Part 8 || Hvem er Martinus?

2.8K 91 17
                                    


I morgen er Marcus og Martinus koncerten, og jeg er sådan ved at dø af spænding. Vent lidt. Jeg aner jo ikke hvordan Martinus ser ud?! Ved han mon hvordan jeg ser ud? Han har jo set mig på facetime opkaldet, men ellers ikke?

"Der er morgenmad," råbte min mor fra køkkenet. "Kommer," råbte jeg tilbage. Om 1 døgn skal jeg møde Martinus, omg. Jeg tog et part sorte bukser på, en stribet trøje og en denim jakke over. Makeup blev ikke til noget i dag, men dog dækkede jeg lige mine urenheder med lidt concealer, og så jeg redte lige mit hår igennem en enkelt gang, og så smuttede jeg i skole... altså efter jeg have spist morgenmad, børstet tænder, taget sko på og alt det der andet totalt uinteressante og irrelevante.

 altså efter jeg have spist morgenmad, børstet tænder, taget sko på og alt det der andet totalt uinteressante og irrelevante

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Olivias outfit)

"Er du klar på i aften?" Spurgte Emma da hun så mig på skolen. "Jeg er totalt klar!" Svarede jeg hende. Emma og mig har aftalt at sove sammen i aften, og lave alt muligt hygge, og ansigtsmaske osv., så vi er mere end klar til koncerten.

Vi satte os til at se Netflix og spise popcorn omkring klokken 20.00. Min telefon lyste det ellers helt mørke rum op. Martinus havde sendt en snap.
"Danmark nu!" Stod der i snappen, og så et billede af en bil. Fedt Martinus.
Jeg sendte bare et billede af mig selv, og en tommel op.

Chat:

Glæder du dig til i morgen?

Altså ja, men kan du ikke sende et selfie, så jeg ved hvordan du ser ud?

Naah, der er alt for mørkt til det lige nu

Hvor er du irriterende Martinius

Oliver

Virkelig ikke fedt
Stikker dig ned med en gaffel, hvis du nogensinde kalder mig for Oliver igen

Undskyld
Det vil ikke gentage sig
Oliver
:)))

Jeg hader dig

Sødt

Nej

"Hvem er Martinus?" Udbrød Emma pludselig. "Øghhh, det er bare min bror," sagde jeg. "Olivia, han hedder Jonas, hvad lyver du for?" Sagde hun og kiggede sært mig. "Det faktisk en rigtig sjov historie, ser du. Jonas hader Marcus og Martinus, så derfor kaldte jeg ham for Martinus på min snap, for ligesom at irritere ham," løg jeg, men var ret stolt over min fantastiske improviserede løgn. "Nåh jo, klart," sagde Emma, men jeg kunne godt se at hun ikke helt troede på hvad jeg sagde.

Chat:

Skal vi egentligt mødes før eller efter koncerten?

Tror måske det er bedst hvis det er efter koncerten

Okay super!

Glæder du dig til at høre Marcus og Martinus?

Jadaaa!!
Hvilken er din yndlingssang?

Ved ikke rigtigt, hvad med dig?

En af de nye tror jeg

Sådan noget som Dance with you og first kiss?

Jaaaerr

Vil du så gerne tages op på scenen til first kiss?

Ej gør de sådan noget?

Haha ja

Fandme nej! Det vil jeg ikke

Altså jeg kender dem jo såååe, jeg kan hurtigt få det arrangeret

Gør det og jeg dræber dig

Hahahhaha
Skal nok lade vær

Taaaak

Men så skylder du mig

Lol nej

Jeg kiggede op fra min telefon, og så på Emmas chokerede ansigt. "Har du set det hele?" Spurgte jeg nervøst. "Jeps" svarede hun, "Altså har du selv tænkt dig at forklare eller skal jeg spørge ind?" Fortsatte hun. "Kan jeg ikke bare forklare i morgen?" Spurgte jeg træt. "Altså jooo," sagde hun langtrukkent, og lidt efter lagde vi os til at sove.

***

Vi vågnede af Emmas alarm, som var en Marcus og Martinus sang. Waow Emma!
"Godmorgeeeen," sagde Emma med et kæmpe smil. "Er man lidt spændt på koncert i aften evt?" Sagde jeg og smilte til hende. "Ikke bare lidt, men meget!" Sagde hun glad.
Derefter stod vi op, gik ned og spiste morgenmad og lagde makeup.

"Okay krise, hvad skal jeg tage på?" Spurgte Emma, med et totalt desperat blik i øjnene, cute nok. "Dit merchandise?" Sagde jeg spørgende og kiggede op på hende. "God idé!" Sagde hun bestemt og gik i gang med at klæde om. "Hvad tager du på?" Spurgte hun mig så. "Tror bare noget normalt tøj," sagde jeg, men Emma havde andre planer. "Du skal da også have merchandise på!" Udbrød hun, med hovedet helt inde i sit tøjskab. "Her!" Sagde hun og rakte mig en lyserød trøje. "Hvad er det for en?" Spurgte jeg hende. "Det er en first kiss trøje, og jeg synes du skal have den på!" Sagde hun bestemt. "Okaaay," sagde jeg langtrukkent og gik ud for at klæde om. Det blev til first kiss trøjen, et par sorte bukser, mine Puma sko, en sort jakke og lidt smykker her og der.

Vi sad nu i bilen på vej til koncerten, og man kan vidst roligt sige vi kom i god tid. Emma ville ret gerne stå helt forrest, og det var egentligt også fint nok med mig.
______________________________________

Håber lidt drengene snart udgiver en ny sang ... :D)

Det hele startede med et spil (MG)Where stories live. Discover now