Dezamagita total!

206 6 2
                                    

O nu, e chiar ceea de ce ma temeam!!! E chiar Aiden  care o tine in brațe si o pupa pe cea mai plastifiată fata a scolii,Melisa!!! Il omor!
E: Aiden, zic eu cu lacrimi in ochi! Cum e posibil așa ceva!?
A:Maia, aaa.. Nu-i ceea ce pare!
E: A nu? Dar ce e!? Nu imi vine sa cred ca mi-ai făcut asta, am avut încredere in tine!
A:Maya..
E:Sa nu te aud!
A:Dar noi doi....
E: Nu mai exista "noi" Aiden, ai avut tu grija de asta! Nu vreau sa te mai vad pe lângă mine niciodată! Te urăsc!
  Vrea sa mai spună ceva dar o iau pe Ivy de mana si ne indreptam spre intrarea in liceu! Au trecut trei ore din infern si acum ma îndrept spre cantina gandindu-ma la ce mi s-a întâmplat azi!! Fiind prinsa in gândurile mele ma lovesc de ceva tare si simt cum cad. Deja ma gândesc cum o sa fie când o sa fac cunoștință cu podeaua rece insa doua brațe puternice ma prind fix când eram pe punctul de a pupa podeaua! Ma întorc si vad doi ochi argintii in care ma pierd!
  E:Amm, hei scuze, eram pierduta in gândurile mele si nu te-am văzut!
??:Nu-i nimic si eu eram pierdut in gândurile mele! Matt, spune si întinde mana.
  E:Maia,îmi pare bine!
  M:De asemenea! 
  E: Si... Ești nou?
  M:Dap, spune accentuând "p" ul! Tocmai ce am trecut pe la secretariat si ma îndreptam spre minunata cantina pe care nu o găsesc!
  E:Pai ai mare noroc ca acolo ma duc si eu, hai cu mine! Da afirmativ din cap si plecam spre cantina! Ne-am luat fiecare ceva de mâncat si m-am dus către masa noastră alaturi de Matt! 
  E:Hei,gașcă! El e Matt!
  M:Hei, îmi pare bine!
  E:Pai ei sunt Ivy, Luke,Erika si pe mine ma ști deja!
  Toți: Hei, ne pare bine!
Ne așezam la masa si așa trece pauza noastră mâncând si razand! A spus Luke o gluma si Matt a ras atât de tare încât i-a ieșit sucul de mere pe nas!!!

In fine, acum suntem pe drum spre casă si tocmai ce ne-am despărțit de Erika si Matt, care a zis ca mâine vine sa  ne ia pe mine si Ivy de acasă pentru a merge la liceu!

***Dimineața***
Bip,bip,bip,bip,bip!! Ahh, alarma tâmpită! Ma trezesc leneșă din pat si merg spre baie pentru a îmi face tabieturile! Ies din baie si ma îndrept spre dressing! Îmi aleg o pereche de pantaloni de trening negri, un tricou alb cu "The rebel in me will NEVER DIE!  Scris cu negru! Îmi iau ghiozdanul meu negru cu tinte si telefonul si cobor jos!  In bucătărie ii găsesc pe mama si pe tata savurandu-si cafeaua!
  E:Neata!
  Ei:Neata scumpo!! Te așteaptă Ivy si inca un băiat afară!
  E:A, da! Matt! Mersi mama!! Ii pup pe amândoi si ies din casa vazandu-i pe prietenii mei stand jos pe iarba si glumind!
  E:Hei, ce faceți?
  I:Bine, așteptam o prințesă tu?
  E:Bine, si hei nu sunt prințesă si nu am stat așa mult! Nu-i așa Matt? 
  M:Păii, ma uit la el urat si zice da, nu ți-a luat mult!
   I:Tradatorule! Oricum haideți sa mergem la liceu!
  E,M:K, hai!

Am ajuns in curtea scolii si il vad pe Aiden stand alaturi de prietenii lui! Când ma vede se oprește din ceea ce făcea si se îndreaptă spre mine, eu văzând asta il iau pe Matt de mana si il trag in partea opusa lui. Ne îndreptam spre clasa de sport  si Matt ma întreabă:
  M:Hei, cine era băiatul de mai devreme!
  E:Era fostul meu iubit, ne-am despărțit ieri! Spun eu cu lacrimi in ochi!
  M:Hei, e in regula! Sunt aici! Si nu știe  ce a pierdut. E un mare fraier daca te-a lăsat sa pleci!
  E:Mulțumesc, acum hai sa mergem la sport pentru ca nu vrem sa se ia proful de noi! Intram in sala de sport si toată lumea se uita la noi doi! Ce naiba, aaa acum mi-am dat seama de ce! Matt ma ține de mana! Ne ducem la locurile noastre si proful ne arata exercițiile pe care trebuie sa le facem!




După ora de sport am avut bilogie si matematica! Acum s-a sunat de pauza si eu cu Matt ne îndreptam spre cantina! Deodata simt o mana ce ma prinde brutal de brat si ma întorc sa vad cine e! E chiar Aiden!
  E:Aiden, lasa-ma!
  M:Las-o! Nu vezi ca nu vrea sa vorbească cu tine?
  A:Cine ești tu sa te bagi? Vezi-ti de treaba ta!
  E:Matt, e in regula ne vedem la cantina! Stai liniștit! Acesta pleacă si eu rămân cu Aiden! Ce vrei?
  A:Sa vorbim! Si cine e ala?
  E: Am numai doua lucruri sa îți spun: 1 Noi nu mai avem ce vorbi după ce mi-ai făcut ieri si speram sa fi fost destul de clara cu asta si 2 Ala, cum i-ai zis tu e Matt, si nu ai ce comenta in legătură cu el!
  A:Dar...
  E: Niciun dar ca nu e Crăciunul! Îți spun acum si nu îți mai repet: Stai departe de mine si prietenii mei, si nu ma interesează ce crezi tu despre mine si Matt!  Ii întorc spatele si plec spre cantina! Îmi iau doar o salată si un suc de mere si plec spre masa la care stau prietenii mei!
   M:Hei, ești bine? Nu ți-a facut nimic, nu?
   E:Sunt ok, stai liniștit! De acum in colo subiectul Aiden e închis cu lacăt, si cheia aruncata in mare! Clar?
  Ei:Da, foarte clar!
 


  Acum sunt la mine in camera si ma uit la un film când deodată primesc un mesaj!
  Mesaje:

  M:Hei, ce faci?
  E:Bine, tu?
  M:Bine, am sa îți dau o veste!
  Sper ca nu e ceva rău sau in legătură cu prietenia noastră! Chiar daca il cunosc de câteva zile m-am atașat de  el si îmi e un prieten foarte bun!
  E:pai spune, si sper sa nu fie de rău!
  M:Aa, din păcate va trebui sa.....









   Hei, m-am intors, chiar daca nu am multi cititori si asta, pe mine nu ma dezamăgește acest lucru, din contra ma motivează si am multe planuri in minte! Aceasta carte nu o sa mai aibe multe capitole dar va pregătesc o surpriza mare! Ma gândesc la asta de când m-am apucat de cartea asta! O sa fie continuarea acestei cărți cu mult mai multe capitole, acțiune, personajele vor fi mult mai mari si multe lucruri se vor schimba!!! Abia aștept sa fac inaugurarea următoarei mele cărți!! Si sa nu uit!! Am scris peste 1100 de cuvinte yeee! Sunt așa fericita! Pup!

Dragoste adolescentina (Finalizata)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt