mergem atunci! Am ajuns la aeroport si am făcut toate demersurile! Acum ne îndreptam spre avionul nostru! Ne urcam si auzim o voce care ne anunța ca vom decola in curând si sa ne punem centurile de siguranță! Eu stau lângă Ty! După ce decolam îmi pun capul pe umărul lui Ty si adorm! Miami păzea ca veniim!

 Pentru ca avem avion la 07:00 si am zis sa avem timp sa ajungem la aeroport! Acum sunt in fata dressingului neștiind cu ce sa ma îmbrac! Am ales o fusta de piele si un tricou vișiniu! Mi-am luat telefonul bagajul si am coborât jos(doar nu sus😂😂...

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
Dragoste adolescentina (Finalizata)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum