• Závěrem

465 68 39
                                    


Předem cítím povinnost upozornit, že předchozí kapitola byla úplně poslední, tohle tedy není další pokračování Anatomie ženy. Cítím potřebu se k vám nějak vyzpovídat, poděkovat, zároveň se celou děkovací část budu snažit obohatit i o různé zajímavosti z průběhu psaní, aby se to dalo číst. Snad se povede. Držte mi palce.))


• • • Pár slov, které mám čerstvě po dopsání na srdci

Chtěla bych vám říct, že Anatomie první příběh na pokračování, který jsem dokončila. A pro vás,  co ještě nikdy nic delšího nedopsali, mám naprosto jasný vzkaz. Dokončete to, to dáte. Fakt. Sice zatím mám na kontě jen třináctikapitolový příběh s rozsahem maximálně něco přes 6 000 znaků, ale ten pocit fakt stojí opravdu za to. Chápejte mě, připadáte si jako totální mástři, že jste to dotáhli, dali do toho myšlenky, které jste chtěli, čtenáři jsou spokojení a hlááávně... po vás nikdo nehuláká, kdy už jako bude další kapitola. Svoboda!

Seriózně. Strašně jsem se snažila o takovou tu harmonickou atmosféru, která vám leze na mozek a vpíjí se vám do jeho struktury. Šíleně mě to bavilo psát, přistihovala jsem se, že i já chci, aby ti dva skončili spolu. Zároveň mi to však bylo proti srsti. Jako by mi něco říkalo, že spolu ve vztahu bejt nechtějí. A možná mi to říkali oni sami.  Takže... shippeři Sean (Connery, oh my damn god), odpusťte mi.  Opravdu, každý den jsem psala, totálně jsem se do toho zažrala. Nemilovat starou, nepoužívanou tělocvičnu, divokou Suze a jednoduše divnýho umělce Jeana pro mě bylo nemožné.

Ale obrovský podíl na tom, že tohle píšu, máte vy, čtenáři. Tak jako herec nemůže hrát jen sám pro sebe před zrcadlem, takové příběhy nemůžu psát do šuplíku. Chválili jste mě, zvedali ego do nechutných výšin. To se neignoruje. Ale je děkovačka níže.


• • •  Hudbička a spol.

V celém příběhu jsem zmínila všehovšudy dvě písně. 

První, nocturna, je konkrétně Nocturne Op.9 No.2. A že je vážně krásná, to si poslechněte sami.

Druhá je profláklá The Hanging Tree z Hunger Games. Jenže, jak vysvětlila Suze, nebylo by správné, aby Jean tančil na něco tak oblíbeného. Chtělo to něco, co má své obdivovatele, stejně jako odpůrce. Cover od Maddie Wilson se nabídl sám. Mimochodem, koukejte i na ten videoklip. Je totálně hypnoticky geniální, žárovičky. *.*

Poslední, co bych ráda vyzdvihla, je nádherný obraz Vinceta van Gogha, De sterrennacht (Hvězdná noc). Ten byl v příběhu taky byl zmíněn. Tak pro případ, že byste takový masterpiece neznali, tady ho máte. A jestli se vám nelíbí? Jean se kvůli tomu pohádal.

 A jestli se vám nelíbí? Jean se kvůli tomu pohádal

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.


• • •  Pár více či méně trapnejch faktů 

- Na celý nápad Anatomie ženy jsem přišla tak, že jsem v rámci absolutní prokrastinace projížděla neznámé kanály v televizi, a narazila na jakýsi polský, kde dávali baletní soutěž. V okamžiku, kdy jsem to chtěla přepnout, nastoupil na pódium týpek, u kterého - když jsem viděla jeho prvních pár kroků - jsem si řekla jenom "Sááákra, ten se hýbe úplně jako ženská..." Tu soutěž vyhrál, co jsem pochopila. Ale to není podstatné. Vy víte, co pro mě bylo mnohem podstatnější, když jsem dostala nápad  na příběh. Ehm, ano. Najít mobil.

- Úplně celá Anatomie je ťukaná do mobilu. 

- Nějaké ty překlepové fejly, na které mě upozornili až jiní:

- Suzanne je vzhledem podezřele podobná mé spolužačce, kterou tímto zdravím a ne, nechci tím říct, že ona spolužačka je lesba

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

- Suzanne je vzhledem podezřele podobná mé spolužačce, kterou tímto zdravím a ne, nechci tím říct, že ona spolužačka je lesba. Fakt ne. Plz.


• • •  Děkovačka

@RatonLaveur9 - Človíček (nebo spíš medvídek mýval?), který dělá Anatomii reklamu úplně všude, protože si ji hned ze začátku zamiloval. Nah, takovou podporu hned v začátcích člověk hned tak nemá. Doufám, že jsi spokojený s tím, jak to všechno skončilo, a že jsem tě příliš nezklamala. Byl jsi - a pořád jsi - úplně zlatý. Tak snad se ti budou líbit i mé ostatní slátaniny, které zatím existují jen v budoucnosti.

@SilverSeraphim - Skvělý betareading, další podporovatel mého pseudopsaní. Prosím, věnujte jeho tvorbě více pozornosti, zaslouží si ji. Takže tobě jsem vděčná za všechny názory, které jsi do mně nahustil. Doufám, že nejsem tak moc marná, jak si občas připadám, a budu moc ráda, pokud budeš hodnotit i mé další příběhy.))

@thenextsiny - Tobě tu mám jako dodat co? S H E M I N E M' S   B E TA   F I S H   D O N U T E R I A. RAAAA IM DED WHY DID U MAKE HIM CRI 

@Eist_Dead_Soul - Nu... Poukázala jsi na pár božích shitů, našla jsem díky tobě The Hanging Tree a celkově, sakra, ty víš.

@SabinaSabova - Úžasný cover. K tomu nemám co dodat, děkuji moc.)))


Takže... tohle je asi všechno. Chce se mi spát.

Žijte blaze, nejezte stromy, čtěte a nebuďte blbí. Mám vás ráda, pokud jste to vydrželi až sem.

Děkuju vám všem!

Vaše lady Artemia Sunfire

Anatomie ženyOnde histórias criam vida. Descubra agora