12.KAPITOLA

2K 117 0
                                    

Daniel 

,,Okamžite sa obleč alebo rovno vypadni," zamračím sa na Laylu v striebornom oblečku s výstrihom takým obrovským, že jej vidím snáď všetko. Ako si toto vôbec môže dovoliť? Prečo to dievča nevie pochopiť slovo :nie? 

,,Nehovor, že sa ti to nepáči. Kedysi by si  dal všetko za to, aby som ťa takto čakala. A nie je to prvý krát, čo ma v tomto vidíš. Pamätáš? Presne toto som mala, keď sme to robili prvý krát," provokačne a pomaly hovorí Layla. Snaží sa ma zviesť? Myslí si, že jej stačí výstrih pod kolená a ja podvediem Jess? Nie som ako ona. 

,,Hovorím ti, že sa máš obliecť," rázne pokračujem. 

,,Ty si sa zmenil, ale ver mi, že ja ťa dostanem. Mne nemôžeš odolať, ja viem, ako veľmi ťa vzrušujem," podíde ku mne a prejde mi dlaňou po dlani. Odstúpim dozadu a poviem : 

,,Si úbohá. Po tom, čo si mi spravila, by som sa ťa už ani nedotkol. A teraz sa konečne obleč a vypadni do hosťovskej izby skôr, ako ťa vykopnem úplne." Layla prevráti očami a odstúpi. Ako sa naťahuje po svoj sveter na zemi, naschvál na mňa vystrkuje zadok. Jej provokácia je neskutočná. Potom si sveter prehodí cez seba a sebecky povie : 

,,Aj tak si prišiel oveľa. Stavím sa, že tá tvoja nie je v posteli ani z polovice tak dobrá ako ja." Layla je v posteli naozaj dobrá, ale to je asi všetko, v čom je dobrá. S Jess to ešte nemôžem vedieť posúdiť, pretože sme ešte nemali príležitosť. Do ničoho ju nechcem tlačiť, počkám si na správny moment. No, s ňou to bude z lásky a nič nie je krajšie, ako milovať sa s niekym z lásky. 

,,Prestaň, dobre?" chladne a zvýšeným hlasom poviem. 

,,Dobre, dobre, prepáč," smeje sa. 

,,Kde je tá stará Layla? Tá, ktorú poznám od svojich sedemnástich? Tá, ktorá bola milá a vždy ochotná?" opýtam sa jej s odporom v očiach. 

,,Tá už dávno zomrela," drzo mi odpovie a stratí sa v dverách. Mrzí ma, aká je teraz. Predtým sme boli dobrí priatelia a potom ešte niečo viac, ale tieto časy sa už nikdy nevrátia. Táto bezcitná mrcha, ktorá je v našom dome už nie je Layla. 

Jess

Sedím na internáte a učím sa na prvé skúšky, ktoré ma čakajú o týždeň. Začínam mať z toho celkom strach. Zacítim vibrácie mobilu a pozriem sa na displej: Louis. Už zase mi volá. Chvíľu uvažujem, či mu to zodvihnem, ale nakoniec sa rozhodnem, že áno. Keby som to neurobila, asi by dostal doma infarkt a rodičia s ním. Posledný týždeň je to ešte horšie, kontrolujú ma všetci. Neviem prečo, ale asi im preplo alebo sa boja, aby som neotehotnela. 

,,Halo?" zodvihnem mobil. 

,,Ahoj, ako sa máš? Si v poriadku?" hneď ma zahrnie otázkami Louis. 

,,Áno, mám sa fajn, som v úplnom poriadku a učím sa na skúšky. Ešte niečo?" drzo poviem. 

,,Nie všetko, som rád sestrička. Drž sa a určite ti budem ešte volať. Paa," rýchlo odrapoce a zloží telefón. Samozrejme, že bude ešte volať. To nemusel ani hovoriť, je mi to jasné. Odhodím telefón na druhú stranu postele a pokračujem v šprtaní. 

,,Prešli asi dve hodiny, keď niekto zaklope na dvere. Clare otvorí a zavolá : 

,,Jess, to je pre teba." Potom vojde do izby a žmurkne na mňa. Vtedy mi dôjde, že je to Daniel. S úsmevom sa rozbehnem k dverám a hodím sa mu okolo krku. On ma vášnivo pobozká a zašepká mi do ucha : 

,,Prídeš dnes ku mne prespať?" Ja od neho odstúpim a s vyvalený pohľadom prikývnem. On ma volá k sebe prespať? To sa mi len sníva? Konečne budeme cez noc spolu. Chce, aby bolo aj niečo viac? V hlave mi začne okamžite behať milión otázok. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Daniel sa len nádherne usmeje a potom ma znovu pobozká. 

,,Teším sa, láska. Budem ťa čakať o ôsmej. Ešte musím vybaviť pár vecí a stiahnem nejaký krány, romantický film," uškrnie sa a objíme ma na rozlúčku. Ja sa vrátim späť do izby a zabuchnem dvere. Opriem sa o ne a začnem zhlboka dýchať. 

,,Čo sa stalo?" okamžite zareaguje Clare. 

,,Pozval ma k sebe spať," poviem s ešte stále vypúlenými očami. Clare na mňa vypúli tie svoje a pozeráme sa jedna na druhú, ako obarené. Potom sa zdvihne z postele a začne skákať od radosti. Ja sa pridám k nej a spolu skáčeme v izbe ako dve malé dievčatká, ktorým práve povedali, že sa stretnú s princeznami. 

,,To je úžasne, uvedomuješ si to?" kričí Clare počas radostného skákania. 

,,Ja viem, možno sa to dnes stane. Možno už nebudem panna," kričím zase ja. Zrazu nám niekto z vedľajšej izby zabúcha celou silou na stenu a my pochopíme, že sa máme asi trochu upokojiť. Začneme sa strašne smiať a zapchávať si ústa rukami, aby sme nevydávali divné zvuky. Keď sa nám konečne podarí upokojiť, ležíme na zemi a usmievame sa. 

,,Musíš si dať nejaké sexi prádelko, vieš, treba byť pripravená," poučí ma Clare. 

,,Myslíš? A čo ak to ani neplánuje?" neisto sa opýtam. 

,,To je jedno, ty musíš byť pripravená," povie vážnym tónom. Ja neudržím smiech. 

,,Čo sa smeješ? Toto je vážna vec." 

,,Asi áno, ale ešte ani nevieme , či sa to stane a ty stresuješ viac ako ja," smejem sa ďalej. 

,,Mala by si byť rada. A vie vlastne Daniel, že si, no že...."

,,Že som ešte panna?" doplním ju. 

,,Presne," prikývne. 

,,Vlastne nie, ale poviem mu to, keď bude správny čas," ubezpečím ju a začnem sa prehrabávať v mojom spodnom prádle. Nakoniec sa rozhodnem pre červenú krajkovanú podprsenku a spodok, ktorý k nej patrí. Osprchujem sa, nalíčim, zbalím si zopár vecí, ktoré na noc potrebujem a rozlúčim sa s Clare. Tá ma ešte raz podporí a objíme ma. Vyjdem von z izby a zamierim do autobusu, peši sa mi ísť nechce. Z autobusu vystúpim priamo pred barom a zájdem do zadu. Zaklopem na dvere a otvorí mi Layla. Znechutene sa na mňa pozrie a ja na ňu. 

,,Je doma Daniel?" opýtam sa chladne. 

,,Možno," zasyčí ona a prebodne ma pohľad. 

,,Tu si láska, poď dnu," odstrčí Laylu Daniel a vezme ma dnu. Víťazoslávne ho pobozkám, vášnivo, tak, aby to Layla videla. Potom sa len usmejem a Daniel ma ťahá hore do svojej izby. Toto bude zaujímavá noc. 

♥Myslíte, že to skončí tak, ako si Jess myslí? Zmení niečo Layla na ich vzťahu? Už sa nám to začína trochu zamotávať. Ďakujem vám za všetky ohlasy a komentáre, votes, ktoré ma hrejú pri ♥

Double problemWhere stories live. Discover now